Jump to content

Marius Humelnicu preia postul de city manager


Recommended Posts

Marius Humelnicu preia postul de city manager

O simplă formalitate, aşa ar putea fi catalogat concursul organizat de Primăria municipiului Galaţi pentru postul de administrator public al oraşului (city manager). Ieri, municipalitatea a afişat lista cu rezultatele selecţiei dosarelor concursului organizat pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de administrator public. De fapt, ca să cităm din documentul postat atât pe panoul din faţa Primăriei, cât şi pe portal, este „lista cu rezultatul selecţiei”, pentru că vorbim despre un singur candidat înscris şi admis: Marius Humelnicu. Cum pe listă nu se mai află nimeni care să fie respins şi care să conteste rezultatul, putem deduce că, pe 1 august, Marius Humelnicu va susţine proba scrisă a concursului fără a avea adversari. Apoi, dacă va fi declarat admis, va susţine interviul şi, dacă trece cu bine ambele probe, va ocupa postul de administrator public.

Un post pentru care numele lui a fost deja anunţat de însuşi primarul oraşului, Ionuţ Pucheanu, în ziua în care şi-a primit certificatul de ales. La acel moment, nici măcar nu se ştiau criteriile de selecţie şi cerinţele concursului, postul nefiind nici măcar vacant, ci ocupat de Aurel Vlaicu. Misterioase sunt căile administraţiei locale!

Despre Marius Humelnicu vă putem spune că a jucat fotbal de performanţă la FCM Dunărea, Oţelul Galaţi, Gloria Buzău, Cimentul Fieni, Dacia Unirea Brăila, Şahdag Qusar, Gilan Qabala (ultimele două, din Azerbaidjan). A absolvit Facultatea de Inginerie Managerială şi Tehnologică din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” şi a urmat un master în Drept şi Administraţie Publică Europeană. A fost consilier local PSD, director coordonator în cadrul Direcţiei pentru Sport, a condus Autoritatea Rutieră Română Galaţi şi a fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

A concurat singur şi a câştigat! Marius Humelnicu este noul city manager al Galaţiului

Singurul candidat înscris pentru fotoliul de administrator public (city manager) al Galaţiului, social-democratul Marius Humelnicu, a susţinut, ieri, proba scrisă a concursului, obţinând 96 de puncte. Interviul era programat pe 4 august, dar Humelnicu n-a mai avut răbdare. Potrivit documentelor afişate pe portalul Primăriei, politicianul a declarat în scris că nu formulează contestaţie la proba scrisă şi a solicitat susţinerea interviului în aceeaşi zi cu proba scrisă. Membrii comisiei de concurs şi-au exprimat acordul în scris ca data susţinerii interviului să fie 1 august, iar preşedintele comisiei a aprobat reducerea termenului.

Aşa că, la 15,30, Marius Humelnicu a susţinut interviul şi a luat o sută de puncte. Cu 196 de puncte, a fost declarat câştigător.

Contestaţiile la proba orală pot fi depuse până astăzi la ora 16,00, dar ne îndoim că va contesta cineva rezultatul.

Un lucru e cert, Marius Humelnicu va avea unul dintre cele mai mari salarii din administraţia locală, predecesorul său, Aurel Vlaicu, având venituri lunare nete de 6.700 de lei.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.