Jump to content

Dan Nica, reales preşedinte al PSD Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Dan Nica, reales preşedinte al PSD Galaţi
La conferința Organizației Județene PSD Galați, care a avut loc astăzi la sala Teatrului Muzical, eurodeputatul Dan Nica a fost reales în funcția de președinte al organizației cu voturile tuturor celor 431 de delegați.
Realegerea lui Dan Nica a fost oarecum surprinzătoare, pentru că în ultimele două luni, în mediile politice a fost vehiculată intens știrea că Nica a luat decizia de a nu mai candida pentru un nou mandat la președinția PSD Galați, din cauză că activitatea de europarlamentar îi ia mult timp și n-ar putea conduce organizația de la Buxelles.
În jurul orei 9.00, pentru președinția PSD Galați erau depuse două candidaturi, cele ale senatorului Gheorghe Saghian și deputatului Viorel Ștefan. Înainte de începerea conferinței, programată pentru ora 11.00, primarii PSD din județ i-au cerut insistent lui Nica să își depună candidatura pentru un nou mandat, iar acesta a dat curs solicitărilor. În aceste condiții, Gheorghe Saghian și Viorel Ștefan și-au retras candidaturile, Dan Nica rămânând singurul candidat.
În condițiile în care a fost validată o singură candidatură, la propunerea secretarului general al PSD a fost aprobată procedura votului deschis și Dan Nica a fost reales cu voturile tuturor celor 431 de delegați, nefiind înregistrat niciun vot „împotrivă” și nicio abținere.
presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.