Jump to content

Minoră din Galaţi, sechestrată la un videochat din Găeşti


dcp100168

Recommended Posts

Orgii cu minore şi videochat pentru clienţi din SUA, într-un apartament din Găeşti

Au crezut că vor pleca să muncească, dar au căzut în plasa unor proxeneţi care le-a sechestrat şi obligat să facă videochat pentru a-i îmbogăţi. Este drama unor minore, ambele de 16 ani din Galaţi şi Brăila care au ajuns să se prostitueze online la Găeşti.

Un bărbat de 26 de ani din Găeşti şi iubita lui în vârstă de 21 de ani, din Valea Mare, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile şi riscă până la 7 ani de puşcărie. Cei doi sunt capii reţelei de prostituţie online care făcea mii de euro pe lună. La cele două minore ajungeau doar câteva sute de lei. Procurorii au organizat, săptămâna trecută, o percheziţie domiciliară la locuinţa lor au descoperit aparatură şi bani.

Cele două minore au venit tocmai din Galaţi şi Brăila, cu gândul că vor munci în Găeşti, înşelate fiind de Sorina Vasile şi de Valentin Dragnea.

Cazul este anchetat de DIICOT pentru că fetele au fost sechestrate şi forţate să facă videochat. Anchetatorii spun că cei doi făceau din prostituţia online peste 3.000 de euro pe lună, iar clienţii lor erau bărbaţi din SUA.

Părinţii minorelor au alerat autorităţile atunci când au luat legătura pe internet cu fetele, despre care credeau că sunt plecate la muncă.

Aproape o jumătate de an au fost folosite minorele pentru profit pe internet în apartamentul din Găeşti. Vecinii spun că în fiecare seară acolo se petreceau adevărate orgii. "Venea băiatul ăsta cu un harem de fete. Se distrau, dădeau muzica la maxim. Era destrăbălare aici. Urinau în sticle şi le aruncau de la etajul patru", spune un bătrân.

Tatăl femeii care le racola pe minore spune că nu ştia cu ce se ocupă fata, iar locatarii din Găeşti unde munceau minorele spun că acolo aveau loc adevărate orgii. “Stiam că stă cu băiatul respectiv. Ziceam mereu să se ducă la serviciu, dar ea îmi răspundea că se descurcă. Niciodata nu ma gadeam la asta. Mai am o fată şi sper să nu îi calce pe urme. Oricum, ele nu prea vorbesc”, ne-a spus tatăl tinerei arestate.

Cei doi riscă până la 7 ani de închisoare dacă vor fi găsiţi vinovaţi.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, dcp100168 said:

Părinţii minorelor au alerat autorităţile atunci când au luat legătura pe internet cu fetele, despre care credeau că sunt plecate la muncă.

minore de 16 ani plecate la munca... si noi suntem prostii care le compatimim; si pe parintii lor deopotriva.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.