Jump to content

CSU Galați - volei feminin (2016-2017)


dcp100168

Recommended Posts

Ne-am înscris în campionat

O veste bună pentru iubitorii sportului gălăţean. Deşi mulţi ne cântau prohodul şi au stat ca nişte şacali la pândă, CSU Galaţi a achitat taxa la Federaţie şi s-a înscris încă de săptămâna trecută în Divizia A 1 la volei feminin. Cei din Banat care sperau să profite în cazul în care echipa gălăţeană ar fi renunţat trebuie să-şi pună pofta în cui.

„Am făcut primul pas şi ne-am înscris în campionat. Am demarat discuţii cu impresari pentru a contura lotul de jucătoare. Sper să le păstrăm pe cele actuale şi să facem şi câteva noi transferuri. Aşteptăm să se aprobe bugetul şi să readucem voleiul feminin gălăţean în top”, ne-a declarat antrenoarea Ileana Berdilă.

Singura jucătoare din tabăra gălăţeană care nu prea a avut parte de vacanţă este Florina Chirilov, care se află în cantonament la Izvorani cu echipa României. Tricolorele, în ciuda unor absenţe importante cauzate de accidentări, se pregătesc sub comanda antrenorului Paul Bogdan, fost şi la CSU Metal Galaţi, pentru participarea în Liga Europeană. România, care revine în această competiţie după o pauză de doi ani va face din grupa C alături de: Ungaria, deţinătoarea trofeului, Grecia şi Slovenia. „Am fost la echipa naţională şi la precedentele preliminarii pentru Campionatul European şi sunt obişnuită cu atmosfera. Mă bucur că am promovat cu CSU în prima divizie şi sper să fim ajutate şi să ne facem o echipă competitivă pentru sezonul viitor. Din păcate, la echipa naţională multe fete lipsesc din cauza accidentărilor, va fi greu, dar sper să ne descurcăm în Liga Europeană”, ne-a declarat gălăţeanca Flori Chirilov. Din lot face parte şi Ana Maria Berdilă, o gălăţeancă get beget, campioană naţională cu Volei Alba Blaj. Primele două turnee sunt programate astfel: 3-5 iunie în Ungaria şi 10-12 iunie în Grecia.

csu-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

CSU îşi face echipă care să reziste în prima ligă

 • Au semnat cu formaţia gălăţeană patru jucătoare cu experienţa jocurilor în echipa naţională

Jucătoarele de la CS Universitatea, echipă promovată în acest an în prima ligă, şi-au încheiat vacanţa, la începutul acestei săptămâni ele prezentându-se la antrenamente, care se desfăşoară la Sala „Dunărea” şi în aer liber. În prima parte a pregătirilor accentul se va pune pe acumulările fizice, atât de necesare pe parcursul întregului sezon.

La apelul antrenoarei Ileana Berdilă au răspuns prezent majoritatea fetelor din sezonul trecut, care au reuşit promovarea în Divizia A1. Singura plecată este tulceanca Andreea Ordeanu. Totodată, s-a început în forţă campania de transferări, fortificarea lotului fiind o condiţie esenţială pentru a se face faţă nivelului mult mai ridicat din primul eşalon.

Până acum, s-a reuşit aducerea a patru jucătoare, toate foste sau actuale componente ale echipei naţionale, care au semnat în cursul zilei de miercuri, 10 august, contractele cu CSU: Sorina Marian (30 ani, 1,80 m, trăgător secund/universal, vine de la vicecampioana CSM Târgovişte); Irina Alexandru Horeică (30 ani, 1,77 m, universal, vine de la Dinamo Bucureşti, a mai jucat la Galaţi la fosta formaţie CSU Metal), Monica Foca (27 ani, libero, transferată de la SCM U Craiova) şi Iuliana Cazamir (22 de ani, gălăţeancă get-beget care în ultima vreme a evoluat la CSU Medicina Tg. Mureş şi Penicilina Iaşi). Se mai doreşte aducerea unei jucătoare pe postul de centru, foarte posibil din străinătate.

Iată şi numele jucătoarelor care au evoluat sub culorile CSU şi în sezonul trecut: Florina Chirilov (componentă a echipei naţionale), Adriana Dumitru Dudnic, Elena Ivan, Irina Todaşcă, Ioana Stoica, Roxana Petre, Corina Vasilie, Teodora Şabloschi, Corina Vasile şi Violeta Stan.

