Jump to content

Alarmă falsă cu cadavru (de peşte)

Recommended Posts

Posted

Alarmă falsă cu cadavru (de peşte ;) )

Moarte piscicolă în frigiderul fierbinte

* Îngroziţi de miros, locatarii blocului Dafin anunţau ieri că în apartamentul 9 a murit cineva

Film horror la etajul al doilea! Mai mult de o lună de zile oamenii au suportat duhori pestilenţiale. "Cred că de mai mult de o lună miroase în halul asta", spune o vecină, ocupată să stropească scara a II‑a a blocului. La etajul al doilea, în apartamentul numărul 9, pompierii chemaţi să spargă uşa şi să găsească un cadavru, fac o descoperire incredibilă...

"Mirosea demult, demult"... Vecina nu se opreşte din stropit dintr‑o sticlă de detergent lichid, îndoit cu apă. În faţa scării singurele fiinţe fericite sunt muştele de gunoi, care împânzesc zona. Pentru că blocul Dafin din Mazepa s‑a transformat în raiul duhorilor grele, sufocante.

"Am crezut că a murit vecinul", spune vecinul de la apartamentul de dedesubt. "De‑asta am chemat pompierii", mai explică omul.

Dilema se rezolvă repede: în apartamentul 9 nu stă nimeni, iar pompierii găsesc sursa neliniştii proprietarilor din jur: peştii depozitaţi în frigider. Cândva comestibili, acum respectivii sunt transformaţi exclusiv în hrană pentru viermi. "Da, vecinul (N.R. Ion Brascoviţă) este mai mult plecat. În Spania, Italia, cine mai ştie?!", spun oamenii.

Şocaţi încă de descoperire, locatarii impozantului Dafin spun că data viitoare nu vor mai aştepta atât de mult până la alertarea forţelor de ordine. Chit că decedatul ar putea fi om sau... înotătoare!

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=25307

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.