Jump to content

Spectacole de Ziua Internaţională a Copilului


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Ziua Copilului, 1 Iunie, începe pe...31 mai

* Biblioteca "V.A.Urechia", în colaborare cu Primăria şi Consiliul Judeţului Galaţi, organizează manifestări dedicate Zilei Internaţionale a Copilului. Astfel, duminică, 31 mai, în Grădina Publică, se va desfăşura Carnavalul Cărţii - "Insula personajelor de basm".

Ajuns la a XXIX-a ediţie, Carnavalul Cărţii va primi în concurs anul acesta copii cu vârsta de până la 14 ani, utilizatori ai Bibliotecii "V.A.Urechia". Data limită de înscriere este 28 mai. Concurenţii pot reprezenta personaje inspirate din lecturile preferate sau personaje inventate prin combinarea a două portrete din texte diferite. Costumele pot fi confecţionate de către participanţi din resurse proprii, cu sprijinul părinţilor sau al cadrelor didactice. Trebuie menţionat că evenimentul va fi susţinut de toate unităţile de învăţământ din Galaţi. Profesorul Ilie Zanfir, Director General al Bibliotecii "V.A. Urechia" va rosti câteva cuvinte în deschiderea concursului, la ora 9,30, iar la ora 10,00 se va intra, oficial, pe "Insula personajelor de basm". Urmează lansarea revistei pentru copii "Picilor isteţi", autor, Adriana Ţonea. Noutăţi editoriale vor fi prezentate de autori şi reprezentanţi ai editurilor şi librăriilor participante. La ora 13,00 va avea loc jurizarea şi premierea copiilor, urmate de închiderea manifestărilor.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=5

Link to comment
Share on other sites

Petrecere şi concert, organizate astăzi de ArcelorMittal pe Stadionul „Siderurgistul”

ArcelorMittal Galaţi va sărbători astăzi, 30 mai, Ziua copilului, organizând evenimente speciale pentru copiii angajaţilor şi pentru cei din judeţ – un spectacol-maraton. Stadionul „Siderurgistul” va fi transformat într-un loc de joacă unde copiii vor putea asista la spectacole de teatru şi cu clovni, concursuri de karaoke şi vor putea dansa. Compania îi va sărbători şi pe copiii care au avut cele mai bune rezultate la olimpiadele şi concursurile naţionale, dar şi pe componenţii echipei de handbal a şcolii din Şendreni, clasată pe primul loc la Campionatul Naţional.

Petrecerea de astăzi va începe la ora 11:00, când copiii din Galaţi sunt aşteptaţi pe stadion, unde se vor putea juca în parcul cu trambuline şi tobogane gonflabile şi vor putea participa la concursuri de cântat, recitat şi la cel de „Miss şi Mister Copilărie”.

Surpriza principală a evenimentului va fi demonstraţia făcută de Grupul Antitero al Jandarmeriei din Galaţi, însoţit de câini de serviciu.

Petrecerea se va încheia cu un concert susţinut de Andreea Bălan şi de Smiley.

Carnavalul prichindeilor în Grădina Publică, duminică

Duminică, 31 mai, de la ora 10,00, lângă fântâna arteziană din Grădina Publică începe carnavalul „Insula personajelor de basm”. Copiii, cu părinţii şi bunicii, sunt invitaţi de Biblioteca „V. A. Urechia” să petreacă ziua de 1 Iunie în avans. Carnavalul cărţii pentru copii, concurs cu personaje din lumea poveştilor, le va aduce micilor participanţi surprize nenumărate. Condiţia este doar să vină în Grădina Publică cu chef de distracţie şi voie bună. Organizatorii promit că vor veni de hac şi ploii, în eventualitatea în care va ajunge neinvitată: carnavalul se va muta în holul Teatrului Muzical „Nae Leonard”, aflat în apropiere. Copiii vor sărbători, la Biblioteca „V.A. Urechia”, pe tot parcursul săptămânii viitoare, la manifestările propuse de instituţie sau de şcolile din Galaţi.

