Jump to content

Crimă în familie la Valea Mărului


dcp100168

Recommended Posts

Crimă în familie la Valea Mărului

În noaptea de 1 spre 2 mai 2015, la Valea Mărului a fost omorât un bărbat prin lovituri cu un cuțit. Autorii crimei sunt chiar soția și copiii victimei. Ei au fost arestați imediat după comiterea crimei. Starea conflictuală era bine cunoscută de poliția din Valea Mărului, persoana ucisă făcând în repetate rânduri plângeri despre pericolul în care se află, ori de câte ori primea amenințări cu moartea, fie de la soție, fie de la concubinul acesteia.

Sandu Botez a fost înjunghiat de fiul său mai mic cu mai multe lovituri de cuțit, de 1 mai. Din relatările primarului comunei Valea Mărului, Virgil Doca, uciderea cetățeanului Sandu Botez s-a produs pe fondul consumului de alcool în exces, la care participau tatăl și cei doi fii. Crima a fost doar episodul fatal al unei serii de bătăi și violentări reciproce a membrilor familiei. Pentru acte de violență și tulburare a ordinii publice, Sandu Botez și cei doi fii ai săi au fost amendați de mai multe ori de Poliția Valea Mărului. Din cauza violențelor și a consumului de alcool, soția l-a părăsit cu mai mult timp în urmă, după ce se produsese și divorțul. Ucigașul a recunoscut crima și a fost arestat. Cazul se află în cercetare la Parchetul Tribunalului Galați. Sandu Botez era un bun meseriaș, era de profesie zugrav și lucra în construcții. Viața sa familială a avut de suferit după ce a început să consume alcool în exces.

voxtvregional.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.