Jump to content

Garett

Recommended Posts

m.gandul.info/stiri/la-galati-pompierii-sting-incendiile-cu-taraita-de-ce-le-a-instalat-primaria-apometre-14506342

Am ajuns de rasul intregii tari!

"La Galaţi, hidranţii de la care pompierii încarcă autospecialele de intervenţie în caz de incendiu sunt dotate cu apometre.

De când au fost instalate apometrele, pompierii se gândesc de două ori înainte să umple maşinile de intervenţie, informează ştirileprotv.ro. Facturile de la firma locală de furnizare a apei sunt redirecţionate către Primărie, chiar dacă legea 307 prevede că apa folosită pentru stingerea focului e cu titlu gratuit, pentru pompieri, după cum precizează maiorul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Cine plăteşte însă facturile? "Este o plata pe care o facem in baza legii de organizare si functionare a serviciului de stingere a incendiilor, dar si a unui regulament cadru care stipuleaza modul in care se organizeaza serviciile de utilitati publice", a declarat Emanuela Turcu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi."

Edited by Garett
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.