Jump to content

Unde se pot spăla covoare în Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Unde se pot spăla covoare în Galaţi

În ultimii ani, a devenit aproape o tradiţie ca fiecare spălătorie auto să ofere şi servicii de spălat covoarele. Este vorba în general de spălătoriile auto, mici, de cartier, ai căror patroni au descoperit că este mai profitabil să faci afaceri cu gospodinele, decât cu şoferii "gospodari", care înţeleg prin această noţiune să îşi spele singuri maşinile, în faţa blocului, decât să dea 25-30-40 de lei la spălătoria auto.

Cu gospodinele însă nu te joci - primăvara şi toamna spală covoarele. Şi de când poliţiştii locali au început să împartă amenzi de sute de lei celor care îşi spală carpetele pe domeniul public, primăvara şi toamna, spălătoriile auto sunt pline de... covoare la spălat. Ca preţuri, ele variază între 10 lei/mp (la spălătoria ecologică Carpetclean - Drumul de Centură nr. 67 - transport gratuit pentru covoare de min. 10 mp), până la 7 lei/mp (spălătoriile: Marionik - care are şi tariful de 10 lei/mp cu transportul firmei de acasă la spălătorie şi de acolo acasă la client, tariful de 7 lei/mp fiind pentru cei care aduc singuri covorul la spălat - adresa Drumul de Centură sau spălătoria auto Vioara - Intersecţia Fără Rost) şi chiar 6 lei/mp (spălătoria auto, str. Tecuci 135). Funcţie de preţ, covoarele sunt spălate cu substanţe speciale/detergenţi şi uscate în spaţii speciale sau pe gardurile ori caprele din lemn din faţa spălătoriilor.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.