Jump to content

Un puști a omorât un bătrân cu plugul tractorului pe care îl conducea


dcp100168

Recommended Posts

Un puști a omorât un bătrân cu plugul tractorului pe care îl conducea

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor a cerut judecătorului  de drepturi şi libertăţi luarea măsurii arestării preventive faţă de minorul G. M., acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Scene desprinse parcă dintr-un film de groază în localitatea gălăţeană Suceveni. În data de 25 iulie, în jurul orelor 13,30 - 14,00, minorul G.M. a decis să conducă un tractor marca New Holland, cu numărul de înregistrare GL59 Suceveni, care tracta un plug cu şase brazde. În dreptul imobilului cu nr. 476 din localitate, minorul a efectuat în mod defectuos o manevră de întoarcere pentru a vira stânga şi a acroşat cu plugul un bătrân de 73 de ani, B.I., care se afla pe acostamentul şoselei. În urma  impactului, victima a  murit pe loc, dar minorul nu a părut deranjat de faptul că îl acroşase pe bătrân, astfel că şi-a continuat deplasarea cu tractorul.

Poliţiştii l-au identificat rapid pe cel care condusese utilajul agricol, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor au cerut arestarea preventivă a minorului. Cererea a fost admisă de către Judecătoria Tg. Bujor, judecătorul de drepturi şi libertăţi dispunând emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele minorului pe o perioadă de 30 zile, acuzaţiile care i se aduc fiind ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Sentinţă în cazul minorului care a omorât un bătrân cu plugul ataşat la un tractor

Judecătoria Târgu Bujor l-a condamnat la 3 ani şi 4 luni de internare într-un centru de detenţie pe Gugiu Mădălin, un minor acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Un adolescent din comuna gălăţeană Suceveni, Gugiu Mădălin (16 ani), i-a îngrozit pe localnici după ce pe 25 iulie 2016 a decis să se urce la volanul unui tractor, marca New Holland, care  tracta un plug cu şase brazde, şi să se plimbe pe străzile din localitate. Lipsa de experienţă la volanul unui asemenea utilaj agricol şi-a spus repede cuvântul, astfel că după câteva sute de metri parcurşi, minorul a efectuat în mod defectuos o manevră de întoarcere pentru a vira  stânga şi a acroşat cu plugul un bătrân de 73 de ani, care se afla pe acostamentul şoselei.

În urma  impactului violent, victima a  murit pe loc, dar minorul  nu a părut deranjat de faptul că l-a lovit pe bătrân, dovadă că şi-a continuat impasibil deplasarea cu tractorul prin localitate, spre disperarea localnicilor, care nu ştiau cum să îl determine să oprească utilajul agricol.

Poliţiştii au reuşit într-un final să îl oprească din cursa nebunească, iar minorul a fost arestat preventiv, măsura fiind menţinută de judecători până la finalizarea procesului.

Pe 7 decembrie, Judecătoria Târgu Bujor l-a condamnat la 3 ani şi 4 luni de internare într-un centru de detenţie, adolescentul fiind găsit vinovat pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Verdictul judecătorilor nu este definitiv, acesta putând fi atacat cu apel la instanţa superioară.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Sentinţă definitivă în cazul minorului care a omorât un bătrân cu plugul ataşat la un tractor

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Gugiu Mădălin, un minor acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Un adolescent din comuna gălăţeană Suceveni, Gugiu Mădălin (16 ani), i-a îngrozit pe localnici pe 25 iulie 2016, când a decis să se urce la volanul unui tractor, marca New Holland, care tracta un plug cu şase brazde, şi să se plimbe pe străzile din localitate. Lipsa de experienţă la volanul unui asemenea utilaj agricol şi-a spus repede cuvântul, astfel că după câteva sute de metri parcurşi, minorul a efectuat în mod defectuos o manevră de întoarcere pentru a vira stânga şi a acroşat cu plugul un bătrân de 73 de ani, care se afla pe acostamentul şoselei. În urma impactului violent, victima a murit pe loc, dar minorul nu a părut deranjat de faptul că l-a lovit pe bătrân, dovadă că şi-a continuat impasibil deplasarea cu tractorul prin localitate, spre disperarea localnicilor, care nu ştiau cum să îl determine să oprească utilajul agricol. Poliţiştii au reuşit într-un final să îl oprească din cursa nebunească, iar minorul a fost arestat preventiv, măsura fiind menţinută de judecători până la finalizarea procesului.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv la 3 ani şi 4 luni de internare într-un centru de detenţie, adolescentul fiind găsit vinovat pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.