Jump to content

Recommended Posts

Posted

S-a filmat cu 180km/h pe bulevardul Coşbuc

Mândru de maşina pe care o are, se pare un BMW, dar şi atins de o inconştienţă crasă, un şofer s-a filmat în timp ce zbura pe unul dintre cele mai importante bulevarde din Galaţi, George Coşbuc, având o viteză nu mai mică de 180km/h. Ba, la un moment dat, acul vitezometrului, filmat cu cea mai mare atenţie de vitezoman, trece de 180 km/h.

“Poliţiştii Serviciului Rutier efectuează cercetări cu privire la identificarea conducătorului auto şi avertizarea acestuia. Potrivit ultimelor statistici, viteza excesivă şi neadaptată la condiţiile de drum sau trafic reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere din România”, a precizat cms. Ştefan Gohoreanu, IPJ Galaţi.

Posted

“Poliţiştii Serviciului Rutier efectuează cercetări cu privire la identificarea conducătorului auto şi avertizarea acestuia. Potrivit ultimelor statistici, viteza excesivă şi neadaptată la condiţiile de drum sau trafic reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere din România”, a precizat cms. Ştefan Gohoreanu, IPJ Galaţi.

Avertizare? Eu zic ca puscaria ar fi perfecta! Ce avertizare domnilor? V-ati uitat cu atentie pe respectiva filmare? In minutul 1:13 apare din partea dreapta un autoturism de culoare alba pe care respectivul cocalar de 18 ani (presupun), pardon soferul BMW-ului reuseste sa-l evite in ultimul moment.

Eu unul imi pun urmatoarea intrebare: daca i-ar fi sarit in fata un copil, animal sau un alt autovehicul s-ar fi oprit brusc? Ar fi avut timp toparlanul cu bemveul sa evite impactul? Eu, desi nu am carnet de conducere, zic ca n-ar fi avut nici cea mai mica sansa.

Puscaria si interzicerea dreptului de a mai conduce vreodata ar fi solutia perfecta.