Jump to content

Medic de la Spitalul Judeţean, reţinut pentru luare de mită


dcp100168

Recommended Posts

Medic de la Spitalul Judeţean, reţinut pentru luare de mită

Doctorul urolog Dumitru Ţuţa, de la Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf.Apostol Andrei” Galaţi, a fost reţinut 24 de ore pentru luare de mită. Informaţia a fost confirmată de către Alfredo Simionescu, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. Medicul ar fi luat 1.000 lei pentru a efectua o intervenţie chirurgicală. Dumitru Ţuţa urmează să fie prezentat instanţei, procurorii cerând arestarea lui preventivă.

 

 

Un medic gălăţean, de la Spitalului Judeţean "Sf. Apostol Andrei", a fost prins în flagrant delict, joi dimineaţă, 9 iulie, în timp ce primea suma de 1.000 de lei, de la o persoană care urma să fie supusă unei intervenţii chirurgicale.

Este vorba despre medicul Dumitru Ţuţa, care lucrează în secţia de Urologie a spitalului, a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, procurorul Alfredo Simionescu, medicul a cerut mita în mod indirect, dar nu a refuzat banii, în momentul în care i-au fost oferiţi.

Anchetatorii susţin că este vorba despre un singur act material, medicul urolog riscând să stea după gratii între trei şi zece ani. Dumitru Ţuţa va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Medicul Dumitru Ţuţa, înainte de a fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. "Să lăsăm instanţa să îşi spună cuvântul. Nu spun nici că sunt vinovat, nici că sunt nevinovat, deşi ştiu adevărul", a spus, la intrarea în Palatul de Justiţie, medicul urolog.

Medicul a primit mandat de arest la domiciliu pentru 30 de zile

Link to comment
Share on other sites

Mărturia denunţătoarei în cazul dr. Ţuţa: „Nu s-a mulţumit cu 300 de lei. Nu a refuzat 1.000”

Femeia care a ajuns să facă un flagrant unui medic care nu îi opera soţul fără bani şi-a spus povestea. Este vorba despre urologul gălăţean Dumitru Ţuţa, care joi a fost arestat pentru 30 de zile la domiciliu pentru că a condiţionat actul medical şi a acceptat un plic conţinând 1.000 de lei după ce refuzase unul cu 300. Soţia pacientului, cea care a denunţat totul, a povestit, într-o înregistrare telefonică, chinul, disperaree, umilinţa care au făcut-o să dea totul în vileag.
„Nu l-au mulţumit 300 de lei. Mi-a zis ca eu râd de el mi-a zis «hai mă, ce, pleacă mă de aici, nici nu se discută, că ce, ţi-l trimit la Tulcea». Atunci am început să plâng şi să îi zic «dom' doctor, sunt şi eu o femeie de la ţară, am şi eu doi copii» iar el a spus «hai mă, nu mă lua tu pe mine cu de astea». I-am zis atunci «dom' doctor, dar cât să vă dau, spuneţi dumneavoastră, cât?». Iar el mi-a spus «nu ştiu, interesează-te». Am ieşit plângând din birou. M-am aşezat pe o piatră în curtea spitalului, eram disperată. Am dat telefoane şi mi-au spus rudele să merg la poliţie, la conducerea spitalului”, a spus într-o înregistrare telefonică femeia. Acolo, la conducerea spitalului, i s-au dat un pahar cu apă şi un covrig, deoarece biata femeia era evident şocată şi disperată şi abia se mai ţinea pe picioare. A fost apoi sunată de poliţişti, care, împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, au stabilit flagrantul de a doua zi.
„M-am dus cu 1.000 de lei în cabinet, bani marcaţi. M-am gândit eu că atâta ajunge. El mi-a spus «ce faci, mă, m-ai sculat din somn?». Era la birou, fusese de gardă, fuma şi bea cafea. I-am spus «domnule doctor, v-am adus banii, mi-am vândut calul şi căruţa», iar el a zis «calul şi căruţa… trebuie să mi-l dai mie ca să îl călăresc… asta este!». Era într-o stare, nu ştiu, nu te puteai înţelege cu el. Nu puteai avea un dialog. Banii au rămas pe birou, nu i-a mai refuzat acum”, spune femeia, care a trebuit să treacă printr-un coşmar deoarece voia să îi salveze viaţa soţului şi nu avea bani.
În urma flagrantului, banii au fost găsiţi în biroul medicului. Dus în faţa instanţei după ce a fost ridicat de la spital, medicul, care nu şi-a recunoscut fapta, a susţinut că e nevinovat, că este victima unei înscenări. „Nu, nu sunt vinovat. Să lăsăm instanţa să îşi spună cuvântul. Nu spun nici că sunt vinovat nici că sunt nevinovat, deşi ştiu adevărul”, a spus medicul în timp ce era dus la instanţă.

