dcp100168 Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Fostă olimpică Roxana Mirică, vicepreşedinte la o bancă din Londra* Roxana Mirică a fost selectată printre cei mai de succes tineri români la Gala "Forbes 30 sub 30", care s-a desfăşurat recent la Bucureşti * Fosta absolventă de CNVA şi olimpică la chimie este în prezent vicepreşedinte la Barclays Investment Bank, din Marea BritanieRevista Forbes România a nominalizat recent noua generaţie de tineri de succes ai României, care au fost premiaţi în cadrul Galei "Forbes 30 sub 30", care a avut loc pe 22 aprilie. Printre cei 30 de tineri care fac cinste României se numără şi gălăţeanca Roxana Mirică, absolventă de CNVA în 2004, iar în prezent vicepreşedinte în cadrul Barclays Investment Bank din Marea Britanie.Încă de pe băncile şcolii, Roxana Mirică s-a dovedit a avea o minte strălucită, aducând colegiului şi Galaţiului o colecţie de premii la concursurile şi olimpiadele de chimie. Ceea ce i-a adus o bursă anuală de 42.000 de dolari la Universitatea Dartmouth din Statele Unite ale Americii a fost faptul că a obţinut punctaj maxim la examenul SAT II (cunoştinţe de matematică, chimie şi engleză), fiind considerată de cei care i-au corectat lucrările "un fenomen".A lucrat la un gigant financiar de pe Wall StreetÎn SUA, Roxana a urmat două specializări - biochimie şi economie - şi, imediat după absolvire, a lucrat pentru câteva dintre cele mai importante nume din zona financiară. Şi-a început cariera în finanţe în 2008, cu puţin timp înainte de declanşarea perioadei de criză financiară, pentru renumita şi totodată controversata bancă de investiţii Lehman Brothers. Aici a experimentat pe propria piele ce înseamnă faliment bancar, dar a avut noroc că instituţia a fost preluată de firma pentru care lucrează în prezent şi, de pe Wall Street, s-a mutat la Londra, la Barclays Investment Bank, unde, la numai trei ani de la absolvirea facultăţii, devenise cel mai tânăr manager de portofolii. Avea alocat un fond de 200 de milioane de dolari şi trebuia să demonstreze că se pricepe să facă cele mai profitabile investiţii. În scurt timp a câştigat încrederea firmei, portofoliul i s-a triplat, mărindu-se apoi în decursul anilor. Acum are doar 29 de ani şi ocupă poziţia de vicepreşedinte al departamentului de consultanţă, coordonând proiecte importante."E un exemplu pentru generaţiile care nu mai cred în învăţătură"Cum Roxana Mirică a fost zilele acestea plecată în concediu, am reuşit să discutăm cu mama ei, Mariana Mirică, şi ea cu o carieră în domeniul bancar. Recunoaşte că este foarte mândră de ceea ce a reuşit să înfăptuiască fiica ei în toţi aceşti ani."Să vă spun drept, nu am fost de acord să plece. Primise bursa, iar eu încă mă mai codeam s-o las, dar m-a convins profesoara ei de engleză, doamna Nicoleta Ioniţă. Roxana a făcut primii opt ani de şcoală la Liceul de Artă, la pian. Din clasa a II-a era obişnuită cu concursurile, a câştigat nenumărate premii. În clasa a VIII-a, a luat 10 la olimpiadă, iar cei de la Liceul "Dinu Lipatti" o voiau eleva lor. Nu am vrut s-o las la 14 ani departe de casă, deşi o profesoară se oferea să o ia la ea acasă. Dar, peste patru ani, a trebuit s-o las să-şi urmeze drumul. Mai ales că se dovedise a fi un spirit competitiv, fiind olimpică în toţi anii de liceu, deşi nu ştia mai nimic din chimie când a intrat în clasa a IX-a. Dar a avut ambiţie, s-a pregătit intens şi chiar în anul întâi de liceu a venit cu prima menţiune la olimpiada naţională", ne povesteşte mama Roxanei.Mariana Mirică ne-a spus că ţine foarte strâns legătura cu fiica sa, care deşi munceşte în aproape toate zilele de la 9,00 la 11,00 noaptea, îşi face timp pentru a-şi linişti mama. "Este modestă, de câte ori mă laud cu ea, mă dojeneşte. Dar eu cred că Roxana este un exemplu pentru tinerii de la noi din ţară, care nu mai cred în învăţătură. A ajuns acolo unde este doar prin muncă