Jump to content

Un paraşutist gălăţean a murit într-un accident la Clinceni


dcp100168

Recommended Posts

Un paraşutist gălăţean a murit într-un accident la Clinceni

Trei parasutisti au fost implicati intr-un accident, duminica dimineata, pe aerodromul de la Clinceni, doi dintre ei pierzandu-si viata in urma incidentului, informeaza Mediafax. Cea de-a treia victima se afla internata la Spitalul Floreasca din Capitala. Unul dintre parasutisti a fost declarat decedat in urma unui stop cardiorespirator. Un altul a fost intubat si transportat de urgenta la spital. A treia persoana ranita era o femeie, careia i s-a acordat ajutor medical si care initial era in stare constienta, fiind  transportata la spital.
UPDATE: Femeia ranita in accidentul de parasutism de la Clinceni, de duminica dimineata, a decedat la Spitalul Universitar, au declarat pentru Mediafax surse din Politie. Tanara de aproximativ 27 de ani, Andreea Nica, era la primul salt cu parasuta. Ea a sarit cu instructorul Adrian Constandache, iar dupa ei a facut saltul Dan Floroiu. Potrivit reprezentantilor Aeroclubului Bucuresti, instructorul avea o experienta de 4.000 de salturi, iar celalalt parasutist, de circa 100 de salturi.
Parasutistul Adrian Constandache, in varsta de 43 de ani, este de origine din Timisoara, unde a urmat cursurile Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, dar s-a stabilit la Eforie Sud. Are doi copii.
Dan Floroiu, in varsta de 49 de ani, era din Galaţi si locuia la Iasi, potrivit paginii sale de Facebook. Era managing partner la o firma de IT din Iasi. El ar fi sarit prea devreme si s-a ciocnit de instructor si de tanara, la o inaltime de 70 de metri, toti trei parbusindu-se pe pamant. Floroiu a intrat in stop cardio-respirator si a decedat la locul accidentului. Tanara, care era constienta, a fost transportata la Spitalul Universitar, unde a decedat. Instructorul, aflat si el in stop cardio-respirator, a fost transportat la Spitalul Floreasca. El are un traumatism cranio-cerebral, fiind intubat si ventilat, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al unitatii si coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, apreciind ca starea barbatului este destul de grava.
Accidentul este cercetat sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.

hotnews.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.