monitoruldegalati.ro

 

"Am vândut calul şi căruţa şi v-am adus banii pentru operaţie"

Amănunte noi, pline de un cinism greu de imaginat, ies la iveală la doar o zi după ce urologul gălăţean Dumitru Ţuţa a fost arestat la domiciliu, fiind acuzat de luare de mită. Potrivit persoanei care l-a denunţat la poliţie, medicul ar fi fost iritat şi chiar supărat de suma de 300 de lei, pe care ar fi primit-o iniţial.

"Nu mă lua pe mine cu de-astea!"

Din motive de siguranţă, vom păstra anonimatul persoanei care l-a denunţat pe Dumitru Ţuţa. "M-am dus la cabinetului medicului (Dumitru Ţuţa - n.r.) şi am vrut să-i dau 300 de lei pentru operaţia soţului meu. Când a văzut banii, doctorul mi-a spus că nici nu se discută. M-a ameninţat că mi-l trimite la Tulcea pentru operaţie. Speriată, am început să plâng. Printre lacrimi, i-am spus că sunt o simplă femeie de la ţară, că am doi copii de crescut. Atunci, mi-a zis: "Hai mă, nu mă lua tu pe mine cu de astea!". L-am întrebat atunci câţi bani vrea. Nu mi-a spus o sumă exactă, ci doar să mă interesez", povesteşte femeia care l-a denunţat.

Organizarea flagrantului

Speriată şi dezorientată de discuţia cu medicul, femeia şi-a sunat rudele, care au sfătuit-o să meargă la conducerea spitalului. "Am insistat la secretariat să intru la doamna directoare. Între timp, a venit şi juristul. Le-am spus şi lor ce mi-a cerut medicul. Atunci, mi-au dat şi am scris o plângere, după care am plecat să prind bacul. Chiar înainte să urc pe bac, am primit un telefon de la poliţie, care mi-a spus cum să procedez. A doua zi (joi - n.r.) de dimineaţă, m-am dus în cabinetul medicului, care m-a întâmpinat spunându-mi că l-am trezit. I-am zis că am venit să-i aduc banii, de care am făcut rost după ce am vândut calul şi căruţa. Râzând, doctorul Ţuţa mi-a spus că mai bine îi aduceam lui calul să-l călărească. Vorbea mai mult cu "bă" şi cu "mă", nu puteai să ai o discuţie ca de la om la om cu el. I-am lăsat plicul cu bani pe birou şi am ieşit", îşi continuă istorisirea femeia.

Medicul este încă angajatul spitalului

La scurt timp după ce plicul cu bani marcaţi a fost lăsat în cabinet, medicul Dumitru Ţuţa a fost reţinut de procurori, iniţial pentru 24 de ore. După analizarea probelor, judecătorii de la Tribunalul Galaţi au hotărât arestul la domiciliu al medicului, pentru 30 de zile. "Să lăsăm instanţa să îşi spună cuvântul. Nu spun nici că sunt vinovat, nici că sunt nevinovat, deşi ştiu adevărul", a spus medicul urolog, la intrarea în Palatul de Justiţie. Potrivit anchetatorilor, pentru fapta sa, medicul riscă să stea la închisoare între trei şi zece ani.

