Jump to content

Captură-record de heroină la Giurgiuleşti


dcp100168

Recommended Posts

Captură-record de heroină la Giurgiuleşti

Aproximativ 137 kg de heroină în valoare de peste 20 de milioane de euro au fost depistate zilele trecute la Postul Vamal Giurgiuleşti-Galaţi, potrivit jurnal.md. "Este cea mai mare captură de droguri înregistrată vreodată la frontieră în istoria Republicii Moldova", a declarat şeful departamentului de aplicare a legii din cadrul Serviciului Vamal, Iurie Ceban.
Cantitatea de heroină, repartizată în 253 de pachete, a fost depistată într-un camion frigorific care traversa Republica Moldova, venind din Ucraina și îndreptându-se spre Bulgaria. Conform actelor de însoţire, camionul transporta teracotă. Drogurile proveneau din Turcia și erau destinate pieţei din Europa, unde un gram de heroină este vândut cu 150 de euro.
Șoferul camionului a fost reţinut pe un termen de 72 de ore, urmând ca procurorii să solicite miercuri arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Oamenii legii suspectează că este vorba despre o reţea internaţională specializată în trafic de droguri, fiind identificaţi mai mulţi membri din diferite ţări din Europa şi Asia.

bursa.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.