Jump to content

Pokemon Go, interzis în combinatul siderurgic din Galați


dcp100168

Recommended Posts

Pokemon Go, interzis în combinatul siderurgic din Galați

Conducerea combinatului siderurgic din Galați a interzis jocul Pokemon Go pe platforma siderurgică deoarece acesta este considerat incompatibil cu activitățile dintr-o unitate producătoare de oțel, a declarat luni directorul de comunicare al societății, Dorian Dumitrescu.

"Combinatul nu este împotriva divertismentului online, însă este hotărât să asigure un climat de lucru sigur propriilor angajați și contractori. Reamintim comunității că lucrăm într-un mediu industrial cu provocări privind securitatea muncii și care necesită asigurarea unei discipline puternice și a unui comportament prudent în permanență. A juca Pokemon Go nu este, așadar, o activitate compatibilă cu cele dintr-o unitate producătoare de oțel. În aceste condiții, compania a interzis jocul Pokemon Go și a alte aplicații online de divertisment similare în incinta unității, în timpul lucrului și nu va permite intrări neautorizate ale unor persoane străine în combinat", a spus Dumitrescu.

Surse din combinat au precizat că interdicția a fost făcută publică după ce au fost descoperiți mai mulți angajați proprii, dar și ai firmelor contractoare de pe platforma siderurgică care jucau Pokemon în timpul programului. Totodată, se pare că au fost depistați și câțiva adolescenți care au venit cu tramvaiul până la poarta principală de intrare în combinat, toți privind extrem de absorbiți ecranele telefoanelor inteligente și determinați probabil să descopere pokemoni "ascunși" prin oțelăria sau furnalele combinatului.

Din acest motiv, în combinat au apărut note interne prin care Departamentul de Comunicare Internă le-a transmis angajaților interzicerea jocului.

"Este strict interzis să accesați și să jucați Pokemon Go sau alte aplicații de divertisment online și jocuri similare pe platforma noastră și în timpul programului de lucru. Compania se va folosi de drepturile pe care le are pentru a lua măsurile necesare împotriva tuturor angajaților și contractorilor care vor fi descoperiți jucând sau asigurând accesul jucătorilor externi în unitatea noastră, întrucât aceasta reprezintă o încălcare a regulilor noastre interne. Combinatul ia măsuri tehnice și organizatorice pentru a le bloca posibilitatea de a accesa aceste aplicații și nu va permite intruziuni neautorizate pe platforma noastră. Compania noastră nu se opune divertismentului digital, însă este angajată în a asigura siguranța oamenilor, înăuntru și în afara unității", se spune într-o notă internă a departamentului.

agerpres.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.