Jump to content

Înscrieri la grădiniţele din Galaţi


elena1955
 Share

Recommended Posts

"Daca aveti nevoie de o gradinita moderna, a noastra va sta la dispozitie"!

Gradinita cu Program Normal Nr. 59 Galati,face inscrieri pentru anul scolar 2008-2009.

Oferta educationala:

1.Programa activitatilor instructiv- educative a Invatamantului Prescolar;

2. Activitati optionale:

Limbi moderne;Arta plastica-"Micii pictori"; "Micii ecologisti";Euritmie;Educatie rutiera-"Cum circulam";Arta vocala;

Vreti sa fiti partenerii nostri in educatie? Avem parteneriate cu unitati scolare din tara!

Va asteptam!

Adresa noastra este: Tiglina I, Strada Saturn nr. 26, parterul fostei Scoli Nr.8 "Spiru Haret" Galati.

"Cu noi, copilul tau este in siguranta!

Cu noi, copilul tau are parte de educatie!

Deci,fii cu noi"!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Grădiniţă pentru micuţii din Ţiglina

După o perioadă lungă în care grădiniţele din oraş au reprezentat unul dintre punctele fierbinţi de pe lista de îndatoriri ale municipalităţii, abia în urmă cu două zile au fost terminate lucrările la una din unităţi, din cartierul Ţiglina 1. În momentul de faţă, lucrări mai sunt în desfăşurare şi la alte grădiniţe pentru copii, potrivit primarului Galaţiului şi inspectorului şcolar general, Tania Bogdan. După o perioadă lungă de timp în care problema grădiniţelor din Galaţi a fost foarte dezbătută, în urmă cu două zile au fost terminate lucrările la una dintre unităţi. Grădiniţa pentru copii nr. 59 a fost terminată pe data de 10 martie şi urma ca ieri să se facă recepţia lucrărilor de către Primărie. "Grădiniţa are şase săli de clasă, a costat două miliarde şi se semnează recepţia astăzi (n.r ieri). Deci pentru 120 de copii am mai făcut o grădiniţă. Această grădiniţă este în Ţiglina I, la parterul Şcolii nr.8", a declarat Dumitru Nicolae, primarul Galaţiului. În continuare, se lucrează la grădiniţa din Micro 39, Dumitru Nicolae fiind de părere că unitatea va fi finalizată cât de curând, dar şi la cea din Micro 20, pentru care abia a fost desemnat constructorul. Conducerea Inspectoratului Şcolar General este de părere că unitatea din Micro 39 nu-şi va deschide porţile mai devreme de toamna acestui an, preconizând că lucrările nu vor putea fi finalizate mai devreme de circa 4-5 luni.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... articol=42

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Vom avea grupe cu pâna la 50% mai mari la gradinite

Batalie mare în acest an pe gradinitele din centrul orasului, dar si pe cele cu program prelungit din întreg judetul! Desi Ministerul Educatiei a fixat un termen-limita pentru înscrierile la gradinite (31 iulie), conducerea Inspectoratului Scolar se asteapta sa mai fie parinti întârziati care sa vina pe ultima suta de metri cu dosare de înscriere. Din fericire la Galati anul acesta nu vom avea probleme de genul celor de la Bucuresti, unde mii de copii vor ramâne pe dinafara pentru ca nu sunt locuri suficiente. Inspectorul scolar general Tania Bogdan ne-a precizat ca, pentru a evita dezechilibrele între gradinitele centrale si cele de cartier, parintii copiilor trebuie mai întâi sa ocupe locurile de la gradinitele din cartierele lor. “Vreau sa va spun ca noi nu vom lasa niciun copil pe dinafara. Daca va veni un parinte cu un copil chiar si pe 14 septembrie, nu-i vom refuza înscrierea la gradinita, cu conditia sa nu fie al 40-lea copil în grupa. Totul este sa nu mai insiste lumea pe locurile de la gradinitele din centru. Sa mearga mai întâi în zona în care locuieste si abia apoi sa încerce la alte gradinite”, spune sefa ISJ. Pentru a evita o eventuala criza a locurilor din gradinite, conducerea Inspectoratului Scolar a permis gradinitelor sa faca grupe chiar si cu 50% mai mari decât este normal. Altfel spus, o grupa poate avea si 30 de copii, în conditiile în care numarul maxim permis este de 20. În anul scolar 2008-2009 vor fi scolarizati prin intermediul gradinitelor peste 19.000 de copii.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=8

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 years later...

