Jump to content

Camera Notarilor Publici Galaţi are un sediu nou


dcp100168

Recommended Posts

Camera Notarilor Publici Galaţi are un sediu nou

Notarii din Galaţi au părăsit de circa o lună de zile sediul binecunoscut de pe str. Brăilei, pentru a se muta în alt spaţiu. Noul sediu al Camerei Notarilor Publici (CNP) Galaţi este pe strada Eroilor nr. 19 (la intersecţia străzilor Eroilor şi Nicolae Bălcescu).

După cum ne-a declarat Bogdan Liviu Ciucă, preşedintele CNP Galaţi, mutarea a afost absolut necesară deoarece până acum activitatea se desfăşura destul de dificil, în condiţiile în care la vechiul sediu de birouri, care era destul de neîncăpător, nu se puteau ţine şi arhivele, care, din acest motiv, se aflau într-un alt spaţiu, pe str. I.L. Caragiale.

Acum, odată cu mutarea în noul spaţiu, activitatea este concentrată într-un singur loc. Trebuie precizat că CNP a fost proprietar pe vechiul sediu, de pe str. Brăilei, iar cel actual, de pe str. Eroilor, este de asemenea în proprietatea Camerei Notarilor. Şi încă o precizare: Bogdan Ciucă infirmă categoric informaţiile vehiculate o bună bucată de vreme cum că CNP sau el personal ar fi cumpărat clădirea de unde a fost evacuat Liceul Cuza.

În ceea ce priveşte activitatea de zi cu zi la Camera Notarilor Publici Galaţi, programul este de luni până vineri de la ora 8.00 la ora 16.00. Bogdan Ciucă ne-a precizat că, la noul sediu, din luna septembrie (vom anunţa la momentul respectiv datele exacte) se va da startul unei acţiuni de genul „porţilor deschise”, în care, în anumite zile, un notar şi 2-3 stagiari vor oferi consultaţii gratuite cetăţenilor, în domeniul notarial.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.