Jump to content

Microbuze inscripționate cu versete din Apocalipsă


dcp100168

Recommended Posts

Microbuze inscripționate cu versete din Apocalipsă

De trei săptămâni, pe un traseu care traversează tot oraşul Galaţi, circulă șapte microbuze inscripţionate cu versete din Apocalipsă. Maşinile aparţin unui operator privat care spune că pentru el este doar o chestiune de afacere după ce a încheiat un contract de publicitate cu o persoană fizică. Afacere care însă nu este văzută cu ochi buni nici de gălăţeni şi nici de şoferul unuia dintre microbuzele inscripţionate.

„Doar trei cuvinte am citit şi de trei săptămâni sunt pe maşină, deci nu mă interesează să citesc până la capăt. Ştiu că oricum nu este ortodox, aş fi vrut o floare, un zâmbet, ca reclamă pe maşină, nu aşa ce scrie acolo,” spune Ionel Petre, conducător auto.

„Mă deranjează, da, pentru că, cum să spun, ai în suflet credinţa ta, care este, nu trebuie să vină nimeni să-ţi impună ţie o credinţă,” este de părere un localnic.

Potrivit legii, orice campanie de publicitate temporară, inclusiv pe mijloace de transport trebuie autorizată. Deşi au trecut câteva săptămâni de la apariţia acelor mesaje apocaliptice pe maxi taxi, la primărie nu există nicio solicitare în acest sens.

„Cei care nu se conformează legii sunt sancţionaţi. Sancţiunile sunt aplicate de administraţia publică locală prin organele sale, în cazul în speţă, vorbim despre poliţia locală,” explică Emanuela Turcu, purtător de cuvânt primăria Galaţi.

„Poliţia locală va interveni, va lua legătura cu operatorul respectiv de transport public de persoane pentru că asemenea versete deranjează opinia publică,” precizează Aurelia Bogatu, purtător de cuvânt Poliţia Locală Galaţi.

digi24.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.