Antrenoarea Ileana Berdilă s-a declarat încrezătoare în lotul de jucătoare pe care îl are la dispoziţie, după perfectarea celor patru transferuri. „Consider că avem un lot echilibrat, cu jucătoare experimentate ce au alături sportive mai tinere, dornice de performanţă şi capabile să facă acest lucru. Vom urma un program riguros de pregătire, completat cu câteva meciuri de verificare, acestea având loc, în principal, luna viitoare. Deocamdată, Chirilov se pregăteşte la lotul naţional, iar Dudnic şi Stoica au solicitat câteva zile de învoire pentru rezolvarea unor probleme personale. Consider că actualul lot este capabil să realizeze jocuri de calitate, şi să facă faţă cerinţelor competiţiei, în care dorim o clasare cât mai onorabilă, implict rămânerea în primul eşalon”, ne-a spus antrenoarea gălăţeană.

Noul sezon va începe pe 8 octombrie, cu meciul din prima fază a „Cupei României” de pe teren propriu cu Unic LPS Piatra Neamţ), urmat de meciul din campionat, în deplasare, cu SCM U Craiova (15 octombrie).

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Voleibalistele de la CSU Galaţi au susţinut primele amicale

Echipa gălăţeană îşi continuă pregătirea pentru revenirea în eşalonul de elită al voleiului feminin românesc. După ce s-au pus la punct cu pregătirea fizică şi cea tehnico-tactică, studentele au trecut la o altă etapă importantă, cea de omogenizare. Sâmbătă şi duminică, trupa pregătită de Ileana Berdilă, care este ajutată de Nelu Ivanov, a susţinut trei meciuri amicale la Bacău, cu Ştiinţa, echipă ce a jucat finala mică din ultima ediţie de campionat şi o dublă la Piatra Neamţ, cu Unic, o echipă cu tradiţie în voleiul românesc.

„Au fost primele jocuri în noua formulă. Nu m-au interesat rezultatele, ci am vrut să văd cum se leagă jocul şi să punem în aplicare ce am lucrat la antrenamente. Cu Bacăul, o echipă de podium, fetele s-au mişcat bine, am câştigat un set şi în ultimul am cedat la 23. După amiază, am jucat cu Unic, fetele au resimţit oboseala, am plecat la 6 dimineaţa din Galaţi, la 11 am jucat la Bacău, am continuat drumul şi la 18.00 am intrat pe teren cu Piatra. A doua zi le-am pus mari probleme, am fost foarte aproape să luăm două seturi şi am fost lăudaţi de oficialii de la Unic. Suntem pe drumul cel bun, vom încerca să ne întărim cu un centru, post deficitar momentan, mai sunt multe de pus la punct, dar sper ca până la primul joc oficial angrenajul echipei să funcţioneze aşa cum ne dorim”, ne-a declarat antrenoarea Ileana Berdilă.

Rezultate: 1-3 cu Ştiinţa Bacău, 0-3 şi 1-3 cu Unic Piatra Neamţ. Lotul folosit: Florina Chirilov, Adriana Dudnic, Sorina Marian, Elena Ivan, Irina Todaşcă, Iuliana Cazamir, Monica Foca, Roxana Petre, Teodora Şabloschi, Corina Vasilie, Carmen Vasile. Nu a putut fi folisită Irina Horeică, care urmează un program de recuperare.

La sfârşitul acestei săptămâni, CSU va susţine o dublă amicală în deplasare cu CSM Bucureşti, medaliata cu bronz în ultima ediţie de campionat şi deţinătoarea Challenge Cup.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Voleibalistele de la CS Universitatea au ratat Cupa

Numeroşi spectatori au venit sâmbătă la Sala „Dunărea” pentru a urmări debutul echipei feminine de volei. CS Universitatea a primit vizita colegelor de eşalon de la Unic LPS Piatra Neamţ, cu care şi-au disputat un loc în "Cupa României".