De la 1 februarie încep înscrierile la grădiniţă

Perioada de înscriere a copiilor la grădiniţă, pentru anul şcolar 2011-2012, începe, oficial, marţi, 1 februarie 2011. Ca să îşi înscrie copilul la grădiniţă, părinţii trebuie să completeze o cerere-tip, să aducă de la medicul de familie dovada de vaccinări a micuţului, precum şi analizele epidemiologice. Grădiniţele cu program prelungit solicită alte câteva documente. Familiile care vin cu cereri de înscriere trebuie să locuiască în circumscripţia de cartier unde este arondata grădiniţa, la ocuparea locurilor libere ţinându-se cont în primul rând de acest criteriu.

http://www.viata-libera.ro/articol-De_la_1_februarie_incep_inscrierile_la_gradinita_2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Grădinița cu Program Normal Nr.59 Galați, structura Scolii Gimnaziale “Constantin Gh. Marinescu”, Galati, cu sediul în str. Saturn nr. 26 (parterul fostei Școli nr.8) înscrie copii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani, pentru anul școlar 2015-2016.
             Documente necesare înscrierii preșcolarilor:
• Cerere tip de înscriere/ găsiți la sediul unitații;
• Copie certificat de naștere copil;
• Copie acte de identitate părinti;
• Adeverințe salariat/ cu veniturile parinților;
• copie hotărâre judecătorească( acolo unde este cazul/ divort);
 Programul înscrierilor: zilnic, între orele 800 și 1300, în perioada 01.06. – 01.09.2015.

LOCURILE SUNT LIMITATE!

Link to comment
Share on other sites

Grădinița cu Program Normal Nr.59 Galați, structura Scolii Gimnaziale “Constantin Gh. Marinescu”, Galati, cu sediul în str. Saturn nr. 26 (parterul fostei Școli nr.8) înscrie copii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani, pentru anul școlar 2015-2016.
             Documente necesare înscrierii preșcolarilor:
• Cerere tip de înscriere/ găsiți la sediul unitații;
• Copie certificat de naștere copil;
• Copie acte de identitate părinti;
• Adeverințe salariat/ cu veniturile parinților;
• copie hotărâre judecătorească( acolo unde este cazul/ divort);
 Programul înscrierilor: zilnic, între orele 800 și 1300, în perioada vacantei de vara!

LOCURILE SUNT LIMITATE!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Cum îţi poţi înscrie copilul la grădiniţă. Adresele şi numerele de telefon ale grădiniţelor din Galaţi

Părinţii îşi pot înscrie copiii la grădiniţă pentru anul școlar 2021-2022, după ce, din 17 mai, au avut loc reînscrierile. Potrivit unei adrese transmise de Ministerul Educației către inspectoratele școlare, la înscriere părinții pot transmite grădiniței datele necesare și prin telefon sau e-mail. 

Toate grădinițele trebuie să afișeze capacitatea și numărul de locuri aprobat prin planul de școlarizare, mai ales că, de anul acesta, grupa mare este obligatorie.

Pe site-ul Ministerului Educației sunt publicate următoarele informații cu privire la înscrierea în grădiniță: 

Orarul înscrierilor va fi stabilit de conducerea unităţii de învăţământ şi va fi afişat, la loc vizibil, în fiecare grădiniţă, pentru informarea părinţilor şi a publicului interesat, inclusiv pe site-ul acesteia (dacă există) şi pe site-urile inspectoratelor şcolare.

Pentru înscriere, părinții pot comunica unității de învățământ prin poștă electronică, telefonic sau fax, datele necesare (date privind scolicitantul, copilul și opțiunile exprimate) pentru a fi introduse în aplicația specifică.

