Jump to content

O fetiţă de trei ani a murit după ce a căzut de la etaj


dcp100168

Recommended Posts

O fetiţă de trei ani a murit după ce a căzut de la etaj

Tragedie într-o familie din Galaţi după ce o copilă în vârstă de numai trei anişori a plonjat de la o înălţime de peste zece metri. Fetiţa a fost găsită inconştientă în faţa blocului de o vecină, care a recunoscut-o ca fiind copilul unei familii care locuia la etajul al treilea.  Pentru că minora era inconştientă şi avea multiple leziuni, femeia a sunat imediat la 112, poliţia şi salvarea ajungând imediat la faţa locului.

„Din primele cercetări a reieşit că minora a căzut în gol de la etajul al treilea. În momentul preluării de ambulanţă, se afla deja în stop cardio-respirator şi a fost dusă la Spitalul de Pediatrie”, a declarat cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În timp ce poliţiştii Secţiei 4 încercau să afle cu exactitate circumstanţele în care copilul s-a accidentat, medicii încercau să o readucă la viaţă. Eforturile au fost însă zadarnice.

„Copilul a fost adus cu politraumatism şi stop cardio-respirator. Am încercat să o menţinem în viaţă, dar în cele din urmă a decedat”, a precizat dr. Victoriţa Ştefănescu, managerul Spitalului de Pediatrie Galaţi.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, poliţiştii făcând verificări, în principiu, vizavi de toate persoanele aflate în locuinţă la acel moment şi care ar fi trebuit să supravegheze copilul. O anchetă paralelă va fi derulată şi de Direcţia de Protecţia Copilului Galaţi.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.