Până la pronunţarea unei sentinţe, medicul rămâne angajatul Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi. "Este regretabil ce s-a întâmplat. Tot ce pot să spun este că noi încercăm să respectăm demnitatea umană şi legile ţării", a precizat managerul unităţii sanitare, dr. Mihaela Debita.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Medicul urolog acuzat de luare de mită a fost trimis în judecată

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi l-au trimis în judecată pe medicul Dumitru Ţuţa sub acuzaţia de luare de mită, ieri având loc primul termen de judecată în acest caz. Urologul este acuzat că ar fi primit 1.000 de lei de la un pacient.

„Pretinderea mitei nu s-a făcut la modul direct. A dat de înţeles că ar pretinde o anumită sumă de bani, martora a înţeles despre ce e vorba, a făcut rost de bani, a venit, i-a pus pe masă şi medicul nu a respins oferta. Este vorba de suma de 1.000 de lei“, a precizat procurorul Alfredo Simionescu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Medicul a fost reţinut iniţial de procurori pentru 24 de ore şi prezentat la instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Judecătorii au decis însă ca Dumitru Ţuţa să fie plasat în arest la domiciliu timp de 30 de zile. Medicul s-a declarat nevinovat şi aşteaptă verdictul Justiţiei în cazul său. 

„Nu, nu sunt vinovat. Să lăsăm instanţa să îşi spună cuvântul. Nu spun nici că sunt vinovat, nici că sunt nevinovat, deşi ştiu adevărul”, a declarat Dumitru Ţuţa când era prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă. 

Dacă va fi găsit vinovat, medicul riscă între 3 şi 10 ani de închisoare, dar şi interdicţia de a exercita profesia sau activitatea în executarea căreia a săvârşit fapta, pentru o anumită perioadă de timp.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Arestat la domiciliu doar în timpul liber. Medicul din Galaţi acuzat de corupţie a primit permisiunea să se ducă la muncă

Magistraţii au stabilit că urologul Dumitru Ţuţa nu are voie să părăsească domiciliul decât pentru a merge la muncă în timpul săptămânii. El nu are voie nici să contacteze celelalte persoane menţionate în dosarul de cercetare penală întocmit de procurorii anticorupţie.

 

Judecătorii Tribunalului Galaţi au constatat, pe 29 iulie 2015, "legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a arestului la domiciliu luată faţă de inculpatul Ţuţa Dumitru", trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, şi au decis să menţină arestul la domiciliu al inculpatului. Magistraţii au precizat că pe durata arestului la domiciliu, inculpatul Ţuţa Dumitru are următoarele obligaţii: să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; să nu comunice cu persoana vătămată sau membrii de familie ai acesteia, precum şi cu martorii din prezentul dosar. De asemenea, judecătorii i-au atras atenţia că, în caz de încălcare cu rea credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

Interesant este că judecătorii i-au permis medicului, deşi este în arest domiciliar să meargă la muncă, SC Centrul Regional Medicina Muncii SRL /SC Clinica Real Med, de luni până joi, între orele 12,00-16,00. Instanţa a fixat următorul termen pentru verificarea legalităţii şi temeiniciei măsurii arestului la domiciliu privind pe inculpatul Ţuţa Dumitru la data de 20 august 2015.

Ce acuzaţii îi aduce DNA medicului gălăţean

Cazul de corupţie al medicului urolog Dumitru Ţuţea, de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi, a scos la lumină detalii interesante despre sistemul de şpăgi din spitale. Din faptul că soţia unui pacient care trebuie operat este sfătuită de doctor (după ce acesta a refuzat mita de 300 de lei, pe motiv că era prea mică), să se intereseze prin spital "cât se dă”, se poate desprinde concluzia că la mijloc există un sistem de complictăţi şi duplicităţi şi că „promovarea” printre pacienţi a „mercurialului şpăgii” este în sarcina mai multor persoane din corpul medical, posibil asistente.

