Jump to content

Un gălăţean şi-a înjunghiat fiul şi și-a violat fiica


dcp100168

Recommended Posts

Un gălăţean şi-a înjunghiat fiul şi și-a violat fiica

Tribunalul Galaţi a constatat legalitatea sesizării instanţei în cazul lui Antonel Morun (47 de ani), originar din localitatea gălăţeană Piscu, satul Vameş, care şi-a violat fiica doar ca să îşi rănească soţia.

Un gălăţean a şocat comunitatea din comuna gălăţeană Piscu, satul Vameş, după ce consătenii săi au aflat ce a făcut. Pe 12.03.2016, Antonel Morun se afla în locuinţa sa din localitatea amintită, când între el şi fiul său a izbucnit un conflict spontan. Băiatul, Dumitru Adi Morun, şi-a lovit tatăl cu un picior de la un scaun, după care a dat să plece, dar Antonel Morun nu a vrut să lase ”fapta” nepedepsită.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani a luat un cuţit şi l-a înfipt fără milă în spatele fiului său, în zona toracică. Tânărul a fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii au reuşit să îi salveze viaţa, victima având nevoie de 30-35 de zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni.

La anchetă, procurorii au descoperit o altă grozăvie. În primăvara anului 2013, Antonel Morun şi-a violat fiica adoptivă, Nicoleta Morun (15 ani), din răzbunare, suspectând că soţia l-ar fi înşelat cu un consătean. O martoră l-a auzit când îi spunea consoartei ”ţi-am făcut-o pe fiică-ta cum am vrut eu. M-am răzbunat pe tine pentru că te-ai culcat cu ţiganul”.

La audiere în faţa procurorului, Antonel Morun a venit cu o poveste greu de crezut, susţinând că, de fapt, fiica sa adoptivă l-ar fi şantajat să facă sex cu ea, ca să nu îi spună mamei sale că el ar fi avut o legătură extraconjugală.

Copila a declarat că tatăl său a bătut-o şi ameninţat-o ca să întreţină relaţii sexuale.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi l-a trimis în judecată pe Antonel Morun pentru tentativă la omor şi viol, iar pe 2 iulie instanţa a stabilit că actele de urmărire penală şi probele administrate în dosar sunt legale, urmând ca pe 5 septembrie să înceapă judecata în acest caz.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Monstrul care şi-a violat fata vitregă ca să se răzbune pe soţie: „Ţi-am făcut-o pe fiică-ta cum am vrut eu“

  • Judecătorii l-au condamnat pe un bărbat de 47 de ani la 8 ani de închisoare după ce şi-a violat fiica vitregă de 15 ani, înjunghiindu-şi ulterior şi fiul într-un acces de furie.

Un gălăţean a trezit perplexitate printre anchetatori după ce s-a descoperit ce a fost capabil să facă pentru a se răzbuna pe nevastă, pe care o suspecta că-l înşela. Pe 12 martie 2016, Antonel Morun se afla în locuinţa sa din satul Vameş, comuna Piscu, judeţul Galaţi, când între el şi fiul său a izbucnit un conflict spontan. Băiatul, Dumitru Adi Morun, şi-a lovit tatăl cu un picior de la un scaun, după care a încercat să plece, dar Antonel Morun n-a vrut să lase ”fapta” nepedepsită. Bărbatul în vârstă de 47 de ani a luat un cuţit şi l-a înfipt în spatele fiului său, în zona toracică. Tânărul a fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii au reuşit să-i salveze viaţa, victima având nevoie de 30-35 de zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni.

La anchetă, procurorii au descoperit o altă grozăvie. În primăvara anului 2013, Antonel Morun şi-a violat fiica adoptivă, Nicoleta Morun (15 ani), din răzbunare, suspectând că soţia l-ar fi înşelat cu un consătean. O martoră l-a auzit când îi spunea consoartei ”ţi-am făcut-o pe fiică-ta cum am vrut eu. M-am răzbunat pe tine pentru că te-ai culcat cu ţiganul”.

La audierea în faţa procurorului, Antonel Morun a venit cu o poveste greu de crezut, susţinând că, de fapt, fiica sa adoptivă l-ar fi şantajat să facă sex cu ea, ca să nu-i spună mamei sale că el ar fi avut o legătură extraconjugală. Copila a declarat că tatăl său a bătut-o şi ameninţat-o ca să întreţină relaţii sexuale.

Judecătorii l-au condamnat pe 29 noiembrie la 8 ani de închisoare pentru tentativă la omor şi viol. în plus, Antonel Morun a fost obligat să-i plătească fiicei sale vitrege daune morale de 50.000 de lei.

Hotărârea Tribunalului Galaţi nu este definitivă.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Bărbatul care şi-a violat fata vitregă a fost condamnat definitiv

Judecătorii l-au condamnat definitiv pe un bărbat de 47 de ani la 8 ani de închisoare, după ce şi-a violat fiica vitregă de 15 ani, înjunghiindu-şi ulterior şi fiul, într-un acces de furie. Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv, pe 6 aprilie, la 8 ani de închisoare pentru tentativă la omor şi viol. În plus, Antonel Morun a fost obligat să-i plătească fiicei sale vitrege daune morale de 50.000 de lei.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.