Jump to content

Expozitie XXL de dinozauri la Braila


 Share

Recommended Posts

In parcare la magazinul PIC din Braila, intre 3 si 6 iulie, de la 09.00 pana la 20.30 intr-un cort are loc asa zisa expozitie XXL de dinozauri. Pentru cei mici este poate interesant, insa pentru cei mari (>3 ani) care platesc 15 RON biletul e departe de ceea ce se asteapta. Niste imitatii din plastic, din care doua animate de motorase, un videoproiector care reda la nesfarsit acelasi film de pe Discovery: cautari arheologice in Valea Lunii. Totul este parca made in china: de la jucariile care se vand la intrare, cu preturi intre 15 si 60 RON, la dinozauri, crocodili, iarba pana la "site-ul arheologic" unde copii au voie sa zgaraie pamantul si sa curete praful cu pensula de pe niste oase, tot din plastic.

Atasez cateva poze, poate cineva e interesat atunci cand va veni si pe la Galati.54_56821c8f7e3599c1bb2c73cac5ed73e9_thum

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Incursiune în lumea dinozaurilor

* Astăzi, expoziţia‑spectacol se deschide la ora 15,00

Aglomeraţie mare în cortul de lângă Stadionul "Dunărea", în care, de mai multe zile, este deschisă expoziţia‑spectacol "Lumea dinozaurilor". Copiii de toate vârstele, dar şi părinţii lor au rămas cu gura căscată la dinozaurii fioroşi, cu gheare gata de atac, sau la cei care îşi păzesc puii abia ieşind din ou. Cele câteva zeci de machete în mărime naturală sunt realizate de Carmo Neigert, din Germania, în urma unei colaborări cu un muzeu din Berlin, unde se află schelete autentice ale vieţuitoarelor dispărute. Astfel, cei 30 de dinozauri expuşi ‑ foarte savurat de publicul de toate vârstele este un Diplodocus înalt de opt metri şi lung de 30 de metri ‑ par desprinşi din celebra serie "Jurassic Park". Jocurile de lumini şi chiar mişcarea unor machete întreţin spectaculosul vizitei. Informaţiile de ordin ştiinţific sunt şi ele pe gustul împătimiţilor lumii dispărute. În plus, pentru copiii cu imaginaţie e un loc special amenajat unde aceştia se pot juca. La final, vizitatorii pot cumpăra şi suveniruri. Care sunt, evident, tot cu dinozauri.

Încă trei zile în Galaţi

Expoziţia mai poate fi vizitată de gălăţeni doar până la sfârşitul acestei săptămâni. Astăzi, dinozaurii ies la rampă între orele 15,00 ‑ 21,30, iar sâmbătă şi duminică, vizitatorii au acces (contra sumei de 15 lei, indiferent de vârstă) între orele 11,00 ‑ 21,30. Numai în acest weekend dinozaurii mai sunt la Galaţi. Nu pierdeţi ocazia de a vă întoarce în timp, vizitând inedita expoziţie.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=26477

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.