Jump to content

VOX TV Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

VOX TV Galaţi mai aşteaptă

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, amânarea acordării licenţei audiovizuale pentru televiziunea generalistă Vox TV Galaţi, cerând reprezentantului televiziunii să prezinte date suplimentare referitoare la echipa redacţională şi dotările tehnice.

În cadrul şedinţei de joi a CNA a fost prezentă Mona Fătu, reprezentantul S.C. Deltamar 08 SRL, societatea care a solicitat licenţa audiovizuală pentru Vox TV Galaţi. Potrivit dosarului de licenţă grila de programe Vox TV va cuprinde emisiuni producţie proprie (100%), structurate pe programe de informare (79%), programe educative, culturale şi religioase (6,3%), emisiuni de divertisment (8,3%) şi publicitate (5,6%). "Propunem o alternativă. Atunci când celelalte posturi centrale au emisiuni de ştiri, noi propunem emisiuni de divertisment. Nu dorim să concurăm cu nimeni. Avem producţie proprie 100% întrucât încă nu am finalizat discuţiile cu alţi distribuitori de programe. Am ţinut să acoperim toată plaja de public", a declarat Mona Fătu. "Momentan echipa este formată din nouă persoane, vom merge şi pe colaborări pentru emisiunile specializate", a mai spus Fătu.

Din grila de programe Vox TV, prezentată la CNA, fac parte emisiunile: "Club prichindel", "Medicul de gardă" (emisiune informativă despre activitatea cadrelor medicale din Galaţi), "La pescuit", "Oameni de lângă noi" (emisiune socio-politică), "Art Club" (emisiune cu caracter cultural despre muzeele de artă din ţară şi străinătate), "Ştiri", "Bună dimineaţa, Galaţi" şi "Şcoala gălăţeană".

Potrivit Monei Fătu, programele vor fi distribuite prin operatorul de cablu UPC România.

În replică, Răsvan Popescu, preşedintele CNA, a precizat că proiectul nu cuprinde date exacte în legătură cu echipa care va realiza programele producţie proprie, sediul şi dotările tehnice ale televiziunii. "În măsura în care o să refaceţi proiectul, în ceea ce priveşte personalul cu care o să realizaţi programele, dotările tehnice şi sediul televiziunii, o să vă reprogramăm pentru o şedinţă viitoare", a spus Răsvan Popescu.

Investiţia totală în televiziune se ridică la 60.000 de lei. Acţionarul unic al S.C. Deltamar08 SRL este Mariana-Alina Dănăilă.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Vox TV Galaţi a primit licenţa

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, acordarea licenţei audiovizuale pentru televiziunea generalistă Vox TV Galaţi. Membrii CNA au aprobat, cu unanimitate de voturi, solicitarea S.C. Deltamar 08 SRL Galaţi, după ce în 3 iulie, Consiliul respinsese acordarea licenţei audiovizuale pentru Vox TV Galaţi.

La CNA au participat reprezentanţi ai postului, printre care şi Eugenia Gheorghe, directorul Vox TV Galaţi. Televiziunea va difuza 12 ore de program local, de format generalist, şi va emite prin reţeaua de cablu UPC. Potrivit Eugeniei Gheorghe, directorul Vox TV Galaţi, investiţia totală în televiziune se ridică la 110.000 lei.

Acţionarul unic al S.C. Deltamar08 SRL este Mariana-Alina Dănăilă.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 2 months later...

Buna seara,ma numesc Popovici Eugenia am trimis 2 cv-uri la Vox TV pentru a ma angaja ca orice deci nu conteaza si ca femeie de serviciu,am 24 de ani sunt casatorita si am o fetita de 4 ani .Am absolvit Colegiul Tehnic Paul Dimo Galati, promotia 2000-2004 si am incheiat 2 ani la Facultatea de Mecanica, nu am reusit sa inchei cei 5 ani pt ca aveam fetita prea mica si m-am retras.Rugamintea mea este poate ma sunati pt o proba de lucru, pe parcurs cu siguranta voi avansa pt ca anul viitor vreau sa ma inscriu la o noua facultate.Va multumesc.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.