dcp100168 Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Bărbat omorât şi aruncat în râuLocalnicii din orașul Tg. Bujor stau cu inima la gât de câteva zile, de când un bărbat de 52 de ani a fost omorât și aruncat într-un râu.Anchetatorii spun că victima a fost ucisă cu 29 de lovituri de cuțit, iar fața i-a fost desfigurată cu o substanță necunoscută.Gheorghe Păun își făcea veacul de câțiva ani în localitatea Tg. Bujor. Omul fusese cioban în comuna Măstăcani, însa concubina bărbatului spune că acesta a plecat după ce patronul nu l-a plătit câțiva ani.Sâmbăta, Gheorghe Păun a fost văzut ultima oară în viață omul, iar a doua zi, un văcar l-a descoperit, fără viață, în râul Chineja. „A venit de la pomană acasă, a mai stat puțin și mi-a spus: babo eu mă duc la oi, să muncesc. Toată viața lui a fost cioban. El a spus că se duce la oi, iar dimineață am auzit că-i mort”, a spus Constanța Pițigoi, concubina bărbatului.Nimeni nu știe deocamdată cine l-a omorât pe bărbatul de 52 de ani și i-a mutilat chipul. Mama lui spune că nu l-a mai văzut de câțiva ani, de când l-a alungat de acasă pentru că a furat-o.„A venit la mine când a ieșit din pușcărie. L-am ținut, dar mi-a furat o găină și vin din butoi. Atunci l-am dat afară din casă. Era ditamai bărbatul și putea să muncească, nu să mă fure. Au trecut de atunci vreo 7-8 ani. De atunci nu mai știu nimic de el”, a spus Ruxandra Enache, mama decedatului.Concubina spune că singurii care îl dușmăneau pe bărbat sunt ciobanii la care acesta a lucrat.„S-a stabilit în urma autopsiei că este vorba despre o moarte violentă. Victima a fost agresată fizic, prin aplicarea mai multor lovituri de cuțit. Există un cerc de bănuiți și au fost efectuate acte de urmărire penală, acte procedurale specifice. Au fost administrate mijloace de probă aferente acestei etape procesuale Cercetările continuă în vederea identificării autorului și participanților la infracțiunea de omor”, a declarat Dan Pauleț, purt. de cuv. al Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.stiridegalati.roCioban mutilat şi omorât cu 29 de lovituri de cuţitCrimă atroce comisă la marginea oraşului Tg. Bujor. Un cioban în vârstă de 52 de ani a fost ucis cu 29 de lovituri de cuţit, faţa i-a fost desfigurată probabil cu acid, iar apoi cadavrul a fost aruncat într-un pârâu. Deocamdată nu există decât un cerc de suspecţi. Rudele mortului spun că oierul, care fugise de la o stână din Măstăcani, deoarece nu era plătit, fusese recent ameninţat cu moartea de ciobanii de acolo, care veniseră să îl ia, cu forţa, înapoi.Gheorghe Păun, un bărbat de 52 de ani, de loc din Măstăcani, dar care de 20 de ani trăia într-un cartier mărginaş al oraşului Tg. Bujor, a fost găsit mort, înjunghiat, plutind pe un râu din apropiere. Faţa bărbatului era desfigurată de ceea ce părea a fi o substanţă corozivă. „Au fost aplicate 29 de lovituri de cuţit, unele dintre acestea au vizat zone vitale. Cadavrul avea faţa desfigurată. Deocamdată avem un cerc de persoane bănuite. Ancheta continuă“, a precizat Dan Păuleţ, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.Cei care l-au văzut, au rămas şi acum marcaţi de imaginea cumplită a omului desfigurat şi tăiat plutind pe apă. Hainele pline de sânge mai sunt acolo. Fiul vitreg şi o altă rudă a celui decedat, alături de care locuia victima, cred că de vină ar fi nişte ciobani de la o stână. Victima muncise acolo şi fugise, iar acum fusese ameninţat cu moartea. „Au venit să îl ia ciobanii ăia de la Măstăcani. I-au spus că dacă nu se întoarce la oi, o să iasă în zece zile patronul de la puşcărie şi îi ia gâtul. Şi uite ce a păţit. El a muncit cinci ani la ei şi nu i-au dat un ban“, a spus Constanţa Piţigoi, rudă a celui decedat. Şi fiul vitreg al victimei crede acelaşi lucru. „Asta era singura supărare. Că trebuiau să îi dea 120 de milioane sau 170 de milioane, lei vechi, şi nu i-au dat nimic, îl minţeau”, a spus Marian Tecaru, fiu vitreg. Mama celui ucis, nu bănuieşte cine i-a luat viaţa fiului ei. „Nu l-am mai văzut cu anii, nu ştiu cine i-ar fi făcut asta. El era la oi, asta făcea“, a spus Ruxandra Enache, mama celui decedat.Procurorii şi poliţiştii au un cerc de bănuiţi, dar deocamdată nu s-a stabilit nici mobilul şi nici identitatea autorilor sau autorului.presagalatibraila.com
Recommended Posts