Poliţia are grijă de copiii săi

International Police Association Galaţi a sărbătorit vineri, la ora 12,00, Ziua Internaţională a Copilului, în avanpremieră pentru copii membrilor săi. 100 de copii s-au îndopat cu prăjituri şi suc la Terasa “Nic-Nic” de pe Faleza Dunării, lucru care a echivalat cu o petrecere de nota 10. Printre suprizele oferite de I.P.A. Galaţi au fost cadouri, precum şi produse de cofetărie de la „Chip&Dale” şi cofetăria „Dragoş Roşu”, băuturi răcoritoare de la Coca-Cola SA şi SC Daniel SRL şi pizza de la Terasa Nic-Nic.

Concurs de role şi biciclete, la Tecuci

De 1 Iunie, la Tecuci, copiii pe role şi pe biciclete au prioritate. După cum am aflat de la primarul Tecuciului, Eduard Finkelstain, concursul dedicat celor mici a devenit deja o tradiţie: „Închidem circulaţia pe artera principală, unde se va desfăşura un concurs de role şi biciclete pentru copiii de la grădiniţă şi clasele I-II. Se fac preliminarii, până se ajunge la campioni pe grupe de vârstă. Entuziasmul celor mici este molipsitor. Vin câte 800 de copii, cu părinţi, cu bunici. Îi învăţăm şi regulile rutiere cu sprijinul poliţiei. În plus va fi şi o probă de colectare selectivă a deşeurilor. Fiecare copil va pleca, indiferent de locul pe care se va plasa, măcar cu o punguţă cu dulciuri!”, ne-a declarat primarul. Primăria Tecuci lucrează, în prezent, la studiul de fezabilitate pentru reabilitarea Parcului 1 Mai, care va căpăta o tentă sportivă, cu piste de role şi de biciclete.

http://www.viata-libera.ro/articol-Sarb ... lor_2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Dragi Parinti si copii din Galati,

Locul de joaca "Lumea lui Topaila" are deosebita placere de a va invita duminica 30 mai intre orele 11-14.00 in parcarea Selgros Galati pentru a serba ziua copilului.

Copiii vor beneficia de:

- Clown si baloane modelabile;

- Pictura pe fata;

- Poze personalizate de la eveniment.

Mentionam ca pictura pe fata si pozele sunt contracost.

Asa ca, lasati grijile si acasa si va asteptam sa ne distram impreuna!!!!

Link to comment
Share on other sites

Mentionam ca pictura pe fata si pozele sunt contracost.

Asa ca, lasati grijile si acasa si va asteptam sa ne distram impreuna!!!!

distreaza-te pe banii tai, cu mascalaii tai.

pentru copii, care ar fi atractia????

Link to comment
Share on other sites

pai si claunii aia nu cer bani pe baloane? tin minte la serbarile galatiului te jumuleau de bani pentru un balon din ala in forma de Azorel sau de inima...in concluzie....lasati grijile acasa si banii ii lasati la Tara lui Topaila

Link to comment
Share on other sites

Auzi, nu cumva asta facea reclama si pe site-ul VL la rubrica de comentarii? Reclama aprobata de admin in ciuda regulamentului? Si daca ai "deosebita placere de a ne invita" si spui ca cei mici "vor beneficia", de ce nu o faci gratis? Daca tot ne inviti si "beneficiem"...Tre' sa platim intrare probabil, clown-ul, baloanele si...copiii cu ce amintiri raman de acolo? De clown uita repede, se uita la TV si ii vad pe guvernanti, baloanele se desumfla, pictura se sterge, pozele...pot face si eu...am mii de poze cu al meu si cred ca o poza in parcarea Selgros nu isi are locul...Fa-o gratis nene!!! Sunt copii ce doamne iarta-ma? Daca si pentru ei am ajuns sa platim distractia...Fa un mini-bar pentru parinti, ia-ti banii de acolo...Ce lume...a lu' Topaila...

Link to comment
Share on other sites

Probabil ca unii din cei care au citit acest topic nu vor sa faca nimic pentru copiii lor de ziua copilului. Poate e prea mult sa achite cativa lei pentru o pictura pe fata si o poza personalizata de la eveniment.

