Jump to content

Aproape 20 de tone de legume confiscate


dcp100168

Recommended Posts

Aproape 20 de tone de legume confiscate

Polițiștii gălățeni au făcut mai multe controale la comercianții en-gros

Aceștia au depistat că unii nu aveau documente legale pentru marfa pe care o vindeau. În urma controalelor efectuate, polițiștii gălățeni au confiscat cantitatea de 19.000 kg legume.

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean  Galați, au verificat trei societăți care aveau ca obiect de activitate comercialozarea legumelor, en-gros.

 „Cu ocazia controalelor efectuate, la una din societăți s-a constatat că aceasta deținea în depozit, în vederea comercializării, cantitatea de 19.000 kg legume, fără a deține documente care să justifice proveniența acestora.

Împotriva societății în cauză s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform Legii 12/1990 Rep. privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, cu amendă în suma totală de 2000 lei, dispunându-se confiscarea cantităţii de 19.000 kg legume, contravaloarea acestora urmând a se face venit la bugetul administrației publice centrale”, a declarat cms. Ștefan Gohoreanu, purt. de cuv. al I.P.J. Galați.

stiridegalati.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.