Meciul a început mai anevoios, pentru gălăţence, care s-au „încălzit” mai greu, oaspetele conducând lejer cu 2-0 la seturi. Din actul al treilea lupta s-a încins, „studentele” au evoluat mai aproape de posibilităţile lor. În aceste condiţii, am asistat la un set trei extrem de interesant. Nemţencele au pornit, ca de obicei, bine, au avut 4-0, dar repede au fost egalate. În continuare s-a mers cap la cap: 8-8, 13-17 şi imediat egalatate, apoi elevele Ilenei Berdilă au sprintat spre câştigarea lui: 20-17 şi 25-23, după o dispută animată, cu Iuliana Cazamir, în prim-plan, purtată pe parcursul a 28 de minute. Interesant a fost şi setul patru, în care gălăţencele s-au aflat, de asemenea, aproape de adversare. Iată evoluţia scorului: 6-3, 6-6, 10-8, 11-11, 18-18, 21-20 şi 23-25 (durata, 27 de minute).
Astfel că meciul s-a încheiat cu succesul fetelor de la Unic, cu 3-1 (18, 7, -23, 23), şi CSU a părăsit „Cupa României” încă din prima fază. Dacă gălăţencele vor mai câştiga la omogenizare, iar în ajutorul lor vor veni şi ultimele două jucătoare ce vor fi legitimate, atunci vom putea spune că echipa noastră se apropie de valoarea competitoarelor din primul eşalon, acolo unde vor evolua în acest sezon. 
Fără cusur arbitrajul prestat de internaţionalii Silvian Lungu şi Benone Vişan din Bucureşti. 
CS Universitatea a evoluat în formula: Florina Chirilov, Adriana Dudnic, Sorina Marian, (Roxana Petre), Iuliana Cazamir, Elena Ivan, Irina Todaşcă - Monica Foca (libero). Sâmbătă, 15 octombrie, gălăţencele vor debuta în campionat (Divizia A1), întâlnind, în deplasare, SCM U Craiova.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Fetele de la CS Universitatea Galați au debutat cu dreptul în prima ligă, câștigând cu 3-1 (25-21, 21-25, 25-16, 25-21), în deplasare, cu SCMU Craiova.

 

Sala sporturilor „Ion Constantinescu” a găzduit partida din runda inaugurală a Diviziei A1 la volei feminin, SCM Craiova - CSU Galaţi. Aşa cum au promis la plecare, fetele pregătite de Ileana Berdilă au jucat cu ambiţie şi au reuşit să obţină o victorie de trei puncte într-un duel direct cu o contracandidată la salvarea de la retrogradare. „Ne-am dorit foarte mult să ştergem prima impresie după meciul de Cupă cu Piatra, am jucat mai bine contra unui adversar de calibru nostru şi am obţinut prima victorie din campionat. Trebuie să muncim mai mult, să ne coordăm mai bine, să nu avem sincope şi să realizăm ceea ce ne-am propus”, ne-a declarat coordonatoarea de la CSU, Florina Chirilov. Rezultat final: SCM U Craiova - CSU Galaţi 1-3 (-21, 21, -16, -21).

Echipa gălăţeană a folosit formula: Sorina Marian, Adriana Dudnic, Florina Chirilov, Iuliana Cazamir, Elena Ivan, Irina Todaşcă - Monica Foca, libero. A mai jucat: Roxana Petre.

Etapa viitoare, CSU va primi vizita celor de la SCM Piteşti, în duelul nou promovatelor, pe 20 octombrie, de la ora 17.00, la sala Polivalentă Dunărea.

csu-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

CS Universitatea Galaţi joacă în derbiul nou-promovatelor la volei

Echipele feminine de volei de prim eşalon au etapă intermediară. Una dintre partide are loc astăzi, la Galaţi, între CS Universitatea şi SCM Piteşti. Un meci aşteptat cu interes, între două grupări care anul trecut au fost colege în eşalonul al doilea, piteştencele având 2-1 la victorii.

În acest sezon, lucrurile se prezintă cu totul altfel. Competiţia are o altă miză, pretenţiile sunt altele - şi de la cluburi, dar şi din partea suporterilor. Din fericire, cele două nou-promovate au debutat cu dreptul, Piteştiul a învins Medicina Tg. Mureş cu 3-1, în timp ce „studentele” s-au impus în deplasare: 3-1 la SCM Craiova.

În extrasezon, oaspetele de astăzi au făcut câteva transferuri de marcă: două brazilience, plus două-trei jucătoare valoroase din campionatul intern. Şi CSU a efectuat patru transferuri, acum rămâne de văzut care dintre ele vor fi mai eficiente.

"În ciuda faptului că adversarele noastre s-au fortificat serios, noi vom juca pe cartea victoriei. Meciul nu este dinainte câştigat sau pierdut, aşa că ne vom juca cu ardoare şansele şi sperăm  într-o evoluţie bună şi un rezultat pe măsură. Avem şi avantajul terenului propriu, şi aportul publicului, pe care nu vrem să-l dezamăgim”, ne-a declarat antrenoarea Ileana Berdilă.

Întâlnirea va fi găzduită de Sala „Dunărea” şi va începe la ora 17,00. Gălăţencele vor folosi aceleaşi 11 voleibaliste apte de joc, care au ieşit învingătoare în Cetatea Băniei. Partida va fi arbitrată de cuplul Nicolae Stan/ R. Toader.