Clownul si baloanele sunt gratis, asa ca puteti da navala si sa omorati clown-ul.

E alegerea dvs daca veniti sau nu la acest eveniment.

Probabil daca era"moca" se ingramadea toata lumea,asa....

O zi buna tuturor!

Link to comment
Share on other sites

Ideea in sine nu este rea, vorba d-lui Cosmin, "poate e prea mult sa achite cativa lei".

Toata treaba este afacerea omului. Vrei sa-ti duci copilul de bine, nu vrei sa-l duci, la revedere!

Nu ma intereseaza costurile acestui eveniment desi consider ca sunt destule( chirie Selgros, fotograf, materie prima pentru pictura, timp, munca etc ).

Se pare ca pentru unii e mai usor sa dea 10 lei la masinutele alea electrice din parcarea de la MC'Donalds decat pentru o pictura pe fata.

D-le Legumix:

singura varianta - NU-ti place, nu purta.

cu ce te deranjeaza pe TINE, haina altuia?!?!?

Singura varianta, nu va place, nu va duceti.

cu ce va deranjeaza afacerea altuia ?

Rain:

Dupa cum am mai spus, nu ne intereseaza costurile ci scopul final, adica sa-ti vezi copilul fericit. Sunt convins ca un balon de la Clown nu costa cat un balon de la serbarile Galatiului.

Aditza:

Nu ma intereseaza reclama pe vl dar din cate stiu domnul a platit si acolo reclama cum a platit si la noi pe forum, tocmai de aceea i-am lasat acest topic. De ce sa o faca gratis? Ai munci pentru cineva gratis? ti-ar da cineva gratis ceva?

Link to comment
Share on other sites

ce sa fac si eu?....ma bag in seama ca sa omor timpul...poate cineva care are copii va gandi altfel fata de mine....eu mai am ceva vreme pana voi ajunge in ciorapii de parinte... @-)

Link to comment
Share on other sites

Nu ma intereseaza reclama pe vl dar din cate stiu domnul a platit si acolo reclama cum a platit si la noi pe forum, tocmai de aceea i-am lasat acest topic. De ce sa o faca gratis? Ai munci pentru cineva gratis? ti-ar da cineva gratis ceva?

Ideea mea era ca omu' a postat un comentariu la un articol despre locurile de joaca pentru copii, reclama la Lumea lui Topaila. Ori reclama pe post de comentariu este (era) interzisa. Ca a platit pentru asta, ma indoiesc. E loc la "Anunturi publicitare" sa faci reclama pe care o si platesti. Pentru cei care sunt impotriva comentariului meu, in afara, genul acesta de activitati sunt gratuite (daca sunt organizate special pentru cei mici). Daca e vreo serbare gen "Serbarile Galatiului", atunci, micii intreprinzatori au tot dreptul sa-si vanda marfa, iar noi putem alege daca o cumparam sau nu. Bucuria copiilor, mai ales de ziua internationala a lor, nu ar trebui sa-i coste. Au tot timpul sa plateasca atunci cand vor creste. Nu sunt "mocagiu", chiar nu ma intereseaza cat costa orice lucrusor pentru copilul meu. Asta nu are limita de card sau altceva. Dar, macar odata pe an, de 1 Iunie, sa nu platim pentru "fericirea" lor. Banii se pot scoate si din alte parti. De exemplu, taxezi parintii pentru suc :d , nu pe cel mic. Pana la urma urmei, e bine ca s-a gandit sa faca cineva ceva. Al meu e mult prea mic pentru a se bucura de clown si baloane, dar, sigur atunci cand va creste, nu va da doi bani pe Mos Craciun si pe clown-ii importati din State :))=)) Hai, aruncati cu pietre...accept orice marime :d

P.S. Prefer sa platesc eu, ca adult intrarea (10LEI de ex.), si al meu sa poata face ce vrea acolo...doar asa se bucura. Nu-i pot spune "nu te duce la pictura pe fata ca...e urat" se duce el daca vrea. Un coltisor pentru parinti, unde sa bea o cafeluta in timp ce aia mici se joaca si se bucura ar aduce la fel, profit. Acum, depinde de fiecare parinte si cultura (grad de snobism - fara rautate aici).

