Jump to content

Şi-a ucis fiica dintr-o lovitură


dcp100168

Recommended Posts

Şi-a ucis fiica dintr-o lovitură

O tânără de 17 ani din Bereşti a murit după ce tatăl său i-a aplicat o pedeapsă demnă de Evul Mediu. Adolescenta, membră a unei familii de romi care locuiesc la periferia oraşului, a devenit victima propriului părinte în urma unei dispute domestice, aparent banale, petrecută la primele ore ale dimineţii de luni. Potrivit anchetatorilor, tatăl fetei, în vârstă de 48 de ani, ar fi pus-o să facă diverse treburi gospodăreşti, dar ea s-a opus. Refuzul a costat-o viaţa.

"Tatăl a declarat că atunci s-a enervat şi ca să o pedepsească a aruncat în ea cu un ciomag, care a lovit-o în zona gâtului. Obiectul contondent i-a lezat o arteră, victima decedând pe loc", ne-a declarat procurorul Alfredo Simionescu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. 

În baza raportului medico-legal care a atestat moartea violentă a fetei, poliţiştii şi procurorii au descins la Bereşti, unde au aflat întreaga poveste şi unde l-au găsit şi pe tatăl tinerei. Imediat după ce şi-a recunoscut fapta, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, el fiind acuzat de lovituri cauzatoare de moarte. Suspectul urma să fie prezentat în cursul zilei de joi Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă cel puţin cinci ani de puşcărie.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.