Pregătirea acestei partide s-a făcut în condiţii nu tocmai bune, atmosfera din echipă fiind tensionată de incertitudinea existentă în privinţa finanţării. Principalele speranţe erau îndreptate înspre municipalitate, însă un paragraf din Regulamentul Consiliulul Local privind repartizarea banilor pentru entităţile sportive a făcut ca CS Universitatea Galaţi să nu poată fi pe lista de la rectificarea bugetară. Respectivul regulament prevede ca dosarele cluburilor şi asociaţiilor sportive să fie complete şi analizate înainte de prima repartizare a bugetului din an, adică în primăvară, altfel nu pot intra din punct de vedere legal la rectificare, iar CSU nu îndeplineşte această condiţie. Cei din Primărie intenţionează să modifice acest regulament şi, printre altele, să elimine această prevedere, iar în ceea ce priveşte echipa feminină de volei, conform celor din conducerea clubului, s-au găsit soluţii de susţinere a activităţii din sponsorizări, până în primăvara anului următor, când se va putea intra la finanţare de la Consiliul Local Galaţi.

Să mai spunem că, peste numai două zile, gălăţencele vor susţine meciul rundei a treia - la Penicilina Iaşi.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Înfrângere în fața Piteștiului

CSU Galaţi a jucat, joi seara, pe teren propriu, cu SCM Piteşti, într-o partidă din cadrul celei de-a doua etape din Divizia A1 la volei feminin. Duelul nou promovatelor a fost interesant, fazele spectaculoase nu au lipsit, dar şi greşelile neforţate, şi a dat câştig de cauză oaspetelor. La prima apariţie în faţa propriilor suporteri din campionat, fetele pregătite de Ileana Berdilă au încercat să treacă peste problemele financiare, dar nu au reuşit decât parţial.

Cu Sorina Marian la serviciu, CSU a pornit lansat, cu 3-0, dar SCM, cu două jucătoare brazilience şi experimentata Claudia Gavrilescu în sextet, a revenit şi a câştigat detaşat primul set. Cu Florina Chirilov la pupitru, Iuliana Cazamir şi Adriana Dudnic pe extreme cu atacuri decisive, echipa gălăţeană a controlat autoritar setul doi şi a restabilit egalitatea. Piteştencele şi-au valorificat atuurile în continuare şi au revenit la conducere. Soarta partidei s-a decis în setul patru, când pe serviciul Iulianei Cazamir, cu o evoluţie foarte bună, CSU a revenit de la 11-14 la 15-14, dar din păcate două atacuri în afara terenului au năruit toate speranţele.

„Sunt foarte supărată pe situaţie, nu am primit finanţare şi asta se vede. Nu am reuşit să tranferăm un centru, au fost discuţii avansate cu jucătoare din Serbia şi Bulgaria, au ajuns la Galaţi, dar după o zi au simţit că ceva nu e ok şi au plecat. S-a văzut că fetele şi-au dorit mult să obţină o victorie, dar în acest moment atât putem. Sper să reuşim măcar în pauza dintre tur şi retur să ne întărim”, a declarat la final antrenoarea Ileana Berdilă.

Rezultat final: CSU Galaţi - SCM Piteşti 1-3 (-13, 20, -15, -19).

Echipa gălăţeană a folosit formula: Sorina Marian (Roxana Petre), Elena Ivan, Florina Chirilov, Adriana Dudnic, Irina Todaşcă, Iuliana Cazamir - Monica Foca, libero.

CSU se poziţionează pe locul 8, cu trei puncte.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Înfrângere severă la Galaţi

În etapa a patra a Diviziei A1 de volei, echipa antrenată de Ileana Berdilă (de asemenea, nou-promovată) nu a putut face faţă forţei de joc a fostei multiple campioane naţionale Ştiinţa Bacău. Au câştigat băcăuancele cu 3-0 (8, 17, 19), echipa gazdă fiind nevoită să facă mari eforturi pentru a ţine pasul cu puternicul său adversar. Primul set a fost fără istoric, următoarele, însă, au fost mult mai animate. În setul al doilea, de pildă, gălăţencele s-au aflat în avantaj pe tabela de scor: 3-0, 5-3 şi 8-6, după care s-a făcut 9-9 şi oaspetele s-au desprins.

Între cele două echipe există o imensă diferenţă: Bacăul s-a prezentat cu 14 jucătoare (dintre care patru "straniere"), iar Galaţiul, cu doar zece jucătoare, dintre care au contat doar pe şapte; Bacăul - cu talie, ale noastre - minione; oaspetele - sprijinite de Primărie, CSU - fără niciun ajutor în acest sens. Două dintre jucătoarele de bază ale CSU - Florina Chirilov şi Irina Todaşcă - nu au putut juca, acuzând dureri la spate. În aceste condiţii, antrenoarea a trimis în teren jucătoarele: Adriana Dudnic, Corina Vasilie, Elena Ivan, Roxana Petre, Iuliana Cazamir, Sorina Marian - Monica Foca (libero).