Etapa de validare a fișelor și de completare a dosarelor cu documentele necesare se va desfășura în momentul anunțării de către unitatea de învățământ, pe zile și intervale orare, în ordinea în care cererile au fost introduse în aplicație, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție sanitară. Aceste date vor fi publicate atât pe site-ul unității de învățământ, cât și la avizier.

Ocuparea locurilor libere după finalizarea etapei de reînscriere se va face, de regulă, în ordinea descrescătoare a grupelor de vârstă: grupa mare, grupa mijlocie și grupa mică.

Dacă numărul înscrişilor este mai mare decât numărul locurilor

În situaţia în care, într-o unitate de învăţământ, numărul cererilor de înscriere este mai mare decât numărul locurilor libere, vor fi aplicate, succesiv, criterii de departajare generale și criterii de departajare specifice.

Criteriile generale de departajare sunt următoarele:

existența unui document care dovedește că un copil este orfan de ambii părinți (situația copilului care provine de la o casă de copii/un centru de plasament/plasament familial se asimilează situației copilului orfan de ambii părinți);

existența unui document care dovedește că un copil este orfan de un singur părinte;

existența unui frate/a unei surori înmatriculat/înmatriculate în unitatea de învățământ respectivă;

existența unui document medical eliberat de medicul specialist/certificat de orientare școlară și profesională/certificat de încadrare în grad de handicap a copilului.

Criteriile specifice de departajare (elaborate de fiecare unitate de învăţământ preşcolar sau cu grupe de preșcolari, aprobate de Consiliul de administraţie al acesteia şi avizate de către consilierul juridic al inspectoratului școlar judeţean/al municipiului Bucureşti până la data de 28 mai 2021) vor fi aplicate doar după epuizarea criteriilor generale. Pentru criteriile specifice stabilite, unitatea de învățământ va preciza documentele doveditoare pe care părintele trebuie să le depună în momentul validării cererii-tip de înscriere.

Criteriile specifice de departajare nu pot fi discriminatorii și nu pot include liste de preînscrieri, organizate în afara calendarului de înscriere în învățământul preșcolar.

Pentru asigurarea transparenţei procesului de reînscriere/înscriere, conducerile unităţilor de învăţământ preşcolar vor posta, de asemenea, pe site-ul unității de învățământ/ISJ și, la vedere, pentru toţi cei interesaţi, următoarele informaţii:

capacitatea instituţiei (numărul de copii pentru care a fost proiectată);

numărul de locuri aprobat prin planul de şcolarizare pentru anul şcolar 2021 - 2022 (pe grupe de vârstă: mică, mijlocie, mare);

criteriile generale şi criteriile specifice pentru înscrierea copiilor.

Menționăm că unităţile de învăţământ preșcolar particular vor afişa și informații privind statutul grădiniței respectiv: autorizată să funcţioneze provizoriu sau acreditată de Agenția pentru Asigurarea Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP).

Pentru soluționarea diferitelor situații legate de reînscriere/înscriere în unitățile de învățământ preșcolar, ISJ/ISMB vor consilia și sprijini părinții pentru a lua decizii în interesul superior al copilului, potrivit legislației în vigoare. Inspectoratele școlare se vor asigura că sunt îndeplinite, în fiecare unitate de învățământ preșcolar sau cu grupe de preșcolari, condițiile organizatorice și logistice necesare.

