Jump to content

Şi-a înjurat vecinii, apoi a aruncat cu o mie de euro în ei


dcp100168

Recommended Posts

Şi-a înjurat vecinii, apoi a aruncat cu o mie de euro în ei

Echipajul de intervenţie rapidă din cadrul Poliţiei Locale Galaţi a intervenit în zona „Priză Siret”, deoarece acolo ar fi fost semnalat un individ care îşi înjura de zor vecinii şi făcea scandal. Nu mică a fost mirarea poliţiştilor locali când au auzit de la oameni că scandalagiul a aruncat în ei cu suma de 1.150 Euro, în bancnote de 100 şi 50 Euro. Banii erau pe jos.

„A făcut panaramă, ne-a înjurat, ne-a jignit, vorbe foarte, foarte urâte şi o aruncat cu banii aici.. uitaţi.. aici… în prezenţa mea şi a martorilor... toţi vecinii de aici“, spunea o martoră.

Nici vecinii nu s-au lămurit de ce scandalagiul a aruncat cu bani în ei, mai ales că tocmai ce le reproşase că el este sărac. „Ne spune că avem bani, că avem pensii, că avem ce mânca şi el moare de foame. A venit după ce a făcut scandal şi a aruncat banii, să îi mâncăm noi... şi toate înjurăturile de pe lume... ne-am săturat de el“, poveşte altă vecină.

Poliţiştii locali au căutat omul, dar acesta nu a fost de găsit. Potrivit Aureliei Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei locale Galaţi, au fost întocmite actele procedurale, care împreună cu banii găsiţi, au fost predate lucrătorilor din cadrul Secției Nr. 3, în vederea continuării cercetărilor.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.