A arbitrat un cuplu din Piatra Neamţ: Cristian Ouatu/ Octavian Diaconiţă.

Pentru echipa noastră urmează două meciuri de foc, ambele în deplasare: miercuri, la Medicina Tg. Mureş, iar sâmbătă, la Dinamo Bucureşti.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

CSU a cedat la Tg. Mureş

CSU Galaţi a întâlnit pe CSU Medicina Tg. Mureş. Echipa pregătită de Ileana Berdilă s-a agăţat de mureşence în primul set, a revenit spectaculos de la 9-16, conducând chiar cu: 19-17, 20-18 şi 21-19, dar nu a mai avut suflu să mai facă ultimele patru puncte. Scăpate cu faţa curată, medicinistele au zburdat spre victorie, rezultat final: 3-0 (21, 11, 11). Pentru CSU au evoluat: Sorina Marian (Roxana Petre), Elena Ivan, Florina Chirilov, Adriana Dudnic, Irina Todaşcă, Iuliana Cazamir - Monica Foca, libero.

Echipa gălăţeană va juca sâmbătă la Bucureşti cu Dinamo.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Sâmbătă neagră pentru voleiul gălăţean

CS Universitatea s-a deplasat în Capitală, pentru jocul cu Dinamo. Calculele hârtiei  nu au dat greş, şi bucureştencele s-au impus foarte clar: 3-0 (14, 14, 22). Ultimul set putea avea şi un alt deznodământ, dacă la 22-23 nu s-ar fi accidentat Todaşcă. Cu ea în teren şi cu serviciul la gălăţence, acestea ar mai fi avut posibilitatea să finalizeze favorabil. Pe când aşa...

Ileana Berdilă a trimis în teren următorul „sextet”: Adriana Dudnic, Sorina Marian, Irina Todaşcă (Violeta Stan), Elena Ivan, Iuliana Cazamir (Roxana Petre), Florina Chirilov - Monica Foca (libero).

A arbitrat un cuplu feminin, din Bucureşti, Georgiana Gurguiatu/Simona Niculescu.

Finalul acestei săptămâni oferă gălăţenilor un meci de excepţie: CSU Galaţi - CSM Târgovişte (vicecampioana en-titre).

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Înfângere categorică în faţa târgoviştencelor

În Sala „Dunărea”, în prima ligă feminină, CSU Galaţi - CSM Târgovişte 0-3 (-10, -16, -12).

"Sextetul" echipei gălăţene a arătat astfel: Adriana Dudnic, Florina Chirilov, Elena Ivan, Sorina Marian, Roxana Petre, Iulian Cazamir - Monica Foca (libero). Au mai intrat: Violeta Stan şi Corina Vasilie.

Luni, CSU va întâlni o altă echipă de top, campioana Volei Alba Blaj, tot la Sala „Dunărea”, de la ora 16.00.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

0-3 și cu Volei Alba Blaj

Volei Alba Blaj a câştigat fără emoţii partida cu CSU Galaţi, scor 3-0 (25-11, 25-5, 25-17). Întâlnirea ce a durat 53 de minute, a contat pentru etapa a 10-a, fiind disputată în devans, inversându-se şi ordinea jocurilor stabilită de FRV.

Volei Alba Blaj este prima în ierarhie, cu 23 de puncte din 24 posibile. CSU Galaţi este penultima în clasament, cu 3 puncte.

A fost o întâlnire specială pentru Ana Maria Berdilă (Volei Alba Blaj), în oraşul său natal, împotriva formaţiei pregătite tocmai de mama sa, Ileana Berdilă, prima ei antrenoare la lotul de speranţe al CSU Galaţi.

ziarulunirea.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Studentele riscă să rămână repetente

Plictisitoare şi parcă fără nici un orizont întâlnirea dintre CSU Galaţi şi Unic Piatra Neamţ, din cadrul etapei cu numărul 9 a Diviziei A1 de volei feminine, s-a încheiat în uralele şi fluierăturile publicului, deranjat de lipsa oricărui interes din partea studentelor. Calitativ, pe alocuri, confruntarea sportivă a semănat cu zbenguiala de pe plajă dintre câteva fete venite la bronzat şi care abia atunci s-au cunoscut. De altfel, gălăţencele au jucat doar 15-20 de minute în primul set, pierdut cu 25-21. În rest, bănuim că oboseală şi-a spus cuvântul, cedând la scor de forfait, 17-25 şi 9-25. În situaţia actuală, sunt puţine şanse că CSU să obţină încă 2-3 victorii, pentru a scapa de retrogradare. În acest moment, echipa ocupă penultimul loc, cu 3 puncte.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

