Jump to content

Gălăţean surprins spărgând bancomate în Arad


dcp100168

Recommended Posts

Gălăţean surprins spărgând bancomate în Arad

Un bărbat de 46 de ani din Galaţi, care lucra la o fabrică din judeţul Arad, a fost arestat preventiv, după ce a fost surprins de camerele de supraveghere ale unor bănci în timp ce spărgea bancomate, el reuşind să fure peste 3.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Parchetul Judecătoriei Arad, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind suspectat de spargerea mai multor bancomate din municipiul Arad.

Conform procurorilor, bărbatul a fost identificat pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale băncilor ale căror bancomate le-a spart. Imaginile au fost transmise presei încă de luni de către Poliţia Judeţeană, care solicita sprijinul populaţiei pentru identificarea bărbatului şi a unei tinere care îl însoţea. Colegi de serviciu ai suspectului, care era angajatul unei fabrici din Ineu, au sunat la 112 după câteva ore de la publicarea imaginilor.

Poliţiştii susţineau că bărbatul a spart cel puţin zece bancomate din Arad, însă procurorii îl cercetează deocamdată pentru patru furturi comise în aceeaşi zi, prejudiciul în urma acestora fiind de peste 3.000 de lei.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, iar procurorii urmează să decidă dacă tânăra de 23 de ani care-l însoţea la spargeri şi care este din judeţul Cluj va fi cercetată penal.

mediafax.ro

Link to comment
Share on other sites

Gălăţeanul Antonel Bădănac - „spaima bancomatelor” la Arad

  • Bărbatul de 46 de ani, ajutat de o complice, a reușit să fure 3.000 de lei prin metoda clonării cardurilor

Antonel Bădănac, un bărbat de 46 de ani din Galaţi, care lucra la o fabrică din Ineu, judeţul Arad, a fost arestat preventiv, după ce a fost surprins de camerele de supraveghere ale unor bănci în timp ce sustrăgea bani din bancomate, prin metoda clonării cardurilor, el reuşind să fure peste 3.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Arad, pe data de 6 septembrie bărbatul a reușit să sustragă de la patru ATM-uri amplasate pe raza municipiului Arad, aparţinând de „Bancpost”, „Piraeus Bank”, „Banca Comercială Română” şi „Credit Europe Bank”, sumele de 400 lei, 200 lei, 1.930 lei şi 500 lei.

Imaginile camerelor de supraveghere au fost transmise presei locale de către IPJ, care a solicitat sprijinul populaţiei pentru identificarea bărbatului şi a unei tinere care îl însoţea.

Cei doi autori ai spargerilor din bancomate au fost prinși marți seara cu ajutorul unei informații primite de IPJ Arad de la un coleg de serviciu al bărbatului, care le-a spus polițiștilor că bărbatul care apare în fotografiile publicate de presă este angajat la multinaționala Delphi din Ineu. Acesta le-a spus polițiștilor că bărbatul se numește Antonel Bădănac, are 46 de ani și este din Galați, iar tânăra de 23 de ani este din Cluj, fără ocupație.

Polițiștii au emis pe numele celor  doi suspecți o Ordonanță de reținere pentru 24 de ore și i-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad care a solicitat Judecătoriei Arad dispunerea arestării preventice pentru o perioadă de 30 de zile.

Prin sentința nr. 39/21.10.2015 dispusă în dosarul 13.043/55/2015 judecătorul pentru drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a lui Antonel Bădănac pentru 30 de zile.

Printr-un comunicat, IPJ le-a mulțumit arădenilor pentru spiritul civic de care au dat dovadă, contribuind, prin informațiile oferite, la prinderea făptașilor.

stiridegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.