Jump to content

O femeie i-a smuls un testicul soţului său


dcp100168
 Share

Recommended Posts

O femeie i-a smuls un testicul soţului său

Alcool, gelozie, agresiune sunt ingredientele care au transformat un conflict între doi soţi într-o faptă care poate duce la mutilarea unuia dintre ei. O femeie din Valea Mărului i-a smuls un testicul soţului ei. Cei doi se certau şi se pare că bărbatul şi-a lovit femeia. "Un echipaj al nostru a intervenit  la Valea Mărului pentru un bărbat de 43 de ani, care suferise un traumatism testicular prin smulgere, în urma unui conflict conjugal. Pacientul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Galaţi”, a declarat dr. Mihai Polinschi, director Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Medicii vor încerca să redea bărbatului funcţionalitatea întregului organ prin reimplantare, deşi şansele de reuşită sunt mici, dacă organul a fost smuls cu totul. Poliţiştii au început o anchetă în acest caz. "Este un conflict între doi soţi, în care se fac cercetări pentru violenţă în familie“, a  declarat Bogdan Cojocaru, IPJ Galaţi.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.