dcp100168 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 VOX TV Galaţi mai aşteaptăConsiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, amânarea acordării licenţei audiovizuale pentru televiziunea generalistă Vox TV Galaţi, cerând reprezentantului televiziunii să prezinte date suplimentare referitoare la echipa redacţională şi dotările tehnice. În cadrul şedinţei de joi a CNA a fost prezentă Mona Fătu, reprezentantul S.C. Deltamar 08 SRL, societatea care a solicitat licenţa audiovizuală pentru Vox TV Galaţi. Potrivit dosarului de licenţă grila de programe Vox TV va cuprinde emisiuni producţie proprie (100%), structurate pe programe de informare (79%), programe educative, culturale şi religioase (6,3%), emisiuni de divertisment (8,3%) şi publicitate (5,6%). "Propunem o alternativă. Atunci când celelalte posturi centrale au emisiuni de ştiri, noi propunem emisiuni de divertisment. Nu dorim să concurăm cu nimeni. Avem producţie proprie 100% întrucât încă nu am finalizat discuţiile cu alţi distribuitori de programe. Am ţinut să acoperim toată plaja de public", a declarat Mona Fătu. "Momentan echipa este formată din nouă persoane, vom merge şi pe colaborări pentru emisiunile specializate", a mai spus Fătu. Din grila de programe Vox TV, prezentată la CNA, fac parte emisiunile: "Club prichindel", "Medicul de gardă" (emisiune informativă despre activitatea cadrelor medicale din Galaţi), "La pescuit", "Oameni de lângă noi" (emisiune socio-politică), "Art Club" (emisiune cu caracter cultural despre muzeele de artă din ţară şi străinătate), "Ştiri", "Bună dimineaţa, Galaţi" şi "Şcoala gălăţeană".Potrivit Monei Fătu, programele vor fi distribuite prin operatorul de cablu UPC România.În replică, Răsvan Popescu, preşedintele CNA, a precizat că proiectul nu cuprinde date exacte în legătură cu echipa care va realiza programele producţie proprie, sediul şi dotările tehnice ale televiziunii. "În măsura în care o să refaceţi proiectul, în ceea ce priveşte personalul cu care o să realizaţi programele, dotările tehnice şi sediul televiziunii, o să vă reprogramăm pentru o şedinţă viitoare", a spus Răsvan Popescu.Investiţia totală în televiziune se ridică la 60.000 de lei. Acţionarul unic al S.C. Deltamar08 SRL este Mariana-Alina Dănăilă.
dcp100168 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Nici o veste, deocamdată! Cred că CNA-ul este în vacanţă...
dcp100168 Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Vox TV Galaţi a primit licenţaConsiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, acordarea licenţei audiovizuale pentru televiziunea generalistă Vox TV Galaţi. Membrii CNA au aprobat, cu unanimitate de voturi, solicitarea S.C. Deltamar 08 SRL Galaţi, după ce în 3 iulie, Consiliul respinsese acordarea licenţei audiovizuale pentru Vox TV Galaţi.La CNA au participat reprezentanţi ai postului, printre care şi Eugenia Gheorghe, directorul Vox TV Galaţi. Televiziunea va difuza 12 ore de program local, de format generalist, şi va emite prin reţeaua de cablu UPC. Potrivit Eugeniei Gheorghe, directorul Vox TV Galaţi, investiţia totală în televiziune se ridică la 110.000 lei.Acţionarul unic al S.C. Deltamar08 SRL este Mariana-Alina Dănăilă.
dcp100168 Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 VOX TV? Asta suna a Durbaca Cred că ai auz bun
dcp100168 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Postul a apărut în reţeaua UPC, însă n-am apucat să şi văd ceva...
eugeniapopovici Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Buna seara,ma numesc Popovici Eugenia am trimis 2 cv-uri la Vox TV pentru a ma angaja ca orice deci nu conteaza si ca femeie de serviciu,am 24 de ani sunt casatorita si am o fetita de 4 ani .Am absolvit Colegiul Tehnic Paul Dimo Galati, promotia 2000-2004 si am incheiat 2 ani la Facultatea de Mecanica, nu am reusit sa inchei cei 5 ani pt ca aveam fetita prea mica si m-am retras.Rugamintea mea este poate ma sunati pt o proba de lucru, pe parcurs cu siguranta voi avansa pt ca anul viitor vreau sa ma inscriu la o noua facultate.Va multumesc.
Relu Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ai greșit adresa ... Aici e doar un forum indpendent. Cererea asta ar trebui să le-o adresezi direct celor de la postul respectiv.
eugeniapopovici Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Asta cam asa e dar cei de la Vox Tv nu au o pagina a lor iar la sediu degeaba ma duc .Am scris pe acest forum in speranta ca poate vede cineva de la Vox, daca nu am noroc asta e nu ma dau batuta, problema e ca gasesc cam greu de lucru.
George Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 problema e ca trebuia sa fii un pic mai rabdatoare si sa vezi categoria potrivita mai jos la mica publicitate.
Recommended Posts