Jump to content

Liviu Dragnea, votat de 98,2 la sută dintre PSD-iştii gălăţeni


dcp100168

Recommended Posts

Liviu Dragnea, votat de 98,2 la sută dintre PSD-iştii gălăţeni

Liviu Dragnea, singurul candidat pentru şefia PSD la nivel naţional, a reuşit să obţină în judeţul Galaţi 98,2 la sută dintre voturile membrilor de partid. Anunţul a fost făcut, luni, 12 octombrie, de către purtătorul de cuvânt al filialei gălăţene a partidului, Claudiu Brînzan.

„Scrutinul intern pentru alegerea preşedintelui Partidului Social Democrat, desfăşurat ieri, s-a încheiat în judeţul Galați cu victoria clară a actualului preşedinte interimar, dl. Liviu Dragnea. Astfel, Liviu Dragnea a primit 17.187 de voturi, reprezentând 98,2 la sută dintre membrii PSD din judeţul Galaţi”, a transmis Claudiu Brînzan.

Potrivit acestuia, în judeţul Galaţi, la alegerile PSD au fost aşteptaţi 18.800 de membri de partid, dintre care 2.900 din municipiul Tecuci şi 4.000 din municipiul Galaţi. Prezenţa la vot a fost de 93,5 la sută din cei înscrişi pe listele de vot, respectiv, 17.616 social-democraţI. „Congresul PSD din 18 octombrie va valida alegerea noului preşedinte al partidului şi îi va alege pe preşedintele executiv şi pe vicepreşedinţi. La Congres va participa şi o delegaţie formată din 101 membri ai Organizaţiei Judeţene PSD Galaţi”, a precizat purtătorul de cuvânt al PSD.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Resurse pierdute aiurea, cu acordul a sute de mii de imbecili. E un exemplu graitor de ineptie faptul ca, din totalul membrilor acelui partid, majoritatea covarsitoare s-a grabit sa faca un exercitiu inutil, la ordinul unui maimutoi cu dosar penal pe care l-au pus in fruntea lor. Si mai rau e ca nu s-a trezit nici macar unul dintre ceilalti sa-i bata obrazul.

Edited by riaji
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.