Edited by AdiTZA
Link to comment
Share on other sites

Si inca ceva pentru toti cei care citest acest topic: Ceea ce fac cei de la Selgros pentru ziua copilului nu cred ca mai face nimeni in Galati. S-a auzit ca mai fac si altii manifestari de 1 iunie? Nu cred.

E un concurs de desene pe asfalt pentru copii,plus multa distractie si surprize.

Daca nu va place nu veniti.

Link to comment
Share on other sites

Am participat si eu cu Maria la Selgros la arena Bucatarilor!

Am luat si un coleg de-al ei de la gradi care in viata lui nu a mai fost pictat pe fata!Vreau sa zic ca m-a luat in brate urmatoarea zi si mi-a multumit foarte frumos ca a fost atat de "distrat" intr-o zi!

Ma uitam la Maria cate de incantata era fiindca pe fata ei era un fluture exact cum l-a vrut!

ma uitam la copii care asteptau nerabdatori sa fie si ei pictati...stiti cati erau? stiti ce vreme era afara in ziua aceea? 8-|

Ma uitam la ei cat de putin le trebuie sa fie fericiti!

Un balon ...Un desen...10 lei... @-) Cat naiba costa frate pachetul de tigari?De care nu se lipseste nimeni...Cand copilul vostru s-a dus fericit ultima oara la culcare?

sa il vezi zambind prin somn??? :)

In fiecare zi traim intr-o continua goana dupa bani iar de obicei uitam ce e frumos in viata si ce conteaza cu adevarat...Daca voi imi puteti spune ca o sa cumparati cafeaua la ce criza sufla prin buzunare... :-@ deja nu mai cred.

Eu abia astept sa mai merg inca o data acolo si sa ma uit in ochii copilului meu sa ii vad multumirea si sa simt strangerea bratelor ei in jurul meu cu atata caldura..

Pt cei carcotasi: stati acasa!Da-ti drumul la TV ca ala costa foarte putin!

post-3400-1275050922,32_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Pentru Aditza: Daca Andrei a spus ca am platit pentru a aparea pe forum sa stii ca am platit.

In legatura cu anuntul din VIata Libera cred ca te inseli.Asa ca,daca nu stii nu te baga....

Nu am zis NIMIC DESPRE PLATA LA FORUM!!! Atunci cand reclama (invitatia) a aparut la rubrica de comentarii la articolul respectiv, am replicat si eu cu un extras din regulamentul VL: "Orice formă de reclamă, în afară de cea postată de administratorul site-ului, este strict interzisă". NU FACEAM REFERIRE LA RECLAMA DE PE FORUM. Asta e treaba voastra. Replica nu a aparut deoarece administratorul site-ului VL are probleme la cenzurica...

Link to comment
Share on other sites

Pt cei carcotasi: stati acasa!Da-ti drumul la TV ca ala costa foarte putin!

Sunt impotriva TV-ului la copii. Se va uita la laptop doar daca mai gasesc desene animate de pe vremea mea, fara samurai care-si zboara capetele si cu ffff mult sange. O sa incerc sa il scot cat de mult pot la aer, problema e ca nu avem unde. Nici unul din "parcurile pentru copii" nu imi inspira incredere (mizerie, mobilier distrus, etc). Concluzia generala e "nu-ti place, nu te duci". Problema e ca daca vrei sa te duci, nu prea ai unde...cam ducem lipsa in domeniu. Cred ca de 1 Iunie, o sa ma intalnesc cu Legumix :))=)) si asa dati in noi...

Link to comment
Share on other sites

Sunt impotriva TV-ului la copii. Se va uita la laptop doar daca mai gasesc desene animate de pe vremea mea, fara samurai care-si zboara capetele si cu ffff mult sange. O sa incerc sa il scot cat de mult pot la aer, problema e ca nu avem unde. Nici unul din "parcurile pentru copii" nu imi inspira incredere (mizerie, mobilier distrus, etc). Concluzia generala e "nu-ti place, nu te duci". Problema e ca daca vrei sa te duci, nu prea ai unde...cam ducem lipsa in domeniu. Cred ca de 1 Iunie, o sa ma intalnesc cu Legumix :))=)) si asa dati in noi...

