Jump to content

Centru olimpic de hochei, la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Centru olimpic de hochei, la Galaţi

Singurul Centru Olimpic din ţară destinat hocheiului va fi la Galaţi. Vestea, una excelentă pentru tot ce înseamnă hocheiul la nivel de juniori din Galaţi şi nu numai, a fost anunţată astăzi de către primarul Marius Stan. “COSR (n.r. - Comitetul Olimpic şi Sportiv Român) a stabilit ca Galaţiul să devină primul Centru Olimpic de hochei din ţară, ceea ce este deosebit de benefic pentru viitorul hocheiului gălăţean. Trebuie să ne şi pregătim pentru asta”, a declarat Marius Stan.

Unul dintre principale lucruri pe care autorităţile locale trebuie să-l ofere în acest proiect finanţat de COSR este cazarea, iar Marius Stan a precizat că Hotelul Sport de pe strada Mihai Bravu, cunoscut cu denumirea populară “Arena de box” şi pe care municipalitatea l-a preluat recent din administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului, va fi folosit în acest sens: “În bugetul de anul viitor vom prevedea bani pentru modernizarea hotelului, iar principala destinaţie va fi pentru cazare la acest Centru Olimpic de hochei”.

Mihai Covaliu, preşedintele Federaţiei Române de Hochei, a spus că în mod normal la acest Centru Olimpic vor lucra antrenori gălăţeni cu cei mai promiţători juniori din ţară. “Discuţiile cu Alin Petrache, preşedintele COSR, le-am avut acum două zile şi am primit acordul. Am ajuns la un consens şi cu cei de aici, din Galaţi, astfel că pasul următor va fi să depunem la COSR proiectul concret, cu tot ce am stabilit până acum. Firesc, antrenorii ar trebui să fie gălăţeni, condiţia obligatorie este să fie tehnicieni valoroşi şi dedicaţi hocheiului”, a declarat Covaliu, vineri, într-o conferinţă de presă dedicată începerii turneului “Euro Challenge” de la Galaţi, rezervat echipelor naţionale.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Cine renovează Arena de Box

Complexul Sportiv de pe strada Mihai Bravu nr. 3, cunoscut sub denumirea populară "Arena de box", va beneficia, în următoarele două luni, de lucrări de renovare şi de reparaţii în valoare de peste 60.000 de euro, bani de la bugetul local.

După cum aţi mai putut citi în "Viaţa liberă", Primăria municipiului Galaţi a organizat, în luna august, două achiziţii publice pentru lucrări la complexul sportiv. În caietele de sarcini publicate, Primăria a cerut expres constructorilor interesaţi să facă dovada experienţei profesionale câştigate prin derularea unor lucrări similare. Criteriul de atribuire a celor două contracte a fost preţul cel mai scăzut.

Potrivit anunţului de pe portalul Primăriei municipiului Galaţi, SC Moviland Met SRL a câştigat contractul pentru lucrări de reparaţii generale şi de renovare, instalare de uşi şi ferestre, îmbrăcare a podelelor şi a pereţilor, la camerele de la etajul întâi şi al doilea ale minihotelului de acolo. Durata contractului este de 60 de zile, iar valoarea lui finală este de 191.373 de lei fără TVA.

SC Lemland SRL va executa lucrări de reparaţii generale şi de renovare, lucrări de hidroizolare şi de montare uşi la sala de box din cadrul complexului sportiv. Valoarea finală a contractului care i-a fost atribuit de Primărie se ridică la 87.075 de lei fără TVA, iar durata de realizare este tot de 60 de zile.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.