Jump to content

"Bolnavi" de Instant Messaging


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Aproape 70% dintre români petrec mai mult de patru ore pe săptămână folosind Instant Messaging

Aproape 70% dintre români petrec mai mult de patru ore pe săptămână folosind Instant Messaging (IM), acesta fiind cel mai utilizat serviciu pentru comunicare – cu excepţia telefonului – pentru utilizatorii de Windows Live, conform unui nou studiu dat publicităţii. Dintre subiecţii chestionaţi, majoritatea discută cu familia folosind Windows Live Messenger, iar o mare parte dintre aceştia folosesc Windows Live Messenger ca să păstreze legătura cu 6 sau chiar mai mulţi membri ai familiei.

Un sfert dintre respondenţi comunică mai uşor cu fraţii şi verişorii trimiţându-şi numeroase mesaje de tip IM, însă, cu toate acestea, Instant Messaging nu este rezervat tinerei generaţii. Aproape 35% din cei chestionaţi comunică de câteva ori pe săptămână cu părinţii, iar un număr tot mai mare de mame, taţi şi bunici din epoca digitală folosesc cu regularitate IM pentru a-şi supraveghea copiii. Familii întregi devin tot mai pricepute în ceea ce priveşte cele mai bune metode de a menţine legătura online. Discuţiile pe teme generale sunt cele mai răspândite activităţi, deoarece peste 35% din respondenţi folosesc cu regularitate Windows Live Messenger ca să împărtăşească fotografii şi alte informaţii, pentru că li se pare o metodă mai rapidă şi mai simplă decât e-mail-ul. În acelaşi timp, 30% dintre subiecţii chestionaţi folosesc Windows Live Instant Messenger (WLIM) pentru a lansa apeluri video prin computer, ca o modalitate amuzantă şi gratuită de a vedea un chip cunoscut. Aproximativ 40% dintre subiecţii chestionaţi folosesc WLIM atunci când sunt plecaţi în vacanţe pentru a păstra legătura cu familia, iar 60% folosesc acest mijloc modern pentru a discuta cu rude stabilite peste hotare.

Link to comment
Share on other sites

sal

pentru cei care nu stiu :exista si skype,e gratis si poti chema de la computer la un alt computer (cu conditia ca ambele sa aibe instalat skype) la un cost de 0 centi.

iar daca vrei sa vorbesti cu cineva ce nu are skype,vrei sa chemi un celular sau un numar fix poti sa-ti incarci creditul skype cu cat vrei tu.

eu il folosesc de mai bine de 2 ani si chem din italia - acasa(pe fix sau cel) cu un cost foarte mic.

pe curand

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Dar de Yahoo Messenger pe care il folosesc majoritatea de ce nu se spune nimic? Se foloseste intradevar si Windows Live Messenger cei care au terminatii cu @hotmail dar se foloseste si Yahoo Mess care e cel mai popular. Windows ive Messenger se apropie vertignos de ponderea yahoo Messenger dar nici macar nu il egaleaza. Ar fi ceva gen 51% Yahoo Mess si 49% Windows Live Messenger.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.