Nu e vorba de dat...doar ca in goana dupa bani am uitat sa privim si prin ochii copiilor!Si daca nu dam 10 lei pt o distractie intr-un loc pt ei,sau 20 de lei pe o carte...le gasim acestor bani locul..la un bar pt o berica rece! :((

Link to comment
Share on other sites

Nu e vorba de dat...doar ca in goana dupa bani am uitat sa privim si prin ochii copiilor!Si daca nu dam 10 lei pt o distractie intr-un loc pt ei,sau 20 de lei pe o carte...le gasim acestor bani locul..la un bar pt o berica rece! :((

Presupun ca ai citit parerea mea despre bucuria copilului meu...am spus ca nu are limita de cont. Nu alerg dupa bani, nu in mod direct, si nu o sa sacrific niciodata bucuria copilului pe un pachet de tigari sau pe o bere. Pana si eu am fost mic, si ma bucuram mai mult cand plecam la bunici in Delta decat atunci cand ieseam pe Faleza la un concurs de desene pe asfalt organizat de toa'asa educatoare. Fiecare cu mentalitatea lui, fiecare cum a fost crescut, fiecare pe unde a fost plecat. Copilului meu nu-i va lipsi nimic, de asta sunt sigur, dar nu il voi duce intr-un loc in care majoritatea parintilor isi duc copiii, doar pentru ca asa se face (McDonalds), sau, asa face vecina. Locurile de joaca pentru copii sunt distruse, de huligani, de copii, de parinti, iar o afacere de genul acesta, spun eu ca va creste in momentul in care chiar nu vom avea unde sa-i scoatem la aer pe cei mici. De ce sa nu pastram locurile de joaca si parcurile curate, pline de iarba, fara mizerie, fara caini (cu sau fara stapani care vroiau sa iasa in strada la proteste, apropos), intr-un cuvant, cei care ies in parc cu copiii, fac mai mult rau decat cei mici. Parintii nu pastreaza, Primaria nu face nimic, CL nu face nimic, si asa, o sa scoatem copiii din casa in parcarile de la supermarket-uri, si in locurile de joaca de langa cafenele (vezi REAL), unde se fumeaza in draci. Poi, acum, stati si va ganditi ce veti face in viitor. Veti scoate niste bani din buzunar pentru a va duce in astfel de locuri amenajate, in loc sa ne bucuram de iarba verde in parcuri. Cred ca asfaltul nu amortizeaza atat de bine cazaturile celor mici precum o face iarba (asta numai in coditiile in care nu sunt cioburi sau fiare aruncate prin ea). N-am nimic cu afacerea omului, dar, macar de 1 Iunie sa fie gratuit pentru copii, banii se pot scoate si cu alte ocazii (na, eu poate vreau sa fac ziua lu' fi-miu acolo, normal ca platesc tot tambalaul).

Link to comment
Share on other sites

Cred ca deja acest subiect a degenerat.

Daca unii din voi care aveti afaceri care privesc copiii faceti ceva gratis de ziua copilului felicitari.felicitari si pentru cei care fac cu bani, in ideea ca sunt si parinti care vor sa aduca macar un zambet pe fata copilului lor.

de ce nu avem parcuri in galati unde sa ne lasam copiii? pentru ca nu intereseaza pe nimeni din galati problema acestor parcuri si pentru ca ne complacem de 20 ani intr-un "dolce fa niente".nu face nimeni nimic pentru noi si nici noi nu facem nimic.

locurile de joaca private pentru copii au aparut ca o alternativa la locurile de joaca clasice care sunt in parcuri cu dorinta de a le darui copiilor si altceva,nu numai asfalt,caini vagabonzi si multa mizerie.

Inchei acest topic aici,pacat ca a degenerat.

La multi ani tuturor copiilor din Galati de 1 iunie.

Link to comment
Share on other sites

măi, eu am înțeles un lucru: omul își câștigă pâinea făcând copiii fericiți.

dacă el a ales felul ăsta de a face treabă, ce aveți cu el? voi cârcotașilor, sunteți capabili, de 1 iunie, să adunați în jurul vostru măcar câțiva copii?