CSU Galaţi n-a izbutit să bată nici lanterna

Sala Polivalentă Dunărea a programat sâmbătă după-amiază partida CSU Galaţi - SCM U Craiova, care a contat pentru prima etapă a returului Diviziei A1 la volei feminin. Derbiul ultimelor două clasate a fost dramatic şi s-a întins pe durata a 130 de minute. După înfrângerea din tur, oltencele au venit la Galaţi animate de dorinţa revanşei şi şi-au surprins adversarele în primul set pe care l-au câştigat neaşteptat de uşor. Gălăţencele, s-au încălzit foarte greu, dar nu au acuzat şocul, au greşit mai puţin şi au restabilit egalitatea. Setul trei a fost nerecomandat cardiacilor, cele două echipe au alternat la conducere: 4-3, 5-8, 11-16, 22-18, 22-23. CSU a avut două mingi de 2-1, SCM U a avut şi ea trei, ultima fiind fructificată. Scenariul s-a repetat aproape identic în următorul set, oaspetele au avut avantaj până la punctul 20 după care fetele pregătite de Ileana Berdilă au revenit spectaculos şi au împins meciul în prelungiri. Eforturile au fost însă în zadar, tie-break-ul fiind adjudecat de formaţia vizitatoare care a obţinut prima victorie din actuala ediţie de campionat. Rezultat final: CSU Galaţi - SCM U Craiova 2-3 (-13, 18, -27, 22, -8). Antrenoarea Ileana Berdilă a folosit formula: Florina Chirilov, Adriana Dudnic, Irina Todaşcă, Iuliana Cazamir (Corina Vasilie), Sorina Marian (Roxana Petre), Elena Ivan - Monica Foca, libero. CSU Galaţi se menţine pe locul 11 (penultimul) cu patru puncte şi va mai juca un meci în acest an, pe 17 decembrie, cu SCM Piteşti, în deplasare.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

CSU încheie anul penultima

CSU Galaţi a jucat în deplasare derbiul nou promovatelor cu SCM Piteşti. Echipa pregătită de Ileana Berdilă s-a agăţat de adversare timp de  85 de minute, a avut avantaj pe tabelă, cel mai consistent în setul doi: 8-0, dar din nou n-a izbutit setul de onoare. Rezultat final: SCM Piteşti - CSU Galaţi 3-0 (22, 22, 20).

Pentru echipa gălăţeană au jucat: Elena Ivan, Florina Chirilov, Adriana Dudnic, Irina Todaşcă, Iuliana Cazamir, Sorina Marian (Roxana Petre) - Monica Foca, libero.

CSU încheie 2016 pe locul 11, cu patru puncte.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

CSU, la un pas să bată Penicilina
 
Divizia A1 la volei s-a reluat în weekend, când au fost programate partidele celei de-a XIV-a etape. Sala Dunărea a găzduit confruntarea feminină CSU Galaţi - Penicilina Iaşi. Ţinând cont de ceea ce s-a petrecut în acest sezon, ieşencele porneau ca favorite certe, singura problemă fiind care va fi durata meciului. Chiar dacă s-au despărţit în această iarnă de Florina Chirilov, fetele pregătite de Ileana Berdilă au strâns rândurile, s-au mobilizat, au avut o evoluţie meritorie, fiind gata gata să furnizeze surpriza.

Penicilina a început bine, şi-a adjudecat primul set şi a condus cu 16-13 şi 22-19 în cel de-al doilea. Preluarea gălăţeană a început să funcţioneze din ce în ce mai bine, capitol la care a excelat liberoul Monica Foca, coordonatoarea Corina Vasilie a trecut peste emoţii şi a dat pase utile, Teodora Şabloschi a închis pe centru şi CSU a restabilit egalitatea. Cel de-al treilea set a fost dominat de echipa pregătită de Ileana Berdilă, care a profitat de căderea inexplicabilă a adversarelor, surprinse de replica primită şi au trecut în avantaj. CSU a fost aproape să dezamorseze „bomba” printr-o victorie de trei puncte, după ce a condus cu 10-8 şi apoi a recuperat până la 18-19 şi 22-23. Penicilina a tremurat serios şi după ce a scăpat ca prin urechile acului de o înfrângere ruşinoasă, şi-a revenit şi a câştigat greu în tie-break. Rezultat final: CSU - Penicilina 2-3 (-18, 24, 18, -22, -8).

Echipa gălăţeană a folosit formula: Corina Vasilie, Adriana Dudnic, Irina Todaşcă (Teodora Şabloschi), Iuliana Cazamir (Carmen Vasile), Sorina Marian (Roxana Petre), Elena Ivan - Monica Foca - libero.

