Jump to content

Protest al suporterilor "oţelari", faţă de situaţia dezastruoasă a echipei


dcp100168

Recommended Posts

Protest al suporterilor "oţelari", faţă de situaţia dezastruoasă a echipei

Suporterii Oţelului pregătesc un protest de amploare faţă de situaţia dezastruoasă în care a ajuns clubul. Acţiunea de protest, iniţiată de facţiunea Steel Boys, va avea loc duminică, 26 iulie, de la ora 16,00, pe platoul de la Casa de Cultură a Sindicatelor, şi se îndreaptă împotriva tuturor celor vinovaţi de situaţia în care a ajuns clubul în doar patru ani: de la a avea zeci de milioane de euro în conturi, la un pas faliment. Cei care doresc să sprijine în orice fel organizarea acestui protest găsesc informaţii utile pe contul de Facebook al grupului Steel Boys.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Aproximativ o sută de suporteri ai Oţelul Galaţi au protestat faţă de situaţia echipei

Aproximativ o sută de suporteri ai echipei de fotbal Oţelul Galaţi au protestat, duminică după-amiază, faţă de situaţia în care a ajuns echipa, aflată în insolvenţă, ei sperând că se vor găsi soluţii pentru ca gruparea să existe în continuare, dar cu un alt finanţator în locul lui Dan Adamescu.

Suporterii echipei s-au adunat pe treptele Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiul Galaţi, protestul fiind organizat de o facţiune a galeriei echipei de fotbal Oţelul Galaţi, Steel Boys, transmite corespondentul MEDIAFAX. Aceştia au fluturat steaguri cu însemnele grupării de la malul Dunării, au cântat şi au scandat lozinci pentru susţinerea echipei favorite precum "Suntem noi, Oţelul suntem noi" sau "Oţelul nu moare".

De asemenea, suporterii au scandat lozinci împotriva celor pe care îi consideră principalii vinovaţi pentru situaţia în care a ajuns echipa, afişând chiar şi un banner cu mesajul "Stan-Borş-Adamescu. Groparii Oţelului" şi cântând "Ole-ole, ole-ola Oţelul e viaţa mea, Ole-ole, ole-ola Primăria nu ne vrea" sau "Adamescu, du-te, lasă-ne".

"Simt cea mai mare ură din viaţa mea faţă de cei care au distrus această echipă, începând cu Marius Stan (fostul preşedinte al clubului Oţelul, actualul primar al municipiului Galaţi - n.r.), apoi cu Adamescu (omul de afaceri care deţine Clubul Oţelul - n.r.) şi toţi cei care sunt. Sperăm să lase echipa liberă Adamescu, Marius Stan, care o fi. Se ceartă pe chestia asta; să lase echipa suporterilor, să o lase Galaţiului, aşa cum a fost până acum, indiferent de situaţia echipei, în liga a patra, a cincea, nu contează, dar să fie liberă, să scăpăm de toţi aceştia ca au avut atâţia bani. Şi dl. Adamescu a spus că investeşte în echipa aceasta şi nu a făcut nimic, cu toţii banii care erau. Să lase echipa, sunt atâţia care ar putea să o ia, dar până nu o lasă Adamescu, nu are cine să o ia", a declarat unul dintre liderii facţiunii Steel Boys.

De altfel, suporterii cred că salvarea echipei ar fi posibilă dacă într-o primă fază aceasta ar fi preluată de Primărie până când se va găsi un investitor. "Pe cei din actuala conducere şi din vechea conducere îi considerăm vinovaţi pentru situaţia în care se află clubul. Rezolvarea este să vină noi investitori, foste legende care să vină să susţină echipa, îndepărtarea lui Adamescu şi preluarea de către Primărie", a spus un alt lider al facţiuniii Steel Boys.

mediafax.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.