Link to comment
Share on other sites

Gata, m-am suparat si eu imi iau jucariile si baloanele si plec la culcare :( . Ce oameni rai sunt pe-aici, unii nu suporta o critica. Ooofff, de aia al meu copil va fi nefericit. Sper sa aiba tarie de caracter si sa inteleaga, atunci cand va creste, de ce nu l-am dus in parcare la Selgros. O sa traiesc o viata cu impresia ca e nefricit. La Multi Ani!!! (pentru 1 Iunie) :(

P.S. Locurile de joaca private, au aparut si o sa se dezvolte datorita snobismului. Uite ca si in Gradina Publica se organizeaza ceva pentru copii. Waw, participa si Teatrul Gulliver, de aia nu se duce nimeni acolo, pentru ca o mamica s-a plans de H.C. Andersen. Si nici la muzeu nu-i mai ducem sa vizioneze filmuletele 3D, pentru ca Elena Parapiru a fost acolo si...e varza bah, e de prost gust...nu-i de noi, astia snobii. Cand ma refer la snobi, ma refer la categoria aceea de oameni care, fac ce fac si ceilalti, pentru ca asa se poarta. Hai sa-i lasam sa se joace numa' pe asfalt ca, in iarba e najpa, hai sa-i tinem in fum de tigara prin REAL, hai sa-i zdruncinam pe masinutele alea de la McDonalds in fiecare weekend, ca, altfel, NU SUNT FERICITI. ALTA VARIANTA NU EXISTA! Mama, cata psihologie iti trebuie sa analizezi mintea unui copil, sa vezi din ce se bucura...Adica o sa traiasca intr-un colt retras, fara prieteni, fara viitor, daca eu nu il duc intr-o parcare, daca nu-l pictez pe fata, daca nu-i cumpar baloane...nu cred. UN COPIL FERICIT ESTE UN COPIL CARE ARE PARINTII LANGA EL TOT TIMPUL SI NU ESTE ABANDONAT, LOVIT, ABUZAT, MALTRATAT, etc. Degeaba ii luam un balon azi, daca il plesnim imediat cum plecam de acolo pe motiv ca l-a scapat, sau ca si-a murdarit hainele cu vopseaua de pe fata. Am vazut zeci de cazuri...iar cei care au copii si care sunt pro parcare, sa nu-mi spuneti voi mie ca nu ati aplicat niciodata o corectie cat de mica celui mic. Asta cred ca l-a bucurat tare pe cel mic si acum, merita sa-i luam un baloooon. Chiar ca a degenerat discutia...

Link to comment
Share on other sites

Dragi Parinti si copii din Galati,

Locul de joaca "Lumea lui Topaila" are deosebita placere de a va invita duminica 30 mai intre orele 11-14.00 in parcarea Selgros Galati pentru a serba ziua copilului.

Copiii vor beneficia de:

- Clown si baloane modelabile;

- Pictura pe fata;

- Poze personalizate de la eveniment.

Mentionam ca pictura pe fata si pozele sunt contracost.

Asa ca, lasati grijile si acasa si va asteptam sa ne distram impreuna!!!!

mootoo jr. va fi acolo

Link to comment
Share on other sites

Gata, m-am suparat si eu imi iau jucariile si baloanele si plec la culcare :( . Ce oameni rai sunt pe-aici, unii nu suporta o critica. Ooofff, de aia al meu copil va fi nefericit. Sper sa aiba tarie de caracter si sa inteleaga, atunci cand va creste, de ce nu l-am dus in parcare la Selgros. O sa traiesc o viata cu impresia ca e nefricit. La Multi Ani!!! (pentru 1 Iunie) :(