şi forţe proprii. Au fost ani de sacrificii, dar a meritat", ţine să mai precizeze Mariana Mirică.Acesata ne-a mai destăinuit bucuroasă că, în iunie, va merge la Londra, la logodna fiicei sale cu un alt tânăr român de succes, care lucrează şi el acolo, tot în domeniul bancar, iar în septembrie vor face nunta la Bucureşti.N-a uitat de unde a plecatÎntr-un potop de cuvinte de laudă la adresa Roxanei ne-a scăldat şi fosta sa profesoară de chimie, Ruxandra Şerban: "Este una dintre fostele mele eleve cu care am rămas peste ani bune prietene. Vorbim des, mă bucur pentru reuşitele ei. Mi-o amintesc în clasa a IX-a, când a fugit după mine pe coridor să mă roage s-o i-au şi pe ea la olimpiadă, în condiţiile în care venea de la clasă de pian, nu ştia prea multă chimie. M-a convins că se va pregăti serios, pentru ca apoi să mă surprindă uşurinţa cu care şi-a pus la punct toate noţiunile, capacitatea de muncă şi mintea sclipitoare. Mă bucură că, dincolo de omul cu o carieră impecabilă, l-am descoperit şi pe cel care n-a uitat locul unde s-a format. Am primit sponsorizare de la ea pentru olimpiada de chimie, bani din care am reuşit să le acordăm premii participanţilor".viata-libera.ro
dcp100168 Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 Cum a ajuns o gălăţeancă director la celebra bancă Barclays din Londra Talentată pianistă, premiantă şi olimpică, dorită de Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Bucureşti, apoi elevă la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, olimpică la chimie, bursieră şi, ulterior, absolventă Bachelor of Arts la Dartmouth College, specializată în biochimie fizică şi economie, gălăţeanca Roxana Mirică şi-a început cariera în finanţe pe Wall Street, în New York, şi a continuat-o la Londra. A făcut parte din echipa care manageria o mare parte din activele celebrei bănci de investiţii Lehman Brothers. A devenit, apoi, cel mai tânăr portofolio manager, urcând de la administrarea unui portofoliu de 200 milioane de dolari la peste 6 miliarde de lire! Anul trecut, pe când era vicepreşedinte în cadrul Barclays Investment Bank, din Marea Britanie, aflaţi din ziarul „Viaţa liberă” că a fost selectată printre cei mai de succes tineri români la Gala "Forbes 30 sub 30". Astăzi, la doar 30 de ani, este deja director în cadrul Barclays Investment Bank, iar la finele lunii trecute s-a întors pentru un weekend în România, la Sibiu. De ce? A fost invitată de Young Leaders Club (YLC) să susţină seminarii pentru tinerii interesaţi de lumea financiară - studenţi, masteranzi, doctoranzi sau deja cu experienţă de lucru. Tineri veniţi din diferite colţuri ale lumii, dar şi mulţi români, au aflat tainele pieţelor de capital de la gălăţeanca Roxana Mirică. Şi, ca de obicei, Roxana a fost cea mai tânără dintre toţi vorbitorii invitaţi de YLC! Ascensiune fulminantă „Dacă m-ar fi întrebat cineva, acum cinci ani, unde voi fi azi, nu ştiu dacă aş fi estimat exact, dacă aş fi spus că voi fi unde am ajuns acum. Sunt director pe divizia în care lucrez. Băncile de investiţii sunt structurate un pic diferit faţă de băncile de la noi, în sensul că nu au un singur director sau un singur vicepreşedinte, ci mai mulţi, dar fiecare pe anumite linii de business. Eu sunt pe ceva ce se numeşte Leveraged Finance, care consiliază clienţi mari în emiterea de obligaţiuni şi contractarea de împrumuturi instituţionale. Lucrăm cu clienţi mari, de obicei sunt clienţi cu risc destul de mare, dar, ca profituri, sunt companii cu sute de milioane de euro, dolari, lire... Nu suntem concentraţi doar pe zona Marii Britanii, ci pe toată Europa, Africa şi Orientul Mijlociu. Şi de multe ori lucrăm şi cu companii din SUA care vor să emită obligaţiuni în euro pe piaţa europeană”, ne-a explicat Roxana Mirică. Cu eleganţă şi modestie, recunoaşte că ascensiunea ei a fost foarte rapidă: „Înainte de criza financiară, când industria de servicii financiare