Jump to content

Zeci de maşini pentru poliţiştii gălăţeni


dcp100168

Recommended Posts

Zeci de maşini pentru poliţiştii gălăţeni

* 48 de autoturisme Logan nou-nouţe au ajuns recent la Galaţi, jumătate dintre ele fiind date în dotarea celor cinci secţii de poliţie, cu scopul expres de a fi folosite în misiunile de ordine publică

Parcul de autoturisme Logan al Poliţiei Galaţi, aflat, până nu demult, în grea suferinţă din cauza stării precare a majorităţii maşinilor, s-a înnoit recent cu 48 de vehicule, jumătate dintre ele fiind destinate misiunile serviciilor operative, iar cealaltă, structurilor de ordine publică, în principal secţiilor de poliţie de pe raza municipiului.

"Este vorba de 25 de maşini neinscripţionate, care au fost repartizate deja la Judiciar, Investigare Fraude şi la poliţiile de la Tecuci şi Tg. Bujor şi de 23 de autoturisme inscripţionate, date în utilizarea secţiilor, care aveau nevoie de suplimentarea parcului auto, în condiţiile în care fiecare secţie avea una sau două maşini", ne-a declarat cms. şef Dănuţ Lefter, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

Dotarea Poliţei Galaţi cu aceste maşini nu era necesară doar pentru îmbunătăţirea, numerică cel puţin, a mijloacelor de deplasare în misiuni. 80 la sută din parcul auto existent în dotarea IPJ până la momentul achiziţiei era într-o stare foarte proastă, multe dintre maşini fiind bune de dat la casare. "Din autoturismele vechi vom păstra maşinile care pot fi reparate, restul va trebui să le dăm la casare", a completat şeful IPJ Galaţi.

Vestea mai puţin bună este că, odată cu maşinile noi, nu a venit şi o majorare a cotei de benzină, ceea ce înseamnă că poliţiştii vor trebui să îşi dozeze şi mai mult combustibilul, ca să le ajungă pentru toate maşinile.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.