Jump to content

Bărbat înecat în Siret, sub privirile îngrozite ale soţiei


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Bărbat înecat în Siret, sub privirile îngrozite ale soţiei

Tragedie sâmbătă după-amiază pe malul Siretului. Un bărbat de 42 de ani a murit înecat chiar sub ochii soţiei sale. Dispariţia gălăţeanului a fost anunţată prin numărul unic de urgenţă 112, iar Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Galaţi s-a deplasat la faţa locului şi a început căutările.

Temperaturile ridicate de astăzi l-au determinat pe Cătălin Ciobanu să intre în Siret pentru a se răcori. Era trecut de ora prânzului când bărbatul de 42 de ani şi-a anunţat soţia că vrea să înoate. Şi-a lăsat hainele pe mal, după care s-a aruncat în apă. „A intrat să facă o baie, ştia să înoate. L-a văzut soţia lui că a ieşit de două ori la suprafaţă şi a treia oară s-a dus şi nu a mai ieşit deloc. Atunci, soţia s-a dus cu barca pe apă, dar pe el deja îl luaseră curenţii”, a explicat cumnata bărbatului înecat. „Pe la mijlocul Siretului a intrat de vreo două ori cu capul în apă, am ţipat după el. M-am dus repede să iau o barcă şi am mers cu un băiat la el. Când am ajuns acolo, nu l-am mai găsit. Nu pot să îmi dau seama ce s-a întâmplat, nici nu a apucat să strige”, a spus Tamara Ciobanu, soţia victimei.
De pe mal, o femeie urmăreşte cum pompierii îl caută pe Cătălin. „Ne-am pierdut speranţele. Aşa a fost să fie, păcat, e tânăr”, a spus Lenuţa Petcu, cuscra acestuia.
„Îl căutăm până la lăsarea întunericului. Operaţiunile au început în jurul orei 13.00. Vom continua şi mâine dacă nu îl găsit între timp. Soţia victimei ne-a spus că bărbatul a vrut să se răcorească, s-a înecat sub ochii dânsei”, a declarat plutonier adjutant Dumitru Nicolae, ISU Galaţi.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.