era mai profitabilă decât acum, dacă aduceai profit băncii, puteai să fi promovat cât de repede demonstrai că meriţi. Din păcate, după 2008, lucrurile s-au schimbat destul de dramatic şi băncile încearcă să reţină promovările cât de mult posibil, pentru că devenim din ce în ce mai scumpi. Din acest punct de vedere, dintre cei au început în acelaşi timp cu mine, sunt foarte puţini care au fost promovaţi mai devreme decât le-a fost rândul, ceea ce mi s-a întâmplat mie de două ori. Nu e în interesul nimănui să promoveze chiar atât de repede, s-au redus foarte multe posturi, şi atunci evident că angajatorii nu au mai simţit nevoia să stimuleze lumea cum o făceau pe vremuri. Dar pentru perioada asta post criză financiară, e o promovare rapidă, foarte rară”, ne-a spus Roxana, care nu ştie să mai fie cineva cu aceeaşi vârstă şi poziţie în companie. Muncă între zece şi 15 ore pe zi „Am momente în care mă întorc acasă şi după 12 noaptea, şi am momente în care pot să plec şi eu la o oră normală, în jur de şapte – opt seara. Am flexibilitate destul de mare asupra orelor de muncă, dar, când este o tranzacţie care trebuie executată în momentul respectiv, şi evident, vorbim de sume foarte mari şi pentru client şi pentru noi şi pentru investitori şi, foarte important, depindem de pieţele de capital şi de stadiul lor, nu prea ai timp de pierdut. Indiferent la orele la care te culci sau te trezeşti! Când tranzacţiile astea sunt live, pot să spun că lucrez 15 ore pe zi, când lucrurile sunt mai normalizate - 10-12 ore pe zi. Călătoresc destul de mult şi nu îmi închid niciodată telefonul când vine vorba de serviciu. În domeniul acesta, se aşteaptă cam de la oricine să fie oricând disponibil! Ca medicii de urgenţă”, spune Roxana Mirică. Paradox Nu ştim dacă pasiunea pentru lumea financiar-bancară se transmite în ADN, cert este că şi mama Roxanei, Mariana Mirică, are o carieră frumoasă în domeniul bancar. „Interesant este că eu când creşteam şi o vedeam pe mama câte sacrificii depune, cât de mult timp petrece la birou şi cât de dedicată era, i-am spus că nu vreau să fac niciodată ceea ce face ea. Evident socoteala din târg nu s-a potrivit cu cea de-acasă şi tot în domeniul acesta am ajuns”, spune cu umor Roxana Mirică, director Leveraged Finance at Barclays, în Londra, Marea Britanie. Cum se vede România prin ochii Roxanei Mirică După cum ne-a mărturisit, pe gălăţeanca Roxana Mirică o leagă de România, în primul rând, familia ei, pe care nu crede că o va convinge vreodată să se mute de aici. Iată cum vede lucrurile din ţara noastră chartered financial analyst (CFA) Roxana Mirică: „Din punct de vedere al creşterii economice, suntem destul de bine. Din punct de vedere al rezolvării corupţiei cred că suntem pe drumul cel bun. Momentul acesta este, evident, foarte interesant pentru domeniul tehnologiei, capitol la care noi cred că nu stăm foarte rău. Sunt mulţi oameni foarte bine instruiţi în domeniul tehnologiei, pe partea de IT, dar cu aplicaţii în diverse alte domenii: inginerie, medicină. Mi-ar plăcea tare mult dacă ar exista o explozie a start-up-urilor în România. Cred că la momentul acesta nu avem suficientă infrastructură ca să finanţăm toate aceste start-up-uri, chiar dacă ideile ar exista. Dacă domeniul acesta s-ar ridica, mi-ar face o mare plăcere şi personal cred că m-ar interesa să văd dacă m-aş putea implica în ea, pentru a ajuta ca aceste idei tehnologice inovative să fie puse în practică”, ne-a declarat gălăţeanca. Planuri peste 20 de ani Am fost curioşi unde şi cum se vede Roxana Mirică peste 20 de ani. "Evident că toţi ne dorim pe termen lung să avem succes în carieră, să avem o familie tot de succes, ceea ce sper să mi se întâmple, dar mai mult de atât e greu de spus. Evident, domeniul financiar încă mă atrage, şi sper să rămân în această zonă şi să progresez în continuare, dar mai mult, nu ştiu. Iar ca loc unde voi fi, cu atât mai puţin. Pentru că am locuit în New York şi Londra, în principiu, sunt din România, am mai fost în diverse locuri perioade mai scurte de timp, deci nu pot spune niciodată unde va fi următorul capitol", ne-a răspuns gălăţeanca. viata-libera.ro
