Jump to content

Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE)


Recommended Posts

Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE)
Delegatii la Congresul Partidului Conservator au semnat, vineri, cu o abtinere, rezolutia privind fuziunea PC cu Partidul Liberal Reformator, condus de Calin Popescu Tariceanu. Presedintele PC Daniel Constantin a fost mandatat sa semneze protocolul de fuziune cu PLR. Mai multi lideri ai PC au sustinut aceasta fuziune. Noua formatiune politica se va numi Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDE).
Liderul PC Galati Eugen Durbaca a spus ca acest proiect este "foarte bun". "Sustinem acet proiect foarte bun, care ne ajuta sa ajungem a treia forta politica", a adaugat Durbaca.
Deputatul Bogdan Ciuca a spus ca fiecare organizatie trebuie sa munceasca pentru succesul in alegeri, iar fuziunea este doar "inceputul unei calatorii care ar trebui sa duca la succes". "Decizia de astazi nu va umple listele de alegatori daca nu bateti din poarta in poarta sa munciti pentru alegeri", a aratat Ciuca.
hotnews.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.