Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

O sa spuneti ca nu sunt in masura sa fac asemenea propunere ca un nou venit. Corect nou venit pe acest forum dar vechi in ale forumurilor in general ...am activat foarte mult si pe celalalt forumul galatean inchis si am rasfoit destul de bine zic acest forum pana sa ma inregistrez.

Am urmatoarea propunere pentru adminul acestui forum si nu numai.

Propunerea se refera la faptul ca este democratic ca atunci cand un user isi cere expres stergerea contului de pe forumul galateni.net aceasta sa fie realizata de catre ownerul forumului.

De ce spun asta pentru ca este dreptul fiecaruia, desi cred ca la momentul actual nu sunt mai mult de 1% din numarul total de forumuri care practica aceasta metoda, stim ca pentru egoul personal al fiecarui fondator de forum este important numarul scris pe prima pagina ”nr. membri...” , in schimb cred ca prin stergerea definitiva a contului cuiva forumul galateni.net primeste mai mult respect si intra in categoria celor care isi respecta userii pana la capat; sau poate ca nu dar ramane ca fiind un forum care nu se substituie intrutotul celorlalte site-uri/forumuri care vor ca utilizatorii doar sa se inregistreze dar nu sa si dispara vreodata.

Stergerea contului poate fi facuta din diverse motive, in toate cazurile acestea vor fi mai mult ca sigur subiective.

Daca exista doritori putem cauta si argumente ceva mai substantiale decat cele expuse de mine in randurile de mai sus,asta pentru pretentiosi.

Astept argumente pro sau contra asupra subiectului, doresc ca discutia sa fie constructiva si impartiala, nicidecum indreptata impotriva mea.

ps: eu nu vreau sa mi se stearga contul, vreau doar sa ii ajut pe cei care doresc sa faca acest lucru.Am intampinat si eu in trecut aceasta problema iar administratorul acelui site nici nu a vrut sa auda, desi e dreptul fiecaruia de a decide daca ramane sau pleaca nu?

Edited by simpatik