dcp100168 Posted June 6, 2021 Author Posted June 6, 2021 O gălăţeancă, într-un top realizat de „Financial News” Dacă în 2015 era selectată printre cei mai de succes tineri români la Gala "Forbes 30 sub 30", luna trecută, numele gălăţencei Roxana Mirică a apărut într-un top realizat de celebra publicaţie „Financial News”: „Meet the 25 Rising Stars of Private Equity in Europe” – „Faceți cunoștință cu cele 25 de stele în ascensiune ale capitalului privat din Europa”. „Talentată pianistă, premiantă şi olimpică, dorită de Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Bucureşti, apoi elevă la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, olimpică la chimie, bursieră şi, ulterior, absolventă Bachelor of Arts la Dartmouth College, specializată în biochimie fizică şi economie, gălăţeanca Roxana Mirică şi-a început cariera în finanţe pe Wall Street, în New York, şi a continuat-o la Londra”, aţi putut afla, în 12 august 2016, din pagina de Diaspora a ziarului „Viaţa liberă”. În 29 aprilie 2015, ziarul nostru relata că Roxana fusese nominalizată de revista Forbes România în cadrul Galei "Forbes 30 sub 30", dedicată noii generaţii de tineri cu vârsta sub 30 de ani şi performanţe de excepţie. Iată că acum vârsta de 35 de ani, Roxana Mirică este nominalizată de „Financial News” într-un top 25 al celor mai promițători investitori în private equity pe Europa, cu vârste între 30-40 ani. Din articol, cititorii află că Roxana Mirică este născută în România, şi că a fost promovată ca partener la Apax Partners în decembrie 2020, la doar trei ani de la intrarea în firmă. „În calitate de șef al piețelor de capital din Europa, ea conduce eforturile de finanțare ale companiei și a strâns peste 10 miliarde de dolari pentru Apax, conducând în același timp finanțarea pentru mai mult de 20 de companii de portofoliu. Cu toate că îşi are biroul la Londra, rolul său este global și include gestionarea relațiilor zilnice ale Apax cu băncile și investitorii de credit”. Articolul reţine că, deși și-a făcut un nume dezvoltând soluții creative de capital, intrarea Roxanei Mirică în finanțe a fost neobișnuită: „În adolescență a fost pianistă și a câștigat peste 20 de premii la concursuri internaționale. Apoi a continuat să studieze chimia și economia biofizică la Dartmouth College din SUA, planificând să urmeze o carieră în biotehnologie. Cu toate acestea, pentru că mulți dintre colegii ei mergeau la finanțe, a decis să încerce și s-a trezit atrasă de ritmul rapid și de oamenii inteligenți”. Publicaţia mai reţine că, în afara job-ului, Roxana este implicată în organizațiile de caritate londoneze Womankind și Powe2 și în Dartmouth College Endowment Fund. viata-libera.ro
dcp100168 Posted August 30, 2023 Author Posted August 30, 2023 Unii dintre cei mai cunoscuţi români stabiliţi la Londra sau New York, parteneri în fonduri de investiţii, bancheri şi traderi cu impact internaţional ♦ În City şi pe Wall Street, cele mai mari centre financiare ale lumii, există un club select de executivi români care prin pasiunea lor au creat poveşti globale de succes Nu sunt în lumina reflectoarelor, cei mai mulţi dintre ei fiind plecaţi din România încă din vremea studenţiei, dar impactul lor în business se resimte inclusiv pe plan local. Parteneri ai unor fonduri de investiţii globale, economişti-şefi, manageri de portofolii şi traderi români fac azi parte din elita financiară a centrelor care mişcă banii lumii: Londra şi New York. Năcută în Galaţi, cu pasiuni care variază de la artă la chimie, Roxana Mirică a devenit în 2020 partener în cadrul Apax Partners, firmă de investiţii cu sediul la Londra, cu o tradiţie de peste 50 de