CSU acumulează cinci puncte şi se poziţionează pe locul 11.

csu-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Fetele, înfrângere categorică la Bacău

În etapa a patra a returului primului eşalon, fetele de la CS Universitatea au jucat în deplasare, cu Ştiinţa Bacău. Neta diferenţă de valoare a dat câştig de cauză, şi de acestă dată, băcăuancelor, care s-au impus la un scor categoric: 3-0 (25-15, 25-7, 25-15).

Pentru CSU au evoluat: Corina Vasilie, Iuliana Cazamir, Adriana Dudnic, Sorina Marian, Irina Todaşcă, Elena Ivan - Monica Foca (libero). Au mai jucat: Roxana Petre, Teodora Şabloschi şi Camelia Vasile.

În următoarele două etape, CSU joacă pe teren propriu, mai întâi cu CSU Medicina Tg. Mureş (4 februarie) şi apoi cu Dinamo Bucureşti (11 februarie).

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Volebalistele de la CSU, învinse în trei seturi de Medicina Tg Mureș

Voleibalistele de la CSU Galați s-au confruntat sâmbătă, la Sala Sporturilor, cu un adversar prea puternic, CSU Medicina Târgu Mureș, locul 7 în clasament, căruia au încercat în zadar să îi smulgă măcar setul de onoare. Partida CSU Galaţi - CSU Medicina Tg. Mureş s-a terminat cu un categoric 0-3, mureșencele câștigând cele trei seturi la 15, la 14 și la 19. Garnitura aliniată de CSU a fost formată din Corina Vasilie, Carmen Vasile, Adriana Dudnic, Irina Todaşcă, Teodora Şabloschi, Sorina Marian, Roxana Petre, Iuliana Cazamir, Elena Ivan și Monica Foca, libero. CSU este pe penultimul loc al clasamentului. În etapa a 17-a, CSU va juca tot pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti, ocupanta locului 5.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

CSU Galați a pierdut în trei seturi cu Dinamo

Echipa feminină de volei CSU Galați a înregistrat o nouă înfrângere în Diviza A1. În etapa a XVII-a din prima ligă feminină, echipa gălățeană a pierdut, scor 0-3 (10-25, 15-25, 15-25), jocul de pe teren propriu cu Dinamo București, într-un meci ce a durat puțin peste o oră.

CSU Galați: Adriana Dudnic, Sorina Marian, Iuliana Cazamir, Corina Vasile, Teodora Șabloschi, Irina Todașcă, Monica Foca-libero. Au mai jucat: Roxana Petre,  Camelia Vasile. Antrenor: Ileana Berdilă.

În clasamentul la zi, CSU Galați este pe locul 11, penultimul, cu 5 puncte, din 17 jocuri.

Pentru CSU Galați urmează jocul din etapa a XVIII-a de pe terenul celor de la CSM Târgoviște.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

CSU Galați a pierdut în trei seturi la Târgoviște

În etapa a XVIII-a din Divizia A1, echipa feminină CSU Galați a pierdut, cu scorul de 3-0 (11, 10, 9), meciul de la Târgoviște, de pe terenul echipei de pe locul 2, CSM. Ileana Berdilă, antrenorul echipei gălățene, a avut la dispoziție lotul: Stan, Cazamir, Ivan, Petre, Dudnic, Vasilie, Todașcă, Foca-libero, Șabloschi, Marian S, Vasile C.

CSU Galați rămâne pe locul 11, penultimul, cu 5 puncte, din 18 jocuri, setaveraj 8-52.

Pentru CSU Galați, urmează un meci pe teren propriu, sâmbătă, 25 februarie, cu CSM București, echipă aflată pe locul 3.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Înfrângere în trei seturi cu CSM București

În etapa a XIX-a din Divizia A1, echipa feminină CSU Galați a pierdut jocul de pe teren propriu cu CSM București. La fel ca în ultimele meciuri disputate, CSU a cedat cu 0-3 (12-25, 16-25, 24-26). Antrenoarea Ileana Berdilă  a avut la dispoziție lotul: Iuliana Cazamir, Elena Ivan, Adriana Dudnic, Corina Vasile, Irina Todașcă, Monica Foca (libero), Sorina Marian, Violeta Stan, Roxana Petre, Teodora Şabloschi,  Corina Vasilie.

CSU Galați rămâne pe locul 11, penultimul, în Divizia A1 feminină, cu 5 puncte, în 19 jocuri. Etapa viitoare, CSU Galați va juca la Piatra Neamț, cu Unic LPS.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

CSU, înfrângere sub Pietricica

În aceeaşi etapă, a 20-a, din Divizia A1 feminină, CSU Galaţi a jucat în deplasare la Unic Piatra Neamţ. A fost un duel inegal, echipa gazdă impunându-se cu scorul de 3-0 (12, 15, 21).

