dcp100168 Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Bătrână ucisă de scurtcircuitul unei perne electriceO femeie de 78 de ani, din Galați a murit în această dimineață, intoxicată cu fum, după ce o priză a făcut scurtcircuit.Bătrâna era imobilizată la pat de mai multă vreme, iar pentru că în apartamente nu s-a dat încă drumul la căldură, rudele femeii îi încălzeau locuința cu un calorifer electric și în plus i-au adus și o pernă electrică. Vecinii bătrânei povestesc că aseară, femeia care o îngrijea pe septuagenară i-a pus perna electrică pe picioare, după care a plecat. Consumul prea mare de energie a dus la producerea unui scurtcircuit, iar patul în care stătea femeia a început să ardă mocnit.„Dimineață, pe la 4.30, vecinul de deasupra al doamnei Mircea m-a sunat și mi-a spus că are casa inundată de fum. M-am deplasat imediat și am văzut că pe lângă țevile de încălzire iese fum, din apartamentul doamnei Mircea. Am sunat imediat la 112, iar pompierii au venit și au stins patul care ardea mocnit”, a spus Petru Tofan, președintele asociației de locatari a blocului C24.În ajutorul femeii a venit și un echipaj SMURD, însă medicii nu au mai putut să facă nimic. „Echipa de medici s-a deplasat la apartamentul în care izbucnise un incendiu din cauza unui scurtcircuit, însă nu a mai putut face nimic pentru femeie. Decesul se instalase deja ”, a declarat dr. Angel Trifan, coordonatorul U.P.U. SMURD Galați.Pompierii au stabilit că nenorocirea s-a produs din cauza unui scurtcircuit la o triplă.stiridegalati.ro
Recommended Posts