ani, care de-a lungul acestei istorii a reuşit să ridice capitaluri de peste 65 de miliarde de dolari. După o carieră de 9 ani în cadrul Barclays, Roxana Mirică face pasul, în 2017, spre Apax, unde a ocupat funcţia de director al pieţelor de capital pentru Europa. În 2020, devine partenerul fondului de investiţii. Ceea ce este însă interesant la profilul Roxanei Mirică este faptul că pasiunea pentru finanţe a fost dezvoltată pe parcursul carierei, în adolescenţă fiind atrasă de pian şi având studii de chimie la Dartmouth College din SUA, vizând o carieră în biotehnologie, potrivit datelor publice. zf.ro
dcp100168 Posted October 8, 2024 Author Posted October 8, 2024 (1 octombrie) Recunoașterea „Financial NEWS London” pentru Roxana Mirică: gălățeancă în top 20 de femei deschizătoare de drumuri în capitalul privat european Într-un top realizat de „Financial NEWS London”, gălățeanca Roxana Mirică este nominalizată între cele 20 femei deschizătoare de drumuri în capitalul privat european. „Women in finance - Meet the Twenty Trailblazing Women in private equity” – „Femei în finanțe - Faceți cunoștință cu cele douăzeci de femei pioniere în capitalul privat” a fost publicat luna trecută. Este vorba despre o listă anuală care celebrează femeile care și-au pus amprenta în fonduri private (Private Equity) - „the European buyout sector”. Absolventă a Colegiului Național „Vasile Alecsandri” din Galați, gălățeanca Roxana Mirică este partener la Fondul de investiții Apax Partners. Numele ei vă este cu siguranță cunoscut din paginile de Diaspora ale ziarului „Viața liberă”. În 2015, aflați din ziarul nostru că Roxana este selectată printre cei mai de succes tineri români la Gala „Forbes 30 sub 30”. În vara anului 2021, relatam că numele Roxanei Mirică apare într-un top al celor mai promițători investitori în fonduri private din Europa, cu vârste între 30-40 ani: „Meet the 25 Rising Stars of Private Equity in Europe” – „Faceți cunoștință cu cele 25 de stele în ascensiune ale capitalului privat din Europa”. În același an, „Ziarul Financiar” o nominaliza în articolul „25 ani ZF - Cei care mișcă banii”, între cei mai de succes 20 de români stabiliți la Londra sau New York, parteneri în fonduri de investiții, bancheri şi traderi cu impact internațional. Iată că, din septembrie 2024, Roxana Mirică este nou intrată într-un valoros top realizat de „Financial NEWS London”: lista celor 20 femei lideri din Europa, care lucrează în sectorul fonduri private. Cu amabilitate, Roxana a acceptat să ne răspundă la câteva întrebări legate de cariera sa, dar și de această nouă recunoaștere a meritelor sale. - Roxana, în iunie 2021, scriam despre nominalizarea ta, de către „Financial News”, într-un top 25 al celor mai promițători investitori în fonduri private pe Europa, cu vârste între 30-40 ani. Ce lucruri interesante s-au mai întâmplat de atunci în cariera și în viața ta? - Pe partea de carieră, am preluat rolul de strateg pentru fondurile de credit ale firmei Apax. Cu alte cuvinte, am convins firma să depună eforturi și resurse mai mari în direcția fondurilor de credit, care rezultă în strângerea de fonduri și o creștere a investițiilor în această sursă de capital. Am strâns peste 20 miliarde de capital (obligațiuni și alte tipuri de credit) pentru achizițiile firmei. Am fost aleasă în consiliul de administrație al unei companii listată la bursa NYSE numită Genius, timp de doi ani. Lucrez la noi strategii care să crească potențialul firmei din punct de vedere al profitului și al fondurilor de capital. Sunt invitată ca speaker la 20-30 de conferințe pe an în domeniul capitalului privat și al creditului. Pe plan personal, sunt implicată în multe și diverse activități filantropice. De exemplu, am fost desemnată membru în Consiliul de Conducere al unei fundații de caritate și al unei organizații de caritate numită London Music Fund. Conduc o nouă organizație