Jump to content

Şofer de autobuz bătut în trafic


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Şofer de autobuz bătut în trafic
Asta a pățit un șofer de autobuz din Galați, după ce s-a șicanat în mers cu un alt conducător auto. Bărbatul povestește că în timp ce era la volanul autobuzului pe traseul 11, a fost șicanat în trafic de șoferul unui maxi-taxi. Acesta a crezut inițial că celălalt bărbat va renunța să-i mai taie calea, însă individul nu numai că a continuat, ba chiar l-a amenințat.
„Într-o stație de autobuz am fost șicanat de un conducător de microbuz, maxi-taxi, transport persoane. O șicanare banală, la prima vedere. Am fost șicanat și în următoarea stație, iar în a treia am fost amenințat de către șoferul acestei mașini. Mi-a spus că o să ajung eu la capăt și o să mi-o iau eu pe coajă”, a povestit Marcel Burlibașa, șoferul autobuzului.
Marcel Burlibașa a continuat să-și vadă de traseu, iar când a ajuns cu autobuzul la capăt nu a scăpat de probleme. „Am ajuns la capăt, lumea a început să urce în autobuz. În fața mea oprește un Mercedes negru, coboară din el un băiat corpolent. Vine la mine, iar eu am crezut că-mi cere vreo indicație. Eu, respectuos, dau să-l întâmpin. Mă trezesc direct cu un pumn în față. Purtam și ochelari, mi-a spart ochelarii în ochi. El nu a dat nicio explicație, a urcat în mașină și a plecat”, a mai povestit Marcel Burlibașa.
Bărbatul a sunat imediat la 112, iar până la venirea ambulanței, călătorii au fost cei care i-au acordat primul ajutor șoferului.
„Este vorba despre un traumatism de ochi stâng, în urma unei altercații. Pacientul a fost consultat la oftalmologie. Probabil că lovitura i-a pus vederea în pericol ținând cont că dânsul purta ochelari. Am înteles că în momentul altercației i s-au spart lentilele și poate fi un pericol. Nu avea niciun ciob în ochi”, a declarat dr. Ionuț Băneșanu, medic U.P.U. Galați.
Având în vedere că bărbatul se afla în timpul serviciului când a fost lovit, inspectorii de muncă au deschis un dosar pentru a stabili dacă incidentul este accident de muncă.
Individul care l-a lovit pe șoferul de autobuz nu a fost încă prins de polițiști. El va fi cercetat pentru comiterea infracțiunii de „lovire și alte violențe”.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.