Jump to content

"Titan the Robot" vine la Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

"Titan the Robot" vine la Galaţi

Titan the Robot, care a împărţit scena cu artiştii Rihanna şi Will.i.am, va veni în premieră în România, săptămâna viitoare, pentru deschiderea centrului comercial Mega Mall, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX. Robotul îi va primi pe vizitatorii Mega Mall cu show-uri şi activităţi speciale de divertisment, în primele patru zile de la lansarea de pe 14 mai a centrului comercial.

Cu o înălţime de 2,2 metri şi o greutate de 47 de kilograme, Titan the Robot este un android controlat electronic. Acesta reprezintă un concept unic de divertisment, folosit la diverse evenimente din întreaga lume, de la petreceri private până la festivaluri şi evenimente corporate, potrivit comunicatului.

Datorită mixului de comedie, teatru stradal şi muzică, robotul reuşeşte să creeze show-uri accesibile oricărui tip de public, indiferent de vârstă, etnie sau cultură. Până în prezent, Titan the Robot a călătorit în peste 25 de ţări, printre care Statele Unite ale Americii, Australia, Dubai, Abu Dhabi, Thailanda, China, Vietnam, Irlanda, Spania şi Franţa.

Titan the Robot va ateriza în România pe 11 mai. În aceeaşi zi, de la ora 12.00, Titan the Robot se va afla la Universitatea Politehnică, Facultatea de Inginerie Mecanică şi Mecatronică, iar de la ora 16.30, la Cercul Militar Naţional. Totodată, pe 12 mai, de la ora 12.00, Titan the Robot se va afla la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" Bucureşti.

Robotul va merge ulterior într-un turneu în ţară. Acesta va ajunge la Brăila Mall, între 23 şi 24 mai, la City Park Mall Constanţa, între 28 şi 30 mai, la Ploieşti Shopping City, între 31 mai şi 1 iunie, la Shopping City Târgu-Jiu, între 3 şi 4 iunie, şi îşi va încheia călătoria în ţară la Shopping City Galaţi, undeva fi prezent între 6 şi 7 iunie.

gandul.info

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.