Jump to content

ASA Târgu Mureş - Oţelul Galaţi 1-2


dcp100168
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Florin Marin: „Să terminăm cu un rezultat pozitiv”

Antrenorul FC Oțelul Galați, Florin Marin, a prefațat partida pe care formația sa o va disputa joi, pe terenul echipei ASA Tg. Mureș, în ultima etapă a acestei stagiuni a Ligii I. „Este ultimul joc al nostru în Liga I, vom încerca să scoatem maxim. Ne jucăm șansa, dar nu va fi ușor. ASA Tg. Mureș este o echipă bună, cu jucători de calitate, mai au ceva șanse la titlul, dar, după părerea mea, destul de mici. Cei de la Steaua ne-au tratat de sus în meciul direct, au considerat că le va fi ușor și ați văzut că am relansat campionatul. Și la Tg. Mureș mergem să jucăm, sper să facem un joc bun, în caz contrar nu avem nicio șansă. Nu suntem motivați de nimeni, este vorba doar despre orgoliul nostru să încheiem bine acest campionat, cu un rezultat pozitiv”, a declarat Florin Marin.

Partida ASA Tg. Mureș - FC Oțelul Galați se va disputa joi, 28 mai 2015, de la ora 20:00, pe stadionul „Trans-Sil” din Tg. Mureș. Jocul va fi televizat de posturile Look TV, Digi Sport și Dolce Sport.

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Ultimul joc în Liga I, după 24 de ani de prezenţă continuă în primul eşalon


Formaţia gălăţeană, care a relansat disputat pentru titlul naţional prin victoria din deplasare contra steliştilor, într-un anumit context poate avea şi ocazia de a decide campioana, în această ultimă etapă. În cazul în care FCSB nu va câştiga la Iaşi, cu CSMS, într-un meci care se dispută de la aceeaşi oră, ASA Tg. Mureş va câştiga titlul doar dacă trece de Oţelul, însă antrenorul echipei gălăţene, Florin Marin, spune că jucătorii săi nu fac deplasare cu statutul de victime sigure.


"Este ultimul nostru meci în prima ligă şi vrem să facem un joc bun, să terminăm cu fruntea sus. Nu-i uşor să-i motivezi pe jucători, să-i capacitezi când eşti deja echipă retrogradată. Nu suntem motivaţi de nimeni din exterior, este vorba de orgoliul nostru, care acum pentru noi reprezintă o motivaţie deosebită", a spus Florin Marin. Acesta s-a declarat deranjat de felul în care reprezentanţii cluburilor implicate şi o parte din presă au analizat disputa pentru titlu, considerând Oţelul victimă sigură la Tg. Mureş: „Vrem să arătăm pe teren că nu este aşa, că au greşit desconsiderându-ne”.


Totodată, antrenorul echipei gălăţene spune că, pentru el, ASA Tg. Mureş este campioana morală a acestui sezon şi consideră că aceasta nu prea mai are şanse să termine pe primul loc. „În proporţie mare, titlul s-a decis. ASA a avut  posibilitatea de a rămâne în frunte, dar acum este foarte greu să revină pe primul loc. Dincolo de replica noastră în meciul cu ei, Steaua este o echipă cu experienţă, care ştie să-şi menţină avansul în astfel de momente. Când au avut avans mare, a fost lipsă de concentrare, dar acum este altceva”, a mai spus antrenorul care i-a învins de două ori pe stelişti în acest campionat pe terenul acestora, cu Ceahlăul şi Oţelul.


Pentru acest ultim meci al sezonului, de la Tg. Mureş, Florin Marin are multe absenţe din lot: Hamroun şi Milea sunt suspendaţi, iar Iulian Popa - unul dintre jucătorii de bază în ultima vreme, Mişelăricu şi Altama şi-au încheiat cu câteva zile mai devreme contractele cu Oţelul. În aceste condiţii, urmau să facă deplasarea şi doi juniori, Perju şi Sefer.


Partidele ASA Tg. Mureş - Oţelul şi CSMS Iaşi - FCSB se vor disputa joi, de la ora 20,00, şi vor fi televizate în direct de Digisport, Dolce Sport şi Look.


viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul a decis titlul!

Steaua a câştigat campionatul României pentru a treia oară consecutiv şi a 26-a oară în istoria sa, în urma remizei cu formaţia CSMS Iaşi, scor 0-0, şi a eşecului înregistrat de ASA Târgu Mureş, scor 1-2, cu Oţelul Galaţi, în ultima etapă a Ligii I.

Link to comment
Share on other sites

Echipa ASA Târgu Mureş a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de formaţia Oţelul Galaţi, în ultima etapă a Ligii I, mureşenii încheind campionatul pe locul doi, în timp ce gălăţenii vor evolua din sezonul viitor în Liga a II-a.

Pentru ASA a marcat Mureşan '39 (penalti), iar pentru Oţelul au înscris Tudorie '67 şi Helder '90+4.

ASA TG. MUREŞ – OŢELUL GALAŢI 1-2(1-0)
Liga I - Etapa 34
Stadion “Trans-Sil” Tg. Mureș - Spectatori 7000
Au marcat: Mureşan 39’ – pen. / Tudorie 67’, Helder 90+4’
Cartonaşe galbene: Mureşan, S.Ilie / Solomou, Tudorie
ASA: Stăncioiu - Hanca (82’ N'Doye), Constantin, Bejan, S.Ilie - Mureşan, Gorobsov - Zicu (70’ Goga), Voiculeţ, Bumba - Manolov (22’ Axente). Antrenor: Liviu Ciobotariu
Oţelul: Abraham - Popescu, Sissoko, Miron, Solomou (46’ Grădinaru)  - Helder, Cucu (80’ Tătar) - Brigido, Cernat, Iorga - Tudorie (90’ Stoian). Antrenor: Florin Marin
Arbitri: Marcel Bîrsan - Vladimir Urzică şi Mircea Orbuleţ - Lucian Rusandu şi Marian Barbu - Florin Păunescu.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.