genesilviu Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Salut sunt nou venit. Si as vrea sa stiu daca este cineva din Galati care poate sa ma ajute sa-mi gasesc serviciu .Acesta-i cv-ul meu.karavagio@yahoo.com20 Ianuarie 2007-12Martie 2007 Operator Pc /Diploma MEC-MMS Notiuni generale hardware Windows Internet Copieri pagini web direct de pe browser sau printr-o aplicatie Word , transfer de fisiere prin email > International Computer Shool -Galati 1992-1996 Diploma de absolvire a doisprezece clase cu bacalaureatMatematica-Fizica Liceul C.F.R.- Galati 1982-1990 Scoala generala Nr.34-Ion Creanga GalatiAptitudini Red hat linux 8 < Writer , Spreadsheet , Presentation , Database > Fedora Core 5 Winamp , Navigare pe internet cu diferite browsere , PDF Windows Page Maker, Publication ,Corel Draw Solaro-soft de laborator de analize medicale Sapli-program de facturareLimba engleza mediuLimba franceza mediu
sandus Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 cu CV-ul asta,te-ai gandit vreodata sa-ti depui o aplicatie de emigrare in Canada?Stiu ca aici se cauta softisti,de ce nu ai incerca?
Recommended Posts