P.S. Locurile de joaca private, au aparut si o sa se dezvolte datorita snobismului. Uite ca si in Gradina Publica se organizeaza ceva pentru copii. Waw, participa si Teatrul Gulliver, de aia nu se duce nimeni acolo, pentru ca o mamica s-a plans de H.C. Andersen. Si nici la muzeu nu-i mai ducem sa vizioneze filmuletele 3D, pentru ca Elena Parapiru a fost acolo si...e varza bah, e de prost gust...nu-i de noi, astia snobii. Cand ma refer la snobi, ma refer la categoria aceea de oameni care, fac ce fac si ceilalti, pentru ca asa se poarta. Hai sa-i lasam sa se joace numa' pe asfalt ca, in iarba e najpa, hai sa-i tinem in fum de tigara prin REAL, hai sa-i zdruncinam pe masinutele alea de la McDonalds in fiecare weekend, ca, altfel, NU SUNT FERICITI. ALTA VARIANTA NU EXISTA! Mama, cata psihologie iti trebuie sa analizezi mintea unui copil, sa vezi din ce se bucura...Adica o sa traiasca intr-un colt retras, fara prieteni, fara viitor, daca eu nu il duc intr-o parcare, daca nu-l pictez pe fata, daca nu-i cumpar baloane...nu cred. UN COPIL FERICIT ESTE UN COPIL CARE ARE PARINTII LANGA EL TOT TIMPUL SI NU ESTE ABANDONAT, LOVIT, ABUZAT, MALTRATAT, etc. Degeaba ii luam un balon azi, daca il plesnim imediat cum plecam de acolo pe motiv ca l-a scapat, sau ca si-a murdarit hainele cu vopseaua de pe fata. Am vazut zeci de cazuri...iar cei care au copii si care sunt pro parcare, sa nu-mi spuneti voi mie ca nu ati aplicat niciodata o corectie cat de mica celui mic. Asta cred ca l-a bucurat tare pe cel mic si acum, merita sa-i luam un baloooon. Chiar ca a degenerat discutia...

Probabil ca si in strainatate sunt snobi pentru ca si acolo sunt locuri de joaca private.Si inca ceva mi-ai spus ca ai fost de 1 iunie in Norvegia si ca acolo primaria a facut un spectacol gratis pentru copii. A fost gratis pentru public,dar fii tu sigur ca primaria a platit celor care au contribuit la spectacol.

Spui ca de 1 iunie se organizeaza la Galati in Gradina Publica? Foarte bine! Dar acest eveniment este super politizat. Vine Domnul Presedinte de la Consiliul Judetean sa taie panglica.

Link to comment
Share on other sites

Oameni buni, stateam deunazi si citeam posturile din acest topic.

Legumics, nu-ti inteleg agresivitatea gratuita.

Adi, aproape acelasi lucru as putea sa il spun si despre tine.

Ma rog, mai sunt si restul...dar ma abtin.

Fratilor, voi nu ati facut distinctia primordiala. Omul ofera servicii in sistem privat. E normal ca serviciile sale sa coste. De vroiati gratuit, de ce nu i-ati sarit la gatul prietenului vostru votat de-a lungul secolului, Nicolae? E ordonatorul de credite local, se adapa din banii vostri, asa ca erati indreptatiti sa cereti un bine dezinteresat pentru copiii vostri.

Ar trebui apreciata persoana in cauza ca a initiat un program pentru pitici. In schimb, ati ripostat. Pai, e frumos hienelor?;)

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Ziua Copilului 2011

În data de 1 iunie 2011, Centrul Europe Direct Galaţi din cadrul Consiliului Judeţului Galaţi va organiza, în intervalul orar 16:00-18:00, în Grădina Publică, festivitatea de celebrare a Zilei Copilului.

Acţiunile planificate a avea loc cu această ocazie sunt:

- realizarea de desene pe asfalt de către copiii prezenți;

- organizarea unei parade cu 500 de copii din 24 de grădiniţe din municipiul Galaţi în cadrul căreia copiii vor fi costumaţi în personaje de poveste;

- organizarea unui spectacol artistic;

- instalarea unui stand cu materiale informative despre Uniunea Europeană;

- activităţi recreative pentru copii.

Pentru informaţii suplimentare, persoană de contact este doamna Epure Camelia, consilier în cadrul Centrului Europe Direct Galaţi, str. Eroilor, nr. 13, tel.: 0236-302.538, e-mail: cie_galati@yahoo.com.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.