Jump to content

Marius Stan: "Ar fi păcat să fiu nevoit să ies la pensie de la Primărie"


Recommended Posts

Marius Stan: "Ar fi păcat să fiu nevoit să ies la pensie de la Primărie"

Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, a criticat dur faptul că, la protestul de miercuri, organizat de Cartel Alfa, au participat şi politicieni. Edilul a acuzat că unii dintre ei nu-s în stare nici să scrie corect, dar sunt îngrijoraţi de soarta oraşului în care au întreţinut sistemul de secătuire a banului public.

"Este trist şi mă doare faptul că o acţiune sindicală e denaturată şi mânjită de politruci. Politruci care vor cu orice preţ să se bage în seamă. Au început deja campania pentru 2016. Gândirea lor este că, dând în cel din vârf, se poziţionează ca adversari ai primarului. Ori, iertaţi-mă, cu adversari de calibrul acesta... Ar fi păcat să fiu nevoit să ies la pensie de la Primărie. Nu mi-aş dori lucrul acesta", a declarat, ironic, Stan.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Florin Pâslaru, despre candidatul PSD la Primărie: "Noi avem deja primar! Pe Marius Stan"

În vreme ce liberalii se află în plină evaluare a aspiranţilor la candidatura pentru Primărie, social-democraţii nu par deloc preocupaţi de găsirea unui candidat propriu. Deputatul PSD Florin Pâslaru a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că partidul său îl susţine pe actualul primar al municipiului: "La această oră, Marius Stan este primarul nostru şi îl susţinem în continuare. Spre deosebire de ceilalţi, care fac tot felul de strategii, fac tot felul de măsurători şi sondaje, să vadă care este personalitatea care ar putea să candideze, noi nu avem probleme în a ne găsi un primar. Noi avem primar. Eu am încredere în Marius Stan, cred că va fi candidatul nostru în continuare, dar are şi el nişte obligaţii faţă de noi şi trebuie să demonstreze că poate să fie un primar bun. Dar, din ce a făcut şi ce face Marius Stan, eu am încredere că poate să fie şi în perioada următoare un bun primar al Galaţiului", a declarat Florin Pâslaru.

Parlamentarul a reiterat ideea că alianţa PSD - UNPR funcţionează şi nu crede că partidele se vor despărţi până în 2016. „Există un protocol între noi, i se pot aduce îmbunătăţiri, dar deocamdată suntem în alianţă cu cei de la ALDE şi cu UNPR. Mai mult decât atât, şi relaţiile interumane dintre noi sunt destul de bune. În momentul în care o să ne desemnăm candidaţii, ne vom consulta cu colegii din alianţa de la guvernare. Noi susţinem primarii - că sunt de la PC, PNL, UNPR sau de la PSD - atâta timp cât ei, candidând din partea noastră, câştigă Primăria", a mai spus Florin Pâslaru.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.