dcp100168 Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Şi-a plătit întreţinerea cu 2,5 kg de monede de 5 şi 10 bani La o metodă neobișnuită a apelat un gălățean pentru a-și plăti factura la întreținere. Supărat pe administrator pentru că ar fi trecut două persoane la plată, deși omul susține că apartamentul este nelocuit, un tânăr și-a plătit factura în 2,5 kg de monede de 5 şi 10 bani. ”Am terminat cu renovarea apartamentului și mi-a trecut două persoane la întreținere, deși nu locuiește nimeni în apartament. Am și cererea prin care comitetul a hotărât să-mi treacă două persoane. Fără niciun motiv”, a spus Ionuț Popa. Și ca să se ”răzbune” pe administrator, tânărul a procurat 2,5 kg de monede, contravaloarea a 62 de lei, factura întreținerii. ”Am schimbat banii la magazin și am venit să plătesc. Poate într-un sfârșit nu o să mai facă chestii dintr-astea”, a mai adăugat proprietarul. Inițial, adminsitratorul a refuzat să ia banii, pe motiv că sunt prea mulți și prea greu de numărat. Într-un final, a acceptat sacosa cu monede, însă nu a reușit să numere tot mărunțișul într-o zi. ”L-am trimis la bancă să schimbe banii. Pentru că mai erau și alții care trebuiau să plătească întreținerea, am tăiat chitanță pentru 24,50, cât am numărat ieri”, a spus Neli Stoenescu, adminstratorul. Nici astăzi nu a fost plătită factura în totalitate. Poate mâine, are noroc gălățeanul să achite întreaga suma de 62 de lei. stiridegalati.ro
Recommended Posts