Jump to content

Se acordă din nou autorizaţii de construcţii pe Faleză


dcp100168

Recommended Posts

Se acordă din nou autorizaţii de construcţii pe Faleză

  • Se face prima clădire pe Faleză, după votarea regulamentului de construcţie pentru această zonă * Opt vile şi un restaurant pe Centură

Nu mai puţin de zece planuri urbanistice de detaliu au fost aprobate, recent, de aleşii locali, pentru a le permite unor familii gălăţene să construiască pe propriile terenuri. Ce? Răspunsul în opt din cele zece cazuri este unul şi acelaşi: locuinţă cu împrejmuire. Unde? În majoritatea cazurilor, în Traian Nord.

Cu titlu de noutate, aleşii au aprobat prima construcţie pe Faleză, după votarea regulamentului şi a planului de urbanism pentru această zonă. Mai exact, consilierii locali au dat undă verde familiei Neagu pentru realizarea, pe bulevardul Marea Unire nr. 29 (fosta stradă Piaţa Falezei), a unei locuinţe cu parter şi un etaj, după desfiinţarea construcţiilor care există deja pe respectivul teren - o locuinţă şi o magazie.

Locuinţe cu parter, un etaj, cu mansardă şi/sau demisol ori subsol vor fi construite în cartierul Traian Nord pe străzile Arcaşilor şi Cetăţianu Ioan, dar şi pe străzile Eliza Leonida Zamfirescu, respectiv, Anul Revolutiei 1948.

Trei planuri urbanistice de detaliu vizează construcţii pe Drumul de Centură. Este vorba despre realizarea, la numărul 210, a unui spaţiu de desfacere pentru produse din sârmă, cu platformă betonată, container metalic şi podeţ. Undă verde a primit şi construirea, pe Drumul de Centură nr. 106A a unei case de vacanţă. Tot pe Drumul de Centură, la nr. 1I, va fi ridicat un restaurant. Construcţia nouă va avea doar parter, dar şi o terasă descoperită şi o parcare, în incintă, de 13 locuri.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.