Jump to content

Tânăr gălăţean ucis, cu întârziere, de stâlpul pe care îl lovise cu maşina


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Tânăr gălăţean ucis, cu întârziere, de stâlpul pe care îl lovise cu maşina

Gabriel V., un tânăr de 19 ani, din Galaţi a murit, în noaptea de miercuri spre joi, strivit de stâlpul pe care îl lovise cu maşina. Iniţial, stâlpul de beton nu s-a rupt, iar ocupanţii maşinii, şoferul şi doi prieteni, au reuşit să iasă nevătămaţi afară. Crezând că se află în siguranţă, şoferul s-a întors pentru a lua cheile din contact, moment în care stâlpul a cedat şi, în cădere, l-a lovit în cap.

Martorii spun că cei trei erau cazaţi în Staţiunea Lacu Sărat. Ei ai ieşit să facă o tură cu maşina, un Peugeot 307. Circulând dinspre satul Vărsătura, au intrat cu viteză în rondoul din faţa Staţiunii Lacu Sărat, moment în care autoturismul a derapat şi s-a izbit de stâlp. Corpul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la Morga pentru efectuarea necropsiei. Ceilaţi ocupanţi ai maşinii nu au suferit nicio leziune însă, după ce au văzut ce s-a întâmplat cu prietenii lor, au intrat în stare de şoc.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.