Lista grădiniţelor din Galaţi

1. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.1, Str. Rosiori nr.12, Mazepa I, tel.0236315480, fax 0236435054, e-mail: gradinita1galati@yahoo.com
2. GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL NR.6 Str. Ovidiu nr.10, Bl.E1 Ap.65-66, tel.0236431627, e-mail: gradinitanr6galati@yahoo.com
3. GRĂDINIŢA  CU PROGRAM PRELUNGIT "ELENA DOAMNA"  Str. Domnească nr.114, tel./fax 0236412792, e-mail: gpp1elena@yahoo.com
4. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT "MUGUREL" Str. Traian nr.303, tel.0236414844
5. GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL "TWEETY" Str. T. Vladimirescu nr.8, tel.0236311893, e-mail: aylynk@yahoo.com
6. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.7 Str. Universităţii nr.45, tel./fax.0236412264, e-mail: gradinitacristal@yahoo.com
7. GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL NR.26 Str. Dr. Carnabel nr.7, tel.0236412531
8. GRĂDINIŢA CU PROGRAM SAPTAMANAL NR.32 Str. Gamulea nr.40, tel.0236411654
9. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.45 Str. Domnească nr.65, tel.0236411158, e-mail: parfumulteilor@yahoo.com
10. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 9 Str. Constructorilor nr.14, tel.0236312575, fax.0236413016,  e-mail: gradinita9conta@yahoo.com
11. GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL NR. 40 Str. Constructorilor nr.21, bl.B2 ap.1, tel.0236452550, e-mail: gradinitapatruzeci@yahoo.com 
12. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT "Sf. Stelian" Str.Regiment 11 Siret nr.2, bl.I3, Tiglina 1, tel.0236430852, e-mail: gpn_stelian@yahoo.com
13. GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL "Ioan Neniţescu" Str. Ion Neniţescu nr.12, tel./fax 0236415967
14. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT "Tedi" Str.Stelei nr.2, tel./fax 0236492523, e-mail: gradinita_tedi@yahoo.com
15. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT "Ciprian Porumbescu" Str. Nae Leonard nr.7, Bl.C5A, Ap.20-21-22,  tel.0236490392, e-mail: gr3_ciprianporumbescu@yahoo.com
16. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 30 Str. Gh. Asachi nr.1, tel./fax. 0236498468, e-mail: gradi30pinochio@yahoo.com
17. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 36 Str. Regiment 11 Siret nr. 33, Tiglina I, tel./fax.0236438327, e-mail: gpn36@yahoo.com
18. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT "Licurici" Str. Barbosi nr.2 7, tel./fax.0236468552, e-mail: gradinitapp.licurici@gmail.com
19. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT "Codruţa" Str. Costache Conachi nr.1, tel.0236442491, fax.0236310324, e-mail: gradinita41codruta@yahoo.com
20. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT "Step by Step" Str. Lăcatusilor nr. 45A, tel./fax.0236442711, e-mail: gradistep@yahoo.com
21. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT "Motanul încălţat" str. Costache Conachi nr. 2C, tel.0236442161, e-mail: gmotanul_incaltat@yahoo.com
22. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT "Voinicelul" Str. M. Sadoveanu nr.1, tel.236416511, e-mail: grad18galatzi@yahoo.com
23. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT "Alice" B-dul Dunărea nr.27, Bl.D7, tel. 0236444337
24. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT "Camil Ressu" str. Camil Ressu nr.1 BL. U1,  tel.0236424288, fax.0236423914, e-mail: anastasiagradinita@yahoo.com
25. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 56 Micro 13B, str. Feroviarilor nr.25, Bl. E, tel.0236423914
26. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT "Croitoraşul cel Viteaz"  Str. Drumul Viilor nr.36 bis, Bl.U3-U4, tel.0236490392, fax.0236461304, e-mail: gradinitacroitorasulcelviteaz@yahoo.ro
27. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT "Arlechino" Str. Ionel Fernic nr. 13B, tel./fax.0236499998, e-mal: gradinita.arlechino@yahoo.com
28. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT "Otilia Cazimir" Str. Henri Coandă nr.20, Bl.U5, tel./fax.0236310715
29. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 39 Str. Odobesti nr.1 bis, tel./fax.0236461148, e-mail: gpp39_gl@yahoo.com
30. GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL Nr. 19  Str.Milcov nr.50, bl.J1,  tel.0236320275
31. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.  47 Str. Av. M. Zorileanu nr.13,  tel.0236473056
32. GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL "Ion Creangă" Str. Milcov nr.13 bis, tel.0236465323, e-mail: creanga_gl@yahoo.com
33. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT "Prichindel" B-dul Dunărea nr.2B Micro 20,  tel.0236444221, fax.0336401735, e-mail: gradinita62galati@yahoo.com
34. GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 64 Str. Brăilei nr.226, Bl.D5,tel./fax.0236446345, e-mail: gradinita64gl@yahoo.com
35. GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL Nr. 44 Str. Gorunului nr.6, tel.0236468366, e-mail: gradinita_44_gl@yahoo.com

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.