Jump to content

Trei cetăţeni indieni depistaţi cu şedere ilegală în Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Trei cetăţeni indieni depistaţi cu şedere ilegală în Galaţi

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări,  Serviciul pentru Imigrări al judeţului Galaţi  au desfăşurat mai multe acţiuni, cu forţe proprii şi în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi - Serviciul Ordine Publică şi Sectorul Poliţiei de Frontieră Galaţi, pe linia prevenirii şi combaterii şederii şi muncii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă. Cu această ocazie, au fost depistaţi, cu şedere ilegală, trei cetăţeni străini, cu vârste cuprinse între 25 şi 55 de ani, din India.

"În urma verificărilor, s-a constatat că persoanele în cauză au intrat în ţară în baza unor vize de scurtă şedere în scop de afaceri, iar la expirarea dreptului de şedere nu au părăsit teritoriul ţării noastre. Având în vedere cele constatate, pe numele acestora au fost emise decizii de returnare de pe teritoriul României, prin care sunt obligaţi să părăsească ţara în termen de 15 zile şi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1.200 lei. Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acţiuni privind combaterea şederii ilegale, atrăgând atenţia cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României”, se arată în comunicatul Serviciului Judeţean de Imigrări.

Poliţiştii de la Imigrări contează pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniul migraţiei şi vă invită să îi contactaţi pentru orice aspect legat de aplicarea prevederilor legale în domeniu la telefon 0236.407292 sau pe site-ul public www.igi.mai.gov.ro.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.