Iată cum povesteşte întâmplarea femeia, mamă a doi copii, dintr-un sat tulcean din apropiere de Galaţi: „M-am dus la cabinetului medicului (N.R.: Dumitru Ţuţa) şi am vrut să-i dau 300 de lei pentru operaţia soţului meu. Când a văzut banii, doctorul mi-a spus că nici nu se discută. M-a ameninţat că mi-l trimite la Tulcea pentru operaţie. Speriată, am început să plâng. Printre lacrimi, i-am spus că sunt o simplă femeie de la ţară, că am doi copii de crescut. L-am întrebat câţi bani vrea, dar nu mi-a spus o sumă exactă, ci doar să mă interesez".

Conducerea spitalui a ajutat-o pe femeie să-l denunţe pe medic

Foarte interesant este că denunţul a fost făcut de femeie la sugestia unor rude, dar cu spijinul conducerii spitalului din Galaţi, la care aceasta a intrat în audienţă. „Am insistat la secretariat să intru la doamna directoare. Între timp, a venit şi juristul. Le-am spus şi lor ce mi-a cerut medicul. Atunci, mi-au dat şi am scris o plângere, dar nu am scris cu cuvintele mele de la ţară. Domnul jurist m-a învăţat să scriu altfel, cu alte cuvinte. După asta am plecat să prind bacul (N.R.: nava care face curse peste Dunăre)”, povesteşte femeia.

Este de remarcat că plângerea a fost transmisă la Poliţie chiar de către conducerea spitalului, lucru demn de toată aprecierea, care arată că există speranţă că fenomenul corupţiei va fi eradicat cândva din spitale. Chiar înainte să se urce pe bac, femeia s-a pomenit sunată de la Poliţie şi invitată pentru organizarea flagrantului.

Banii au fost marcaţi şi puşi într-un plic, iar a doua zi aceasta s-a prezentat cu ei la cabinetul medicului Ţuţa. „M-a întâmpinat spunându-mi că l-am trezit. I-am zis că am venit să-i aduc banii (N.R.: 1.000 de lei), de care am făcut rost după ce am vândut calul şi căruţa. Râzând, doctorul Ţuţa mi-a spus că mai bine îi aduceam lui calul să-l călărească. Nu pot spune că mi-a cerut banii, dar nici nu i-a refuzat, ca prima oară, când erau numai 300 de lei. I-am lăsat plicul cu bani pe birou şi am ieşit", povesteşte femeia.

Procurorii au intrat imediat în cabinet

La nici un minut după ce plicul cu bani marcaţi a fost lăsat în cabinet, medicul Dumitru Ţuţa a fost reţinut de procurori, iniţial pentru 24 de ore. După analizarea probelor la solicitarea de arestarea preventivă formulată de procurori, judecătorii de la Tribunalul Galaţi au hotărât arestul la domiciliu al medicului Ţuţa, pentru 30 de zile.

"Să lăsăm instanţa să îşi spună cuvântul. Nu spun nici că sunt vinovat, nici că sunt nevinovat, deşi ştiu adevărul", a declarat medicul urolog, în timp ce era dus încătuşat în Palatul de Justiţie.

Este de remarcat că până la pronunţarea unei sentinţe, medicul beneficiază de prezumpţia de nevinovăţie şi va rămâne angajatul Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi. Desigur, dacă nu cumva Colegiul Medicilor nu va decide să-i suspende dreptul de liberă practică. Conducerea spitalul s-a delimitat de faptele doctorului Ţuţa fiind, după cum arătam, parte în mecanismul de denunţ. „Este regretabil ce s-a întâmplat. Tot ce pot să spun este că noi încercăm să respectăm demnitatea umană şi legile ţării”, a declarat dr. Mihaela Debita, managerul unităţii sanitare gălăţene.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

A început procesul medicului urolog acuzat de luare de mită

Tribunalul Galaţi a hotărât la sfârşitul săptămânii trecute că a fost legal sesizat cu rechizitoriul în cazul medicului Dumitru Ţuţa, acuzat de luare de mită, ceea ce înseamnă că procesul acestuia poate începe de luna viitoare. Urologul este acuzat că ar fi primit 1.000 de lei de la un pacient.

