Jump to content

Manichiuristă atacată în salonul de înfrumuseţare

Recommended Posts

Posted

Manichiuristă atacată în salonul de înfrumuseţare

O femeie în vârstă de 32 de ani, care lucrează ca manichiuristă într-un salon de înfrumuseţare din Galaţi, a fost lovită cu pumnii şi cu un baston telescopic, de un bărbat. Se pare că acesta este un fost amic al prietenului femeii, iar între cei doi ar fi demult o stare de tensiune. “M-a lovit cu pumnul în faţă, am căzut, m-am ridicat, iar mi-a dat cu pumnul, iar am căzut, apoi a început să dea cu bastonul în mine. Este un fost prieten al prietenului meu şi am înţeles că nu sunt singura care a păţit asta cu el. El are ceva cu toată lumea”, spune victima, Andreea, în vârstă de 32 de ani.

Femeia a ajuns la spital cu un echipaj SMURD. “Avea un traumatism cranio-cerebral, contuzii la nivelul hemitoracelui, umărului şi genunghiului stâng“, a precizat dr. Angel Trifan, UPU SMURD Spitalul de Urgenţă Galaţi. Clientele şi colegele au fost martore la atac. Se pare că saloanele de înfrumuseţare şi frizeriile gălăţene sunt locuri din ce în ce mai periculoase. Acum ceva vreme, un frizer a fost bătut, iar ieri manichiurista a fost atacată.

“Am mai avut din păcate astfel de probleme la salon, am fost ameninţaţi cu pistolul, un frizer a fost bătut...e din ce în ce mai periculos, deşi avem firmă de pază care intervine, dar în astfel de cazuri totul se petrece într-o fracţiune de secundă”, a spus Mihaela Traiciuc, patroana salonului de coafură unde a avut loc atacul.

Femeia a depus plângere la poliţie, unde se fac cercetări pentru lovire şi alte violenţe.

presagalatibraila.com