Jump to content

Cernat a semnat cu Viitorul lui Hagi


dcp100168

Recommended Posts

Cernat a semnat cu Viitorul lui Hagi

Steaua a ratat un prim transfer in aceasta vara, mijlocasul Florin Cernat semnand un contract cu Viitorul lui Gica Hagi. Dupa ce a negociat cu Mirel Radoi si a asteptat mai multe zile un raspuns din partea Stelei, fostul jucator al celor de la Otelul a trecut la fapte.

“FC Viitorul a reusit sa obtina semnatura celui mai curtat jucator al acestei veri, Florin Cernat. Fostul jucator al Otelului Galati a semnat un contract pe doi ani cu FC Viitorul si va fi prezent la reunirea echipei, programata luni”, se arata intr-un comunicat al echipei “Regelui”.

In varsta de 35 de ani, Florin Cernat a revenit in Liga 1 in sezonul trecut, jucand pentru Otelul Galati. Desi formatia de la malul Dunarii a retrogradat, veteranul mijlocas a avut evolutii impresionante si s-a aflat pe lista de transferuri a Stelei.

El a negociat chiar cu noul antrenor al campioanei si, desi a precizat ca a avut pretentii financiare in concordanta cu realitatea din Liga 1, raspunsul “ros-albastrilor” a intarziat.

Astfel, Cernat a ajuns la Viitorul lui Hagi, de unde isi va incheia foarte probabil cariera.

newsring.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.