„Pretinderea mitei nu s-a făcut la modul direct. A dat de înţeles că ar pretinde o anumită sumă de bani, martora a înţeles despre ce e vorba, a făcut rost de bani, a venit, i-a pus pe masă şi medicul nu a respins oferta. Este vorba de suma de 1.000 de lei“, a precizat procurorul Alfredo Simionescu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Medicul a fost reţinut iniţial de procurori pentru 24 de ore şi prezentat la instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Judecătorii au decis însă ca Dumitru Ţuţa să fie plasat în arest la domiciliu timp de 30 de zile, pentru ca finalmente magistraţii să îl plaseze sub control judiciar. Medicul s-a declarat nevinovat şi aşteaptă verdictul justiţiei în cazul său. „Nu, nu sunt vinovat. Să lăsăm instanţa să îşi spună cuvântul. Nu spun nici că sunt vinovat, nici că sunt nevinovat, deşi ştiu adevărul”, a declarat Dumitru Ţuţa, când era prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Dacă va fi găsit vinovat, medicul riscă între 3 şi 10 ani de închisoare, dar şi interdicţia de a exercita profesia sau activitatea în executarea căreia a săvârşit fapta pentru o anumită perioadă de timp.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Trei ani de închisoare pentru luare de mită, în cazul medicului Dumitru Ţuţa

Trei ani de închisoare pentru o şpagă de 1.000 de lei. Aşa se poate rezuma cazul medicului urolog Dumitru Ţuţa. Medicul gălăţean a ajuns în atenţia anchetatorilor în iulie 2015, când i s-a organizat un flagrant. Imediat după ce a primit cei 1.000 de lei, medicul a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorii au decis că Dumitru Ţuţa poate fi cercetat în arest la domiciliu.

După aproximativ nouă luni de la acest fapt, medicul gălăţean s-a ales cu o condamnare de trei ani închisoare. Mai mult, ca pedeapsă complementară, Dumitru Ţuţa nu va avea voie să îşi exercite profesia sau activitatea de medic atât pe perioada executării pedepsei, cât şi doi ani după executare. Judecătorii Tribunalului Galaţi au redus, din pedeapsa aplicată, ziua de arest preventiv, dar şi cele două luni de arest la domiciliul pe care medicul le-a executat.

O dată cu pronunţarea acestei sentinţe, judecătorii au menţinut şi măsura controlului judiciar dispusă faţă de Dumitru Ţuţa. “Dispune restituirea către organele de urmărire penală a sumei de 1.000 de lei care a fost pusă la dispoziţia denunţătorului în vederea realizării flagrantului la infracţiunea de luare de mită”, au mai reţinut judecătorii gălăţeni.

Conform acestei decizii, care nu este definitivă, medicul gălăţean trebuie să plătească şi 1.000 de lei cheltuieli judiciare către stat. Atât Dumitru Ţuţa, cât şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au posibilitatea de a face apel împotriva deciziei Tribunalului Galaţi, dosarul urmând a fi soluţionat definitiv la Curtea de Apel.

Povestea flagrantului

Vă reamintim că, în iulie 2015, Dumitru Ţuţa a fost reclamat de soţia unui pacient, după ce acesta i-ar fi spus că i-a dat prea puţini bani pentru o operaţie.

