Jump to content

O bătrână nu s-a mai întors acasă fiindcă a uitat unde stă


dcp100168
 Share

Recommended Posts

O bătrână nu s-a mai întors acasă fiindcă a uitat unde stă

O femeie de 78 de ani, din municipiul Galaţi, care a plecat la biserică, duminică dimineaţă, dar nu a mai revenit acasă, la familie, pentru că a uitat unde locuieşte, a fost găsită speriată, luni, pe o bancă dintr-un parc, de către un echipaj de jandarmi.

Un echipaj de jandarmeri aflat în misiune de patrulare a observat, luni, în Parcul Cloşca, din municipiul Galaţi, pe o bancă, o femeie de 78 de ani, care părea speriată, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi, Cătălin Mircea Bădin, în momentul în care jandarmii au discutat cu bătrâna, aceasta a declarat că s-a pierdut şi nu mai ştie unde locuieşte.

Pe baza unor informaţii oferite de femeie care şi-a spus prenumele, dar şi-a amintit şi anul de naştere, jandarmii gălăţeni au putut să-i afle uşor adresa de domiciliu, în urma unor verificări în baza de date. Ajunşi la apartamentul femeii, jandarmii au fost întâmpinaţi de rudele acesteia care au spus că bătrâna a plecat de acasă duminică, în jurul orei 08:00, la biserică şi de atunci nu au mai văzut-o, motiv pentru care, spre seară, au sesizat autorităţilor dispariţia ei.

"Cu lacrimi în ochi, familia le-a mulţumit jandarmilor pentru că le-a adus mama şi le-a redat bucuria de a fi alături de ea", a mai spus Mircea Cătălin Bădin.

gandul.info

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.