caritate numită "Leveraged Finance Fights Melanoma". În noiembrie organizez un concert de binefacere la care voi cânta la pian alături de o soprană profesionistă. Facilitez cursuri de breathwork (respirație ghidată) în Londra. Interesele mele sunt nenumărate, inclusiv dirijorat, muzică în general, „wellness” (meditație, nutriție, fitness etc) și călătorii! - Ce înseamnă pentru tine faptul „Financial NEWS London” te prezintă ca fiind una dintre cele 20 de femei deschizătoare de drumuri în capitalul privat european? - Este o mare onoare să fiu parte dintr-un grup de femei de succes capitalul privat european. Reputația se construiește de-a lungul multor ani și vine după mii de ore de lucru intens și sudoare! Sunt, evident, mândră și recunoscătoare să fiu recunoscută pentru aceste eforturi la nivelul pieței de capital privat, într-o lume cu mulți oameni de înalt calibru, care au performanțe excepționale. - Pe înțelesul tuturor, în ce constă misiunea/activitatea ta ca partener la Fondul de investiții Apax Partners? - Rolul meu implică trei activități: strâng capital pentru achizițiile fondului Apax (20+ miliarde în ultimii ani); conduc strategia fondului pe partea de investiții în credit; propun noi strategii sau instrumente financiare care să ajute performanța fondurilor Apax. - Roxana, revin cu o întrebare la care mi-ai mai răspuns mai demult: ce te mai leagă acum de Galați și de România? - Familia e importantă pentru mine și majoritatea membrilor familiei sunt încă în zona Galațiului. De asemenea, sunt profund recunoscătoare tuturor mentorilor, profesorilor și ghizilor care m-au ajutat în diverse momente ale vieții și mi-au ghidat cursul către unde sunt acum. Le-aș menționa pe doamnele profesoare Ruxandra Șerban și Nicoleta Ioniță de la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” și pe Gabriela Gogoncea și pe regretata Valentina Popovciuc de la Liceul de Arte. Ce scrie Financial NEWS London despre Roxana Iată cum este prezentată gălățeanca noastră în topul realizat de Financial NEWS London: „Roxana Mirică nu şi-a setat drept scop o carieră în finanţe atunci când era mai tânără. Născută şi educată în România, a studiat Chimie şi Economie la Dartmouth în SUA, în scopul de a urma o carieră în domeniul ştiinţific. După cum povestește, firme din domeniul finanţelor veneau adesea în campus pentru a căuta absolvenţi pe care să-i recruteze. Deşi aplicase pentru un internship în domeniul farmaceutic, atunci când a primit răspuns, deja obţinuse unul în domeniul bancar, pe investiţii, la JP Morgan. A lucrat apoi la Lehman Brothers şi Barclays pe zona de creditare, iar ritmul alert de lucru şi oamenii inteligenţi au convins-o că finanţele reprezentau o carieră pentru ea: „Am fost foarte inspirată de asta, păreau mai degrabă genul meu de oameni decât cei care lucrează în laborator”. A lucrat la o tranzacție pe zona de leveraged banking (finanțare cu efect de levier) pentru cei de Apax şi a impresionat echipa. A primit apoi un telefon cu o ofertă de job şi s-a alăturat echipei în 2017 să construiască segmentul dedicat pieţei europene de capital. A fost promovată drept partener trei ani mai târziu. Roxana Mirică este responsabilă cu strategia şi atragerea de resurse pentru fondurile de credit Apax – anul trecut, firma a strâns 750 de milioane de dolari pentru prima sa generaţie de credite dedicat Apax Credit Funds. Ea este responsabilă şi cu finanţarea fondurilor de capital privat şi a companiilor din portofoliile acestora. Apax a închis cel de-al 11-lea fond global al său în acest an, după ce a strâns peste 12 miliarde de dolari. Roxana Mirică a cântat la pian în orchestre şi a câştigat premii în adolescenţă, aşa că nutreşte o dragoste profundă pentru muzica clasică şi este membră în Consiliul de Administraţie al London Music Fund. Este de asemenea membră în Consiliul de Conducere al Fundaţiei Apax”. viata-libera.ro
Recommended Posts