"M-am dus la cabinetului medicului (Dumitru Ţuţa - n.r.) şi am vrut să-i dau 300 de lei pentru operaţia soţului meu. Când a văzut banii, doctorul mi-a spus că nici nu se discută. M-a ameninţat că mi-l trimite la Tulcea pentru operaţie. Speriată, am început să plâng. Printre lacrimi, i-am spus că sunt o simplă femeie de la ţară, că am doi copii de crescut. Atunci, mi-a zis: "Hai mă, nu mă lua tu pe mine cu de astea!". L-am întrebat atunci câţi bani vrea. Nu mi-a spus o sumă exactă, ci doar să mă interesez", povestea, imediat după organizarea flagrantului, femeia care l-a denunţat pe medicul urolog.

Speriată, femeia a mers la conducerea spitalului, iar la scurt timp a fost sunată de un agent de poliţie, care i-a spus cum trebuie să procedeze în acest caz. Astfel a fost organizat flagrantul, în urma căruia medicul a fost reţinut pentru 24 de ore.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Medicul Dumitru Ţuţa, judecat pentru luare de mită, a scăpat de închisoare

Medicul urolog Dumitru Ţuţa poate răsufla uşurat după ce magistraţii Curţii de Apel Galaţi i-au admis apelul în dosarul în care a fost judecat pentru luare de mită. Doctul gălăţean a fost acuzat, în iulie 2015, de luare de mită, după ce a fost prins în flagrant, în timp ce primea 1.000 de lei de la soţia unui pacient.

Iniţial, la Tribunalul Galaţi, Dumitru Ţuţa a primit trei ani de închisoare cu executare. După judecarea apelului, însă, magistraţii au decis suspendarea executării pedepsei pe un termen de încercare de trei ani, astfel că Dumitru Ţuţa nu va mai ajunge după gratii. Tot la Curtea de Apel s-a decis ca medicul urolog să efectueze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii, la Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” Galaţi sau la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Galaţi, şi să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune Galaţi sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate.

Vă reamintim că, în iulie 2015, Dumitru Ţuţa a fost reclamat de soţia unui pacient, după ce acesta i-ar fi spus că i-a dat prea puţini bani pentru o operaţie. Speriată, femeia a mers la conducerea spitalului, iar la scurt timp a fost sunată de un agent de poliţie, care i-a spus cum trebuie să procedeze în acest caz. Astfel a fost organizat flagrantul, în urma căruia medicul a fost reţinut pentru 24 de ore.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Un medic condamnat că a luat 1.000 lei şpagă, a denunţat o pacientă pentru că i-a oferit 50 de lei

Scandal în Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului Judeţean Galaţi. Un medic urolog, condamnat definitiv cu suspendare acum două zile, deoarece anul trecut a primit 1.000 de lei mită, a sunat la 112 pentru a denunţa că o pacienta i-a dat 50 lei şpagă. Poliţiştii au luat pacienta la audieri. Femeia a recunoscut că a vrut să îi dea banii ca recunoştinţă pentru că îi dădea o reţetă. Ancheta este făcută de către Direcţia Generală Anticorupţie, serviciul teritorial Galaţi.

Medicul Dumitru Ţuţa, urolog la Spitalul Judeţean Galaţi, recent condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, deoarece a luat 1.000 lei şpagă, astăzi s-a declarat revoltat şi a sunat la 112 denunţând o pacientă care a vrut să îi dea 50 lei mită. Imediat au venit poliţiştii. "Este o mizerie, este mizerabil, cum să îmi bagi în buzunar aşa", i se confesa medicul unuia dintre poliţiştii veniţi la spital. Femeia recunoaşte că a vrut să îi dea bani, dar nu ca mită spune ea, ci ca un fel recunoştinţă. Ea venise să ceară o reţetă. "Eu sunt bolnavă, i-am dat nu aşa, ci ca recunoştinţă, am venit să îmi iau reţetă", spunea Ileana Rotaru, femeia acuzată că a dat mită. Femeia a fost luată de poliţişti şi dusă la audieri.

Doctorul care a refuzat acum 50 lei şpagă, a fost condamnat recent, definitiv, la 3 ani de închisoare, cu suspendare, prins în flagrant când a luat 1.000 lei şpagă de la soţia unui pacient din Tulcea, pe care trebuia să îl opereze.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.