Iată „sextetul” folosit: Adriana Dudnic, Sorina Marian, Elena Ivan, Irina Todaşcă, Corina Vasilie, Iuliana Cazamir - Monica Foca (libero). Au mai intrat: Teodora Şabloschi, Camelia Vasile şi Violeta Stan.

Pentru CSU, urmează două jocuri în câteva zile, astfel: pe 8 martie, la Volei Alba Blaj, iar pe 10 martie, la CSM Lugoj.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

0-3 cu Alba Blaj

Fetele de la CS Universitatea au jucat, miercuri, în fieful echipei Volei Alba Blaj, campioana en-titre. Misiunea „studentelor” s-a încheiat conform calculului hârtiei: 3-0 (20, 10,15) pentru Alba Blaj. Astăzi, elevele antrenoarei Ileana Berdilă vor evolua tot în deplasare, cu o altă echipă din subsolul clasamentului, CSM  Lugoj (ora 18,30).
CSU a deplasat pentru aceste două partide un lot format din doar 9 jucătoare, 8 dintre ele evoluând în jocul de la Blaj: Adriana Dudnic, Sorina Marian, Irina Todaşcă, Teodora Şabloschi, Corina Vasilie (Camelia Vasile), Iuliana Cazamir – Monica Foca (libero). A mai făcut deplasarea Violeta Stan, în timp ce Elena Ivan şi Roxana Petre sunt indisponibile.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

CSU Galați a încheiat sezonul regulat cu o înfrângere

Echipa de volei feminin de la CSU Galați a încheiat sezonul regulat din Divizia A1 cu o înfrângere. În ultima etapă din faza I a primei ligi feminine, fetele de la CSU au cedat, scor 0-3 (-16, -14, -15), jocul de pe terenul celor de la CSM Lugoj. Pentru jocul de la Lugoj antrenorul Ileana Berdilă a avut la dispoziție un lot restrâns numeric format din: Violeta Stan, Iuliana Cazamrir, Adriana Dudnic, Corina Vasilie, Irina Todașcă, Teodora Șabloschi, Sorina Marian, Camelia Vasile, Monica Foca - libero.

După ce a disputat toate meciurile din sezonul regulat, CSU Galați este pe locul 11, penultimul, în Divizia A1, cu 5 puncte câștigate, în 22 de jocuri.

Pentru voleibalistele de la CSU urmează meciurile din grupa a II-a valorică. Echipele clasate pe locurile 7-12, la finalul sezonului regulat, vor juca pentru a evita ultimele două locuri la finalul fazei secunde, locuri de pe care echipele retrogradează în Divizia A2.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

CSU Galați începe play-out-ul la Iași

După ce au încheiat sezonul regulat, faza I, din Diviia A1, pe locul 11, penultimul, voleibalistele de la CSU Galați vor juca în faza a II-a în grupa locurilor 7-12, play-out, pentru salvarea de la retrogradare. În faza secundă, echipele clasate pe locurile 7-12 la finalul sezonului regulat vor juca fiecare cu fiecare, meciuri tur-retur. CSU Galați va juca în prima etapă din play-out la Iași, sâmbătă, 18 martie, de la ora 17.00.  

Programul echipei gălățene în faza a II-a, play-out, este următorul:

Tur: etapa I, 18 martie, Penicilina Iași-CSU Galați
etapa a II-a, 22 martie, CSU Galați-Medicina Târgu Mureș
etapa a III-a, 25 martie, SCM Pitești-CSU Galați
etapa a IV-a, 29 martie, SCMU Craiova-CSU Galați
etapa a V-a, 1 aprilie, CSU Galați-Unic Piatra Neamț
Retur: etapa a VI-a, 5 aprilie, CSU Galați-Penicilina Iași
etapa a VII-a, 8 aprilie, Medicina Târgu Mureș-CSU Galați
etapa a VIII-a, 12 aprilie, CSU Galați-SCM Pitești
etapa a IX-a, 22 aprilie, CSU Galați-SCM Craiova
etapa a X-a, 26 aprilie, Unic Piatra Neamț-CSU Galați.

În faza a II-a, play-out, echipele își vor păstra punctele din sezonul regulat. CSU Galați începe faza secundă cu cele cinci puncte câștigate în prima parte a sezonului, locul 5, penultimul. La finalul fazei a II-a echipele clasate pe ultimele două locuri vor retrograda în Divizia A2. Până la primul loc care asigură prezența în viitoarea ediție a Diviziei